>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wspomnienia z dzieciństwa

ludzio13 2

ludzio13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nic nie pobije serialu Cudowne lata. Ech lezka sie w oku kreci, ale to trzeba bylo sie w latach osiemdziesiatych urodzic... Potem to powtarzali, ale bylo juz tyle roznego rodzaju chlamu w telewizji, ze chyba juz mniej osob zwrocilo na niego uwage

cassapian 108

cassapian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a te rzeczy pamięta ktoś jeszcze?

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Wy też zawsze zastanawialiście się dlaczego Davids gra w okularach przeciwsłonecznych, a inni nie ? ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dopóki nie dowiedziałem się, że ma jaskrę to tak.

I Jordan ukryty pod nazwiskiem Player 99 bodaj.

ziomek2000 101

ziomek2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pila
trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
Gystlik chyba każdy nawet mało znający się fan piłki to wie a Ty się nadal produkujesz;)
rabarbar jedliście za małolata?

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
@up rabarba z cukrem oczywiście,do dziś lubie placek drożdżowy z tym zjeść:p

nie wiem czy już nie było,ale ja najmilej wspominam spośród &quot;zabawek&quot; te dwie:

Miałem dokładnie takie modele;)

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PIERDO-LAMENTO
Nie wiem czy było :
1) gra w dołek : wykopywało się monetą dołek i rzucało się do niego. Ależ kieszenie zawsze były ufajdane blaszakami ???? . Jesli moneta wpadła bezposrednio do dołka wygrywało sie wszystkie monety. Jeśli nikt nie trafił bezposrednio do dołka ten co rzucił najbliżej dołka pchał paluchem jako pierwszy najdalej połozoną monetę (tak jakoś chyba to szło ???? )
2) gra w ściankę : szukało sie jakiejś sćiany i rzucało sie monetą aby ta oparła się o nią ???? jesli nikomu sie nie udało oprzeć monety o ścianę wtedy ten co był najblizej brał wszystkie monety układał jedna na drugą kładł na palcach, podrzucał , odwracał rękę aby monety zatrzymały sie na palcach od strony paznokci , znowu podrzucał i łapał w garść - ile złapał tyle wygrał.

amaruti 89

amaruti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
dokad?
Nie wiem czy było :

1) gra w dołek : wykopywało się monetą dołek i rzucało się do niego. Ależ kieszenie zawsze były ufajdane blaszakami ???? . Jesli moneta wpadła bezposrednio do dołka wygrywało sie wszystkie monety. Jeśli nikt nie trafił bezposrednio do dołka ten co rzucił najbliżej dołka pchał paluchem jako pierwszy najdalej połozoną monetę (tak jakoś chyba to szło ???? )

My nazywaliśmy to gra w Bace - do tej pory nie wiem skąd nazwa, wszystko tak jak napisałeś , dodatkowo mozna było zbić czyjąś monetę kiedy się w nią trafiło, najlepiej się grało takimi starymi 20zł, po godzienie grania paznokcie czarne ????

cassapian 108

cassapian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zaczęło się dokładnie w pierwszy dzień stanu wojennego, zamiast Teleranka