Tak samo jak na polski czat., tylko wejdz na strone w języku angielskim i nie loguj się na konto.Wal prosto na czat.Mam pytanie do tych co wypłacali bezpośrednio na konto bankowe i kasa już doszła.
Jaka jest nazwa nadawcy i tytuł przelewu ?
PS Jak wejść na angielski chat ?
Wobec tych wszystkich akcji o których tutaj czytam (i w które wierzę, bo paru znajomych również ma podobne problemy) nie mogę się nadziwić, że jak dotychczas (nie zapeszajmy) nie miałem najmniejszych problemów z wypłatami. Nie będę wchodził w szczegóły, ale od zawsze regularny plus, wczoraj zlecona wypłata na konto bankowe (czterocyfrowa, trochę ponad tysiąc), a dzisiaj kasa już jest.Mam pytanie do tych co wypłacali bezpośrednio na konto bankowe i kasa już doszła.
Tytuł nadawcy : REF: SI1703280000xxxx /EUR181xx.xx KURS4.0122000/ 281475021969xxxMam pytanie do tych co wypłacali bezpośrednio na konto bankowe i kasa już doszła.
Jak każdy z nas... problem zaczyna się gdy zlecisz wypłatę. Istnieje duża szansa że będziesz miał zablokowany dostęp do konta a jedyny kontakt z supportem tj. chat i mail jest aktualnie spalony. Mają od groma roboty z weryfikacją z powodu promocji z którą zapodali dwa tygodnie temu - darmowe spiny bez obrotu o wartości 50e. Mnóstwo wiary zleciło wtedy wypłaty z kont które założyli specjalnie pod promocję albo mieli niezweryfikowane. Niestety w zależności od tego na kogo trafisz po drugiej stronie weryfikacja skończy się na pojedynczym kontakcie z nimi albo będziesz się użerał tak jak np. ja... W zakładce masz dwa adresy mailowe:a jak w ogóle zacząć tą weryfikację? , zarejestrowałem się i w zakładce zweryfikuj konto mam:
"Wszystko gotowe!
Nie ma oczekujących dokumentów bądź zleceń wypłaty."
Nie wiem, czy on taki sensownyUnibet jako jedyny sensowny bukmacher zostaje w Polsce
Jakis tydzien temu robilem wyplate i wszystko przeszlo bez zadnych problemow. Dzisiaj zlecilem wieksza kwote i od razu dostalem maila z prosba o weryfikacje, ale konto nie jest zablokowane. Co wiecej moge zlecic kolejna wyplate na skrill. Czy to oznacza ze juz nie zablokuja tej metody wyplat?
Ja też, mimo, że w mailu wysłali mi sprzeczną informację, że niby znów mam coś dosłać, chyba, że wysyłałem w ostatnim tygodniu, bałagan max, ale faktycznie ruszyło.U mnie na bingo też coś ruszyło wkońcu mogę sie zalogowac na stronie.