nie wiecie czy ta firma ma aktualnie jakiś problemy z wyplacalnoscia czy co ? zleciłem wyplate w sobote rano i do teraz na MB nie przyszla, kilka dni wczesniej byla w 3 godziny a w mailu pisze ze do 48 godzin bedzie zlecona
Jasne, że wypłacają. Wypłacałem "ostatnimi czasy" i po chyba 2h kasa była na koncie. Tyle, że wypłacałem na Moneybookers. Ale na kartę też powinni Ci wypłacić.hmmmmm to wypłacają czy nie ??? bo mam zamiar wypłacać 1000zł na karte kredytową którą wcześniej wpłacałem
Mam tam walutę PLN. Także nicdzięki wielkie Vader, jeszcze jedno do Ciebie pytanie, ile ci zabrali kasy za przewalutowanie ?
1. Jak rozumiem wpłacam 100 - dostaję 100 i sumą (200zł) muszę obrócić 3x po kursie min.2 obojętnie czy to single czy ako?Jeśli założysz dziś konto w Gamebookers, po pierwszej wpłacie dostaniesz bonus wysokości 100% tej wpłaty (do 100 złotych).
Aby otrzymać bonus:
1. Załóż konto
2. Dokonaj wpłaty
3. Zacznij stawiać zakłady!
Aby dokonać wypłaty, musisz postawić zakłady o wartości trzykrotnej sumy bonusu i depozytu (nie wyższej, niż maksymalna kwota bonusa), po kursie nie mniejszym niż 2.0.