>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty, wypłaty i minimalne stawki

lemar 75

lemar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Najlepiej chyba otworzyć konto moneybookers w euro i przelewać z niego środki do rożnych bukmacherów.
Pozdr.

T 3

tombombadil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Manchester
Najlepiej chyba otworzyć konto moneybookers w euro i przelewać z niego środki do rożnych bukmacherów.
Pozdr.
Czy jeśli otworzę konto MB w euro to przelewając na niego złotówki z polskiego banku będą przewalutowane? Czy wycofując euro z MB do banku na konto złotowe też MB najpierw przewalutuje a potem pośle na podany rachunek?

lemar 75

lemar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Tak będą przewalutowane. Najlepiej dodatkowo otworzyć konto walutowe w jakimś banku( i robić z niego przelewy z/do MB )
Pozdr.

H 92

hagi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witaj
Jesli jestes z Polski to najlepiej zaloz konto w MB jak i u bukmacherow w zlotowkach.
Nie bedziesz tracil na przewalutowaniach i dla poczatkujacego bedzie to najwygodniejsza gra.
Wazna kwestia to waluta w MB, pozniej nie bedziesz mial mozliwosci jej zmienienia, chyba, ze bedziesz sie ubiegal o Vipa, ale to juz musza byc z gory ustalone standardy spelnione przez Ciebie (wiecej na stronie MB).

T 0

trojan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jest jakiś buk w którym można doładować konto poprzez sms premium?
Jak tak to czy mogę prosić o link do tego buka.

quba95 3

quba95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaroslaw
u betathome przy wypłacie a konkretnie przy przelewie bankowym są te dane co przy rejestracji czy jest możliwość zmieniania tych danych??? mówię o danych do przelewu

fracek 11

fracek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam 6 zł na moneybookers ???? Gdzie oprócz firmy tobet wpłace tą metodą taką kwote??

P 379

promark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Jaką minimalną kwotę można wpłacić na Sportingbet za pomocą Paysafecard ?

funias 691

funias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Historyczne :)
Siemka. Czy aby bezpiecznie wypłacać pieniądze muszę zakładać MB?
Czy jeśli załóżmy, chciałbym w miesiącu wypłacać ok 1000 zł to mogę to robić spokojnie na zwykłe konto bankowe?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Siemka. Czy aby bezpiecznie wypłacać pieniądze muszę zakładać MB?
Czy jeśli załóżmy, chciałbym w miesiącu wypłacać ok 1000 zł to mogę to robić spokojnie na zwykłe konto bankowe?
Siemka,
Na forum są działy i tematy. Wszystko po to aby pisać w działach i tematach przeznaczonych do tego.
Ten temat jest o wpłatach, wypłatach i minimalnych stawkach.
Już założyłeś temat na forum o tym problemie: Czy granie w internecie jest bezpieczne?
Dostałeś też namiar na odpowiedź od Ted.
Post #4
Przeczytaj to będziesz wiedział i nie będziesz zadawał kolejnych pytań.

funias 691

funias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Historyczne :)
No właśnie temat o wpłatach więc jak najbardziej odpowiedni. A kilkadziesiąt stron w temacie o ustawie nie bardzo jest adekwatne do mojego pytania.
Vader// Tamten temat jest jak najbardziej adekwatny. Problem w tym, że Tobie się nie chce tego czytać...

G 0

gerwazy8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!
Mam ogromną prośbę i pytanie! Chcialem złożyć depozyt w Expekcie poprzez przelew internetowy i tu pojawia się moj problem. Expekt podaje w danych SWIFT i Iban. Ja natomiast, mając konto internetowe w WBK nie mam tam nigdzie takich opcji gdzie to wpisać. Teraz nie wiem czy musze to wpisywać? Czy wystarczy jak wpisze podstawowe dane by pieniadze doszly do nich???