>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
A 0

artur89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam to samo na marii noremalnie moge sie zalogowac ale tam nie zlecalem wyplaty bo przegralem wygrana, cos mi sie wydaje ze beda robic problemy z tymi wyplatami za duzo wtopili w tej &#39;&#39;promocji&#39;&#39;

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
ciekawe czy zobacze swoje srodki, ktore wplacilem i obrocilem kilku krotnie.

A 0

artur89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Norbi a pisales do nich lub dostales jakies informacje w celu weryfikacji konta?

S 0

stefan225

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja wygralem na spinach. Zrobilem wplate na skrill pozniej wyplata i teraz brak mozliwosci zalogowania :/ ehh support czynny 24h?mail poszedl z zapytaniem o co chodzi z rana i zero odzewu:/

A 0

artur89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to ta sama sytuacja co u wszystkich,mysle ze maja nawalnice tych meili teraz takze pocvzekamy z odpowiedzia, piszcie tutaj informacje co i jak czy ktos dostal przelew lub chociasz jakas odpowiedz,moze wspolnie udas sie cos ugrac

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli konto jest zablokowane to znaczy, że trzeba wysłać dokumenty. Po weryfikacji będzie OK. Nie panikujcie ;)

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz beda zganiac to pewnie na jakis blad ich systemu z tymi spinami znajac zycie I beda cos krecic zeby nie wyplacic bo jakby mialo byc normalnie to juz dawno ludzie by otrzymali swoje wyplaty. Jak oni sie pomyla to wszystko jest spoko I moga sobie odwolac to co dali ale np jak my cos zle postawimy przez przypadek to jest im przykro I nie moga nic z tym zrobic. Zenujace

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O czym Ty piszesz ? Od dwóch dni każdy dostaje wypłaty z ich 3 firm. Unibet właśnie zachował się OK. W innych, małych firmach byś zobaczył kasę jak świnia niebo. Zrobili błąd, powstało na pewno też wiele multikont w celu wyłudzenia spinów to robią weryfikację i tyle.

S 0

stefan225

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Mail na support ze scanem dowodu poszedl. Zobaczymy co zrobia. PS w weeken support czyny?

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Weryfikacja do 3 dni roboczych, a teraz może się wydłużyć z wiadomych powodów ;)

A 0

artur89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a gdzie zlozyc te dokumenty w celu weryfikaji skoro nie moge zalogowac sie na konto? co mi da wyslanie na suport

L 0

lukaszf3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
info z live chatu:
maria weryfikacja 3-6 dni i moze sie wydluzyc
bingo weryfikacja 3-5 dni i moze sie wydluzyc
trzeba wysłać kolorowe zdjęcia dowodu z obu stron - skany będą odrzucane

nie prowadzą weryfikacji przez weekend

acetate 474

acetate

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja napisalem do nich czemu zablokowali konto, narazie nie wysylam, niech poprosza o dokumenty :p

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Filipin
witam, jak wypłacacie na konto bankowe to przychodzi jakiś mail, że wypłata zaksięgowana? Bo zleciłem wczoraj wypłatę, jest w wypłatach że wypłata zlecona i mam żółty wykrzyknik obok. Konto miałem juz dawno zweryfikowane, nie dostałem od nich żadnego maila. Wie ktos?

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chojnice/Torun
Byla informacja dzisiaj przez chwile ze pytania odnosnie weryfikacji konta dzisiejszego dnia nie beda odpowiadane bo maja jakis syf zrobiony, a teraz widze ze live chat tez wylaczyli

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po wczorajszej wpadce z kasynem, proces weryfikacji z pewnością się mocno przedłuży.

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
witam, jak wypłacacie na konto bankowe to przychodzi jakiś mail, że wypłata zaksięgowana? Bo zleciłem wczoraj wypłatę, jest w wypłatach że wypłata zlecona i mam żółty wykrzyknik obok. Konto miałem juz dawno zweryfikowane, nie dostałem od nich żadnego maila. Wie ktos?
Jak wyjdzie przelew to przychodzi mail

Status
Zamknięty.