>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lalus85 zmień te serwery DNS na serwery od google w karcie sieciowej. I sprawdź czy ci działa unibet. Ja się przekonam jutro, czy ten sposób działa. Dziś jeszcze normalnie mi buki na tablecie działają. Czyli Netia jeszcze nie blokuje. Serwery DNS mam tylko na komputerze zmienione.

Zmienilem i dziala mi strona ale nie na wszystkich przeglądarkach

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy tylko ja mam zablokowane wszystkie możliwości wypłaty środków ? Jak sobie z tym poradzić ? VPN nie działa.

C 42

cravchenko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakiś pomysł żeby zlecić od nich wypłatę? Nie mogę wejść do nich w ogóle na stronę...

B 17

blancik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy tylko ja mam zablokowane wszystkie możliwości wypłaty środków ? Jak sobie z tym poradzić ? VPN nie działa.

Korzystasz z mobilnej wersji? Jeśli tak to musisz wejść na normalną jeśli chcesz wypłacać. Chyba że masz inny problem. Ja w czwartek ok. 23 zleciłem wypłate na skrilla i do godziny już miałem na koncie.

Dostałem też maila z Unibet o tymczasowym wyłączeniu przelewy24.

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wyłączyli prawie wszystkie opcje depozytu, została tylko karta i trustly

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Raczej tak, zresztą przed chwilą przyszedł mail od Uni:

Cześć,
Z przykrością informujemy, że od 3 lipca 2017 wyłączona zostanie opcja wpłat poprzez: Skrill, Neteller i Paysafecard. Wypłaty za pośrednictwem tych kanałów będzie można realizować do 17 lipca 2017.

Proponujemy korzystanie bez opłat z kart kredytowych lub popularnego wśród naszych klientów darmowego serwisu Trustly.

Trustly oferuje bezpieczne, łatwe i szybkie płatności oraz przelewy pomiędzy klientami a sklepami internetowymi.
Wszystkie płatności lub przelewy wykonywane za pośrednictwem Trustly są natychmiastowe.
Usługi Trustly są zawsze bezpłatne i nie wymagają od użytkownika rejestracji.

Trustly obsługuje wszystkie najpopularniejsze banki i umożliwia logowanie za pomocą tych samych danych do logowania przypisanych przez bank, co w przypadku korzystania bezpośrednio ze strony banku.
W samej Europie Trustly przetwarza miliony transakcji rocznie, wszystkie w oparciu o najbardziej zaawansowane protokoły bezpieczeństwa na świecie. Trustly oferuje bezpieczne i niezawodne metody płatności. Jest też licencjonowaną instytucją płatniczą pod nadzorem szwedzkiej komisji nadzoru finansowego uznawaną w całej Unii Europejskiej.

Więcej informacji na stronie trustly.com/pl.
Pozdrawiam,

Agnieszka - Unibet

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rewetel +1 Punkty
paypal 368

paypal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
Jeśli ktoś chce korzystać z tego Trustly niech sobie nowe konto bankowe założy.

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak to jest , że maile ze spamem przychodza od unibeta po pare razy na tydzien bez problemu , a te ważne dojść nie mogą wcale ? Czy poprostu jestem w wała robiony przez tych niedorozwojów z chata ?

yam 93

yam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To trustly sluzy chyba tylko do wplat, a jak wyplacicie?

K 73

kolumbo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj przez pół godziny próbowałem coś wydusić na chacie od konsultanta(chat tylko prze VPN chciał się uruchomić) o wpłatach i wypłatach. W sumie nie pytałem o karty, tylko PSC, Trustly i zwykły przelew. Jeszcze wczoraj Skrill był przedstawiany jako dobra metoda wpłat i wypłat. PSC - nie. Wypłaty przelewem na konto - nie działają. Staneło na tym, że wpłaty i wypłaty przez Trustly będą ok. Jak ktoś nie ma aktywnej opcji wypłat przez Trustly to powinna się ona pojawić po wpłacie tą metodą.

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, nie wiem czy to ma coś wspólnego z Unibetem ale wypłaciłem na Skrill 65 zł, przy czym wypłacić na konto bankowe moge jedynie 41 zł tam z groszem, 23 zł pobierają prowizji, to są jakies zarty ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Witam, nie wiem czy to ma coś wspólnego z Unibetem ale wypłaciłem na Skrill 65 zł, przy czym wypłacić na konto bankowe moge jedynie 41 zł tam z groszem, 23 zł pobierają prowizji, to są jakies zarty ?
To raczej pytanie do tematu z wypłatami Skril...
Tak, 23zł jest prowizji za wypłatę na konto bankowe z portfela Skrill dla zwykłych userów (nie ze statusem VIP)

S 0

swizok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj udalo mi sie zalogowac tak jak zwykle i wyplacilem sianko na skrill-a, niestety zadna strona nie umozliwia wplaty przez skrill wiec musialem wyplacic na konto. Probujcie w lycamobile nie blopkuja dostepu do strony przynajmniej na razie

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zablokowali też już depozyty kartą, przynajmniej z ING mi odrzuciło.

Status
Zamknięty.