>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty/ Wypłaty pieniędzy

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Czy podczas wypłaty mam skorzystać z formatu lokalnego gdzie wpisyje tylko nr konta i nazwe banku czy z medzy narodowego gdzie dokładam do tego jeszcze IBAN i Kod BIC/SWIFT.

To moja pierwsza wypłata z tobet

Podanie IBAN i SWIFT na pewno nie zaszkodzi. Niektóre buki wypłacają pieniądze z kont zagranicznych, wówczas bez tego się nie obejdzie.

B 2K

borek149

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a propo rozmowy dziś właśnie zostałem zaskoczony ze strony Tobet-u, gram u nich cały czas, długi czas, wpłacam i wypłacam regularnie pieniążki mniejsze i większe sumy, przechodziłem weryfikacje przy pierwszej wypłacie i ku mojemu zdziwieniu dziś oczekują ode mnie weryfikacji: Dowód tożsamości, Dowód miejsca zamieszkania, Dowód płatności.

wczoraj wysłałem wymagane dokumenty, natomiast dziś dostałem odpowiedź:
Witamy serdecznie,

Uprzejmie informujemy, że Pańska wypłata zrealizowana zostanie jutro z samego rana.

W razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości chętnie zaoferujemy naszą pomoc.

Miłego dnia!

Z poważaniem/Regards,
Polecenie wypłaty z moim koncie także zrealizowane, myślę, że nie będzie więcej problemów ... także jeśli się postępuje zgodnie z ich regułami, wszystko idzie sprawnie

wczoraj wysłałem wymagane dokumenty, natomiast dziś dostałem odpowiedź:

Polecenie wypłaty z moim koncie także zrealizowane, myślę, że nie będzie więcej problemów ... także jeśli się postępuje zgodnie z ich regułami, wszystko idzie sprawnie

dziś rano pieniążki już znajdowały się na koncie :grin:
wszystko przebiegło szybko i sprawnie, całość łącznie z weryfikacją i wypłatą zajeła dwa dni !
Mimo ich zaostrzonych reguł odnośnie weryfikacji konta, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Wysłałem im co chcieli i nie było żadnego problemu, a osoby, które piszą, że na weryfikacje czekają miesiąc i dłużej myśle, że jednak nie opisują całej prawdy ... nie przesyłają wszystkich wymaganych dokumentów i wtedy rodzi się problem. Z drugiej strony rozumiem Tobet, który zaostrza weryfikacje, gdyż rzeczywiście ilość bonusów jest u nich imponująca i w taki sposób eliminują nieuczciwych graczy.
Teraz kolejna bardzo dobra promocja 50 % od depozytu i ostatnio co chwile coś jest. Jak dla mnie pierwsze miejsce wśród bukmacherów, po za wszelką konkurencją !

A 17

ajjj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
66-400
Poprawka: Po napisaniu wiadomości do angielskiego suppourtu konto automatycznie zostało zweryfikowane i dostałem konkretne info na temat przekazania pieniędzy do przelewu. Tak więc jeśli już piszecie, to kontaktujcie się z angielskim supportem, bo w polskim to tylko zbywają. Przynajmniej tak było w moim wypadku.

Postapilem tak samo i w godzine zatwierdzili dokumenty i zatwiedzili wyplate na konto.

T 4

tomaszst1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wypłaty
⛔pozdro dla wszystkich,to co sie czyta na temat tobetu i wypłat od nich,to szok.odechciewa sie u nich grać,ja grałem pół roku dla zabawy i po przeczytaniu tego wszystkiego zleciłem sprawdzajaco wypłate 200pln i odrazu problem,zmien format na lokalny(konto bankowe)ble ble ble.
zobaczymy co bedzie dalej,jak zle to czas spadac stamtad.
pozdrawiam wszystkich

T 205

tomz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Zleciłem wypłate.Ponad 1000zł.Jednak została odrzucona,kasa wróciła na konto moje.
Jeśli chodzi o werifikacje konta to nie prosili mnie,ja jednak wysłałem kilka dni temu,sam od siebie.Do tej pory nie otrzymałem potwierdzenia,nic.Dlaczego odrzucili wypłatę ?
Jedyny powód jaki widzę to że wpłacałem kase przelewami 24 za pośrednictwem moneybooker a zleciłem wypłate na konto bankowe...Może to być problem.?
Konta moneybooker nie mam zwerifikowanego,ale wszystkie dane są poprawne,jednak o ile dobrze słyszałem bardzo długo sie tam czeka na werifikacje.
Napisałem maila do nich dlaczego odrzucili,czekam na odp.Jak mogę ewentualnie załatwić to żeby kase przelali na konto bankowe a nie na moneybookera?
jest jakis nr tel do tobeta w języku polskim?

T 205

tomz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Zleciłem wypłate.Ponad 1000zł.Jednak została odrzucona,kasa wróciła na konto moje.
Jeśli chodzi o werifikacje konta to nie prosili mnie,ja jednak wysłałem kilka dni temu,sam od siebie.Do tej pory nie otrzymałem potwierdzenia,nic.Dlaczego odrzucili wypłatę ?
Jedyny powód jaki widzę to że wpłacałem kase przelewami 24 za pośrednictwem moneybooker a zleciłem wypłate na konto bankowe...Może to być problem.?
Konta moneybooker nie mam zwerifikowanego,ale wszystkie dane są poprawne,jednak o ile dobrze słyszałem bardzo długo sie tam czeka na werifikacje.

Napisałem maila do nich dlaczego odrzucili,czekam na odp.Jak mogę ewentualnie załatwić to żeby kase przelali na konto bankowe a nie na moneybookera?

jest jakis nr tel do tobeta w języku polskim?

Odpisałi żebył użył formatu lokalnego bez nr IBAN itp ,zleciłem wypłatę jeszczę raz

E:Konto zweryfikowane,wpłata zatwierdzona.

kyja 97

kyja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lubelskie
Ja rowniez zakoncze gre u nich! Wplacalem i wyplacalem kase w tobet wiele razu az tu dzisiaj weryfikacja konta przy wyplacie. Traktuja czlowieka jak gnojka!

kyja 97

kyja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lubelskie
Ja rowniez zakoncze gre u nich! Wplacalem i wyplacalem kase w tobet wiele razu az tu dzisiaj weryfikacja konta przy wyplacie. Traktuja czlowieka jak gnojka!
qrwa co to ma znaczyc?!
musimy potwierdzić Twoją tożsamość jako posiadacza konta Tobet. Prosimy w związku z tym o przesłanie kserokopii lub skanów poniższych dokumentów (po jednym z każdej kategorii):

Weryfikacja tożsamości. Prosimy o przedstawienie kopii jednego z poniższych dokumentów (musi on zawierać zdjęcie):
- paszport
- prawo jazdy
- dowód osobisty
- dokument poświadczający obywatelstwo

Weryfikacja adresu. Prosimy o przedstawienie kopii jednego z poniższych dokumentów:
- rachunek za media wystawiony w ciągu ostatnich 3 miesięcy
- rachunek podatkowy

Weryfikacja źródła płatności. Prosimy o przedstawienie kopii jednego z poniższych dokumentów:
- karta kredytowa zarejestrowana na Twoim koncie Tobet (awers i rewers
- wyciąg z konta karty kredytowej zarejestrowanej na koncie Tobet, wystawiony w ciągu ostatnich 3 miesięcy
- zrzut z ekranu przedstawiający profil konta MoneyBookers lub Neteller

T 205

tomz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wczoraj około 16 zleciłem wypłatę( pierwszą z tobeta i sporą +1000zł) ,kasa już dziś u mnie na koncie(ING)

T 4

tomaszst1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to dlaczego jednego weryfikują od razu a inny czeka tydzień? to jest troche śmieszne lub nieprawdziwe,

A 0

artur89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Nie posiadam konta bankowego chcialem spytac w jaki sposob moge przelac kase na konto tobet, czy jest mozliwosc zeby osoba trzecia przelala mi ze swojego konta? odpada przelew bankowy bo z tego co czytalem do 5 dni roboczych idzie a zalezy mi na czasie.

S 0

siema19871

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś wie jak na wypłacie pisze zatwierdzono, to już tylko mam czekać na przelew czy jeszcze coś będą chcieli?

nowaq69 21

nowaq69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
jeśli zatwierdzą przelew to już tylko czekasz, można powiedzieć że przelew już od nich wyszedł gdyż ostatnio kiedy chciałem cofnąć wypłatę a miałem taki status było już za późno i dostałem info o tym że wypłata już od nich wypłynęła

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj wieczorem zlecona wyplata na mb, dzisiaj kaska kolo 16 na koncie. Przystepnie ????

S 0

siema19871

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok. Dzięki za info ale i tak myślę że trzeba zmienić buka, chyba że tylko za pierwszym razem tak wymagają

F 72

filip11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp.
Wczoraj wieczorem zlecona wyplata na mb, dzisiaj kaska kolo 16 na koncie. Przystepnie ????

U mnie zlecona w sobotę wieczorem również na MB i kasy jak nie było tak nie ma. Co zrobić, pisałem do supportu, bezskutecznie.

S 0

szczakiel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie zlecona w sobotę wieczorem również na MB i kasy jak nie było tak nie ma. Co zrobić, pisałem do supportu, bezskutecznie.

Tobet realizuje wypłaty na konta Moneybookers od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17. Staramy się zrealizować każdą wypłatę jak najszybciej, jednak może minąć kilka godzin, zanim środki znajdą się na Twoim koncie Moneybookers.

czyli to, że w sobotę, nie ma nic do rzeczy ... w soboty i niedziele Tobet nie przeprowadza tranzjakcji

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwne, jako ze wczesniejsza kasa poszla to zlecilem wyplate ostatnich srodkow z konta kolo 17-17.30 i kasa wlasnie pojawila sie na MB. Chyba naprawde maja indywidualne podejscie do tematu ..

F 72

filip11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp.
Dziwne, jako ze wczesniejsza kasa poszla to zlecilem wyplate ostatnich srodkow z konta kolo 17-17.30 i kasa wlasnie pojawila sie na MB. Chyba naprawde maja indywidualne podejscie do tematu ..

Poradzisz mi co mam zrobić?