>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty, wypłaty i minimalne stawki

T 25

tomciopogrom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy na BaH możliwa jest wpłata przez MB od osób trzecich?
Czy na Gamebookers wypłaca się na to MB które wpłaca?
Na Betgun możliwa wpłata MB od osób 3?
Expekt - wpłata MB od osób 3 możliwa? Możliwa wypłata na to samo MB co wpłaca?
Unibet - możliwa wpłata od osób 3 przez MB?
Betway MB od 3? MB wypłata na to co wpłaca?
Betsson rozumiem też możliwa wpłata MB od 3 osób i wypłata na to które wpłaca?
Także czy jest możliwość wpłacania przez MB i od osób trzecich, oraz wypłata na to samo konto MB przez które się wpłaca w:
Bet365 , William Hill , Betclic , Sportingbet , Tobet , DOXXbet , CentreBet , Jetbull , Mybet (podane są na tym forum to chyba zaufane?) oraz na jakich jeszcze jest to możliwe - zaufanych i po polsku? Oraz czy dla buka będzie jakoś podejrzane gdy na kilka kont (osoby zupełnie inne, adres,nazwisko itd.) wpłaty i wypłaty idą z tego samego MB? Bardzo proszę o rzetelną i szybko odpowiedź!! Dla ciekawskich zamierzam obrócić bonusy surebetami kolegom na osiedlu (nie mają kasy i nie umieją sami).

N 0

nowy__222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moglby ktos napisac w jakim buku mozna wplacac do depozytu ( tuz po zalozeniu konta ) mniejsze stawki np. 10zl

K 0

kpsopot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Witam , mam takie pytanie , czy sa jeszcze jacys bukmacherzy u ktorych mozna wplacac kredytowka ? badz tez gdzie mozna kupic ukash lub paysafe karta kredytowa ? Dzieki z gory za pomoc !

T 25

tomciopogrom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze raz proszę na odpowiedzieć na moje pytania, w pierwszym poście jest niedopowiadane tak jak w tych &quot;poszczególnych działach i tematach dotyczących wpłat/wypłat&quot; (zresztą to jest to samo). Pomogę:
Proszę listę wszystkich zaufanych buków po polsku gdzie może wpłacić osoba trzecia przez Mooneybookers i można wypłacić na to samo konto (czyli także na osobę trzecią).
Oraz czy dla buka będzie jakoś podejrzane gdy na kilka kont (osoby zupełnie inne, adres,nazwisko itd.) wpłaty i wypłaty idą z tego samego MB?

K 0

karson.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie o Expekt
Witam jestem początkującym bukmacherem i chciałbym się dowiedzieć w jakim czasie dochodzi wpłata do expekta? (kase wysłałem przelewem bankowym PKO S.A) Z góry dziekuje za odpowiedz ;)

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
powinna być max. w ciągu 2 dni roboczych ... wysyłasz w środę rano, w czwartek, piątek jest ???? no chyba że w piątek wysłałeś, to poniedziałek po południu, wtorek masz ...

K 0

karson.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wysłałem w czwartek wieczorem to pewnie już w weekend nie mam co liczyć na wpłate prawda?

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dopytaj na czacie na żywo (po prawej stronie u góry), banki nie robią przelewów na weekendy, chyba że już do nich dotarł i tylko muszą go rozksięgować na Twoim koncie

K 0

karson.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok dzieki a jeszcze jedno pytanko czy przy wpłacie trzeba im wysyłać scan dowodu? Bo przy rejestracji o to nie prosili.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przy rejestracji mało kto o to prosi ????
Jeśli zażądają to przy wypłacie, a wtedy powinieneś dostać powiadomienie.

K 0

karson.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znajomy właśnie nie musiał wysyłać żadnego scana ani przy wpłacie ani przy wypłacie

S 1

sinet.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
Takie pytanie odnośnie wpłaty przez paysafecard na bet-at-home czy jest jakiś limit od jakiego relizują wpłatę ? Bo np na bwinie jest przez payse od 40 zł a na bahu czegos takiego nie widze a więc czy jest to od 20 zł bo tyle jest minimalna wartość doładowania paysy czy może od 40 zł tak jak w bwinie ?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Z tego co wiem to Paysafecard można wykorzystać częściowo albo np. na raty w kilku bukach.
BAH nie podaje minimalnej wpłaty więc... można przelać już od złotówki wzwyż ????
Tak przynajmniej podpowiada zdrowy rozsądek i
Proszę podać kwotę większą niz 1 z przecinkiem jako znak odstępu!

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
przy wpłatach nie pobiera. Przy wypłatach na konto bankowe coś koło 7zł 50gr. A i pobiera jakiś mały procent od przelewów między kontami Moneybookers

L 10

leszekalar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy moneybookers bedzie robilo wyplaty do mbanku w srode 2.05? czy dopiero po dlugim weekendzie?

F 17

fcdk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich na forum!
Wiem, że na pewno odpowiedzi na pytania, które zaraz zadam padły tu, wolę się upewnić, bo być może coś się zmieniło.
Otóż konto mam w mBanku, posiadam kartę płatniczą, nie mam konta na MB.
I teraz pytanie, który internetowy bukmacher jest w takiej sytuacji najlepszy? Chodzi przede wszystkim o jakieś podatki, płatne wpłaty/wypłaty. U którego buka kosztuje to najmniej?

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
I teraz pytanie, który internetowy bukmacher jest w takiej sytuacji najlepszy? Chodzi przede wszystkim o jakieś podatki, płatne wpłaty/wypłaty. U którego buka kosztuje to najmniej?
wplaty sa darmowe - uzywasz przelewy24 (mtransfer) i kasa jest na koncie u buka w 10 min. Dodatkowo wiekszosc akceptuje tez platnosci karta.
Wyplaty na konto w wiekszych bukach (betsson, tobet, bah, bwin etc.) tez sa darmowe, chybaze jest to ktoras wyplata w miesiacu to pobierana jest oplata np w pinnacle - ale nie wszedzie tak jest. Przygotuj sie tez na weryfikacje (skany dokumentow).

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
fcdk +1 Punkty
F 17

fcdk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wplaty sa darmowe - uzywasz przelewy24 (mtransfer) i kasa jest na koncie u buka w 10 min. Dodatkowo wiekszosc akceptuje tez platnosci karta.
Wyplaty na konto w wiekszych bukach (betsson, tobet, bah, bwin etc.) tez sa darmowe, chybaze jest to ktoras wyplata w miesiacu to pobierana jest oplata np w pinnacle - ale nie wszedzie tak jest. Przygotuj sie tez na weryfikacje (skany dokumentow).

Dzięki wielkie za odpowiedź! To pozostało mi jeszcze jedno pytanie. Jak to wygląda w bet365? Widzę, że większość chwali tę stronę pod różnymi względami, ale aktualnych wypowiedzi o koszcie wpłat/wypłat nie mogę znaleźć.