>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty, wypłaty i minimalne stawki

skuty 0

skuty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko
Czy próbował ktoś wpłacać kasę od buka na eKarte (tą z mBanku)? Czy taka opcja w ogóle wchodzi w grę? -&gt; osobiście gram na expekcie i istnieje możliwość wpłaty na kartę kredytową ale czy obowiązuje to także eKarte? Próbowałem się skontaktować dzisiaj z mBankiem ale nikt nie chciał odebrać...

S 0

sebastian256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jest jakis bukmacher ktory wyplaca pieniadze przez poczte, albo czy z moneybookers mozna przez poczte wyplacic do domu???

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
nie ma, jestes pelnoletni (albo raczej nie) to powinienes miec konto bankowe.. sa darmowe przeciez..

piwnyboy 8

piwnyboy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubelandia
Witam, mam pytanie... jacy jeszcze bukmacherzy oprócz Expekta oferuja u siebie &quot;Przelewy 24&quot;. I który z nich ma najlepsza oferte do obstawiania ?
Z góry dzięki ????

T 0

tomkolol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam jestem tutaj nowy, a chciałem załozyć sobie konto na jakimś bukmacherze, dużo sie naczytałem który lepszy itp... Mam pare pytań prosił bym o wyrozumiałośc i o odpowiedz na nie, bede wdzięczny.
1.Czy majac konto w mbanku moge z niego przelac pieniązki na konto bukmachera i oczyiwscie to samo w drugą strone ? Jesli bede chciał wybrac pieniązki czy moge na konto mbanku ?
2.Czy płaci sie prowzije za ewentualny przelew do bukmachera albo w druga strone jak wygram i chce na swoje konto cos wziąść ?
3. Czy w razie nie powodzenia i co za tym idzie zerowym stanie konta u bukmachera bede musial ponniesc konsekwencje ? czy moge zaprzestac grac na ile mi sie podoba ?
4. Czy są jakies prowizje za to że gram w jakims buku np co jakis okres czas[tydzień,miesiac,rok]

Pzodrawiam Tomek

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1. Możesz.
2. Zależy od bukmachera
3. Nie ma żadnych konsekwencji.
4. Nie ma żadnych takich prowizji.
Używaj wyszukiwarki.

D 0

delo_ck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.

Wpłaciłem pieniądze na konto bet-at-home w piątek pod wieczór. Pojawił się komunikat, że przelew zostanie zrealizowany w poniedziałek, czyli dzisiaj i rzeczywiście, z mojego konta zniknęła wpłacona kwota, ale niestety jeszcze nie pojawiła się na moim koncie w bet-at-home. Ile maksymalnie czeka się, aby wpłacona kasa była wreszcie do mojej dyspozycji?

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Witam.
Wpłaciłem pieniądze na konto bet-at-home w piątek pod wieczór. Pojawił się komunikat, że przelew zostanie zrealizowany w poniedziałek, czyli dzisiaj i rzeczywiście, z mojego konta zniknęła wpłacona kwota, ale niestety jeszcze nie pojawiła się na moim koncie w bet-at-home. Ile maksymalnie czeka się, aby wpłacona kasa była wreszcie do mojej dyspozycji?

Trwa to kilka dni, przeważnie 3,4 dni, jeżeli wpłacasz kolejny raz to możesz po zrobieniu przelewu wysłać do nich emaila z potwierdzeniem wpłaty to uwzględnią to i pieniądze będą po 10 minutach.

hoolies 0

hoolies

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Który bukmacher umożliwia najmniejszą wpłate i ile ona wynosi kartą bankową?

E 0

eff

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanie - co to znaczy, że wpłacone pieniądze (na bwinie) trzeba obrócić? Jeśli jest to 100zł to muszę zagrać raz za 100zł, czy mogę grać sobie za np 5 zł przez jakiś czas i jak z tych stawek wyjdzie 100zł, to wtedy wypłacić hajs?

P 1

premi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
możesz zagrać za całość lub też jak napisałeś po 5 zł aż uzbiera się 100.

olorak 0

olorak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
a jest określony czas na &quot;przekrencenie&quot; tej przysłowiowej setki? ????

P 1

premi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To zależy indywidualnie od buk. Niektóre buki dają określony czas na obrócenie przy bonusach. Jeżeli jest to tylko wpłata przy której nie korzystasz z bonusów to czas jest nieograniczony.

przemor 0

przemor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zakrzówek
Mam konto internetowe w e-skok. Ciekawi mnie, czy za jego pomocą mogę wpłacać i wypłacać bez żadnych problemów kasę z/do dowolnego buka? Jeszcze jedno. Czy Przelew24 obsługuje skok?

dziekan 0

dziekan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, jestem nova i chyba na starcie zawaliłam sprawe.
wpłaciłam przy rejestracji na unibet 45 zł (przelew bankowy), a potem zaczęłam czytać forum (czyli w odwrotnej kolejności)
jeśli stawka min. wynosi 80zł to moja wpłata przepada? co mam zrobić żeby wyjść z tego bez straty? czy jeżeli wpłacę teraz 100zł to jest szansa załapać się na ten cały bonus?
macie pomysł?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Droga Madziu kasa Ci pewnie nie przepadnie. Z reguły bonus jest od pierwszego depozytu. Najlepiej zadzwoń do nich. Mają bezpłatną infolinie.
00 800 461 12 25.
Bezpłatna linia telefoniczna w języku polskim jest czynna w odpowiednich godzinach. Polski operator jest dostępny w godz. 10:15-13:45 15:15-18:45.
Powodzenia ;)

dziekan 0

dziekan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
więc będę musiała tak zrobić. zobaczymy co z tego wyjdzie.
także narazie dzięki ????

dziekan 0

dziekan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słyszę, że ten numer jest nieprawidłowy. Natomiast udało mi się dokonać przedpłaty i w tym momencie mam 100zl na przedpłacie w przelewy24. Jeszcze nie doszłam do tego, jak ją wykorzystać tzn. przelać na konto w unibet, wydaje mi się to skomplikowane. Będę wdzięczna za pomoc;)