>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty/ Wypłaty pieniędzy

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Nie mam najświeższych informacji ale ostatnio gdy przelewałem było już ok.
To są raczej wyjątkowe sytuacje a nie norma.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałem pochwalić tego buka za wypłatę. Według tego co jest napisane to realizują wypłaty od godziny 9 do 17, ja wypłaciłem pieniądze o godzinie 21:00, około pół godziny później były już u mnie.

S 0

spike90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zabki
Witam, mam takie pytanie, mianowicie chce zrobić przelew online z mojego konta BZWBK...
A tam mam wpisać ulica, miejscowość i kod pocztowy tego &quot;tobetu&quot;, pierwszy raz robie taki przelew, bo kartą nie moge neistety...co czynić

K 54

korn85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Mam pytanie odnosnie obrotu ???? W regulaminie pisze, że aby wyplacic pieniazki musze obrocic kwote 3 razy stawiajac treble po kursie ogolnym nie mniejszym niz 1,8. Czy to oznacza ze jak gram single i duble po kursach ~`2,0 nie wlicza mi sie to obrotu ? :eek:

K 54

korn85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To komplikuje mi wszystko ???? Jeszcze jedno pytanie... Czy to musza byc treble czy moga byc np 4 spotkania skladajace sie na ogolny kurs 1,8 ( zakladajac tak jak w regulaminie iz kazde zdarzenie musi miec minumum 1,10 ).

remo91 57

remo91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem za bardzo co jest grane mam nadzieje że ktoś mnie oświeci:
próbowałem przelać pieniądze z Banku Zachodniego sposobem P24 (przelewy24) ale na wyświetlającej się liście banków spośród których trzeba wybrać swój w ogóle nie było BZWBK. I nie wiem czy zachodni już z tą firmą nie współpracuje czy jakiś błąd czy co..
Pozdrawiam

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Ja tam dzisiaj normalnie widzę BZWBK, wiec wczoraj widocznie była jakaś awaria, ktos w dziale BWIN miał podobny problem.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłem do nich przez MB. Czy mogę teraz wypłacić kasę na konto bankowe, czy pozostaje jedynie opcja MB?

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kurcze jednak zwracam honor tobet moze nie daja bonusow mi ale bardzo szybkie maja wyplaty 1 dzien i na koncie juz sa pieniazki

R 0

romek2306

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!
Mam pytanie o wypłaty w Tobecie.
Jakie warunki muszę spełnić i czy wogóle jakieś są przy pierwszej wypłacie kasy... gram od 2 tygodni, więc jeślibym chciał to mogę już jakąś sumkę wypłacić?

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Raczej tylko obrót tego co wpłaciłeś no i mogą jeszcze o skan dowodu prosić w celu weryfikacji nic po za tym...

R 0

romek2306

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli musze w ciągu tych 60 dni obrócic 3 krotnie moją kwote wpłaty przy tych założeniach jakie są, tak? a jak w ciagu 60 dni nie obróce? to co wtedy?

K 0

konri13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dokonałem wplaty wczoraj, lecz ona nie doszla na moje konto;/
kiedy moze mi dojsc ta gotowka ? Pilne bo chce zagrac na biathlon dzis ;]