>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty/ Wypłaty pieniędzy

G 0

gzj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam oczywiście problem bo jak by inaczej. Ja wyslałem koperte z Urzędu Skarbowego i odrzucone. To co mam Wam wysłać, żebyscie zaakceptowali dowód zamieszkania?

Od razu mówię, że nie mam rachunków ani papierów podatkowych.

szybszy 45

szybszy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nibylandia
Idz do gminy i wez zaświadczenie o zameldowaniu, na pewno się uda. Będą się pytać po co, to powiedz że do szkoły, lub ubezpieczenia. Tylko jak bedziesz im wysyłał, zakryj zbędne dane.

G 0

gzj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba, że wkleje nie samą koperte tylko list co w niej był a tam jest chyba adres. Przejdzie?

To są jaja typowe.

szybszy 45

szybszy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nibylandia
Powinno przejść, ja kiedyś dawałem fakturę co był mój adres i wszystko grało, tylko że u innego buka ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Tylko jak bedziesz im wysyłał, zakryj zbędne dane.
Nie wiem czy to przejdzie. Ja zamazałem zdjęcie z dowodu swoje i kazali wysłać nie zamazane. Dziś zwryfikowałem konto, ale chyba najbardziej skomplikowana weryfikacja z jaką miałem doczynienia.

V 13

veerdi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jest mozliwa wplata przelewy24 z aliorbanku w Tobet?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bezpośrednio nie,jeszcze poprzez MB trzeba.

K 0

keyt74

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie nie mam żadnych rachunków na siebie do potwierdzenia weryfikacji adresu. Może być ewentualnie faktura od operatora komórkowego albo pismo np. ze straży miejskiej ;).

asator 33

asator

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie nie mam żadnych rachunków na siebie do potwierdzenia weryfikacji adresu. Może być ewentualnie faktura od operatora komórkowego albo pismo np. ze straży miejskiej ;).

Faktura od operatora komórkowego w zupełności wystarczy. Pamiętaj tylko, aby nie zamazywać swoich danych osobowych, bo nie zostanie zaakceptowane twoje zgłoszenie.

C 0

czesiek1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pewien problem gdyz od 3 miesiecy na tobecie mam wyplate w trakcie.. caly czas wysylam im dowody platnosci i odrzucja co mam zrobic?? dzieki za info..

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wysłać taki którego nie odrzucą.I nie jest to złośliwa odpowiedź.Mój też odrzucili kilka miesięcy temu,spytałem dlaczego i wysłałem im taki który im pasował.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Witam mam pewien problem gdyz od 3 miesiecy na tobecie mam wyplate w trakcie.. caly czas wysylam im dowody platnosci i odrzucja co mam zrobic?? dzieki za info..

Przy każdym odrzuceniu piszą maila... a już na pewno napisali przy pierwszym.
Sprawdź o co chodziło i wyślij odpowiedni screenshot/skan.
Nie będzie żadnych problemów.

G 4

grabuss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witajcie, dzisiaj rano przelałem pieniążki na konto w tobecie za pomocą funkcji Szybki przelew bankowy i niestety niewiem czy czegoś nie spartoliłem, były tam jakieś dane do przelewu ale raczej nie do internetowego przelewu, w tytule przelewu wpisałem swój numer ID, imię i nazwisko oraz numer referencyjny jednak w nazwie odbiorcy wpisałem po prostu Tobet a adres odbiorcy Warszawa i tak się zastanawiam czy tego nie spartoliłem .....

lencio 16

lencio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
próbuje wpłacic przez p24 i nie idzie. Ciagle wyskakuje komunikat please wait i po chwili znika

luqash 38

luqash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
próbuje wpłacic przez p24 i nie idzie. Ciagle wyskakuje komunikat please wait i po chwili znika
A po prostu nie możesz się zalogować na swoje konto iPKO, wpisać numer na jaki ma pójść dana kwota, nazwę odbiorcy i swój numer ID, po czym wprowadzić ile pieniędzy chcesz wpłacić, zdrapać jeden kod, wpisać go i na następny dzień masz pieniądze na koncie? Ja tak robię i bez problemowo :grin:

xxx777xxx 1

xxx777xxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy w przypadku gdy w tobet status konta jest zweryfikowany mogą znowu prosić mnie o jakieś dokumenty przy wypłacie na moneybookers? Moje konto przeszło weryfikacje jakiś rok temu ale jeszcze nigdy nie robiłem tam wypłat ponieważ tam nie grałem... Mogą robić jakieś problemy z wypłatą skoro konto jest zweryfikowane ale jest to pierwsza wypłata?

martus1205 1

martus1205

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk/Plock
Czy w przypadku gdy w tobet status konta jest zweryfikowany mogą znowu prosić mnie o jakieś dokumenty przy wypłacie na moneybookers? Moje konto przeszło weryfikacje jakiś rok temu ale jeszcze nigdy nie robiłem tam wypłat ponieważ tam nie grałem... Mogą robić jakieś problemy z wypłatą skoro konto jest zweryfikowane ale jest to pierwsza wypłata?
Prawo mają do wszystkiego. Kilka osób w temacie pisało już, że przechodzili weryfikacje, więcej jak jeden raz.

asator 33

asator

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile się teraz czeka na wypłatę na moneybookers?
Wyrabiają się przez 24 godziny?

Powinni bez problemu wyrobić się. Ja wczoraj przed południem zgłosiłem wypłatę, a dzisiaj już mam kasę. Wszystko zależy od tego, kiedy zlecisz wypłatę.

M 0

maloy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie czekam na weryfikację :] o dziwo jest błąd z moją datą urodzenia i brakuje jednej literki w nazwisku! co nie jest z mojej winy! zawsze sprawdzam 2 razy zanim się zarejestruje:/ bo to jest podstawa do wypłaty... Mam nadzieję że nie padnę ofiarą oszustwa;/