>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
T 0

tomek1927

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja czekam już miesiąc na moje 100zl ktore przelałem na unbit z PKO przelewem. Suport ciągle odbija piłeczke. PKO potwierdziło że pieniądze zostały wysłane na ich konto a oni twierdzili na poczatku że pieniądze zostana zwrócone w ciągu 7 dni pożniej że ich nie maja tylko PKO i nie odpisują na email. Staraja się abym zapomniał o tak małej kwocie. Mam wszystkie dowody przelewu i pismo z pko potwierdzające ze te pieniadze wyszły od nich do unibet. Mało solidna firma aby tak postępować z uczciwymi ludźmi. Dobrze ze to było 100 a nie 1000

fanatyskok 0

fanatyskok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostróda
Zleciłem wypłatę w piątek wieczorem,status wypłaty &#39;&#39;trwa przetwarzanie&#39;&#39; nie chcieli puki co żadnej weryfikacji.zobaczymy kiedy pieniądze trafią na konto

L 458

loveparade

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak daja limity, to kasuja opcje wypłaty na skrila. trzeba wyplacac na bank, troche mam stracha bo to konto na brata jest. czy jak pisze te same imie a konto bankowe jest na inne imie, to czy przyjdzie kasa na konto bankowe?

L 458

loveparade

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale to idzie z zagranicy przelew w euro..wiec troche inaczej.. robił juz ktos tak?

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłata 1000 pln, ucinają 36 pln bo wypłata idzie w euro. Trochę lipa.

A 0

artur89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podbijam pytanie kolegi,tyle że ja wpłaciłem przez skrill a jedyną opcją jest wypłata na konto bankowe, pomoże ktoś?

S 22

sieko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Założyłem konto na Unibecie, nie weryfikowałem go jeszcze, ale chciałbym zlecić wypłate na konto bankowe, ponad 300zł. Są jakieś problemy? Jestem nowy na unibecie i nie jestem w temacie. Widzę, że automatycznie konwertuje na euro i bank wypłaca w PLNach po ich kursie. Nie zaczynają węszyć w takich sytuacjach? Czy to zbyt mała kwota żeby się czepiali?

damianq 0

damianq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Założyłem konto na Unibecie, nie weryfikowałem go jeszcze, ale chciałbym zlecić wypłate na konto bankowe, ponad 300zł. Są jakieś problemy? Jestem nowy na unibecie i nie jestem w temacie. Widzę, że automatycznie konwertuje na euro i bank wypłaca w PLNach po ich kursie. Nie zaczynają węszyć w takich sytuacjach? Czy to zbyt mała kwota żeby się czepiali?
Właśnie Panowie, jak to jest? Sam mam ogółem 200zł z groszami ze spinów + zakład za wygraną ze spinów, dzisiaj zakładałem konto (na unibecie nigdy wcześniej nie grałem) i mam tylko dostępną wypłatę na konto bankowe, skrill itp niedostępny. Czy warto ryzykować na bankowe? Dodam, że w 90% gram w FORTUNIE (2/3 razy grałem w betsonie) i to wszystko jeżeli chodzi o buki. Pozdr

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Zeby wyplacic przez Skrill, musisz najpierw im wplacic 40zł przez Skrilla.

A ja mam pytanie ile z unibetu przychodza pieniazki na Skrill? Czekam 5 godzine i troche sie nie cierpliwie :cool:

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zrozum, że dzisiaj jest mnóstwo wypłat z tego powodu i stąd te opóźnienia.

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś generalnie Unibet zaliczył epic faila z promocją w kasynie, ta pomyłka kosztowała ich kilka mln(każdy kto zagrał wygrał od kilku zł do nawet ok 700 zł) bo była dostępna dla wszystkich klientów z Europy, więc wypłaty pewnie będą opóźnione z tego powodu bo masa osób robiła wypłaty zaraz po wygranej.

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Dziś generalnie Unibet zaliczył epic faila z promocją w kasynie, ta pomyłka kosztowała ich kilka mln(każdy kto zagrał wygrał od kilku zł do nawet ok 700 zł) bo była dostępna dla wszystkich klientów z Europy, więc wypłaty pewnie będą opóźnione z tego powodu bo masa osób robiła wypłaty zaraz po wygranej.

ja ugralem kilka dobrych stowek, po ugraniu i zleceniu wyplaty na skrill wprowadzili proces weryfikacji, blokada konta i komplet dokumentów na meila, zdjecie dowodu, zrzut ekranu ze skrilla, potwierdzenie rachunku za prad z danymi. Ciekawe co bedzie z kasa.

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja zdążyłem przed jakąkolwiek weryfikacją, i kasa po niecałych 2h była na skrillu.

P 10

pk95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktos o co im chodzi? Maila nie dostalem.

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
będą blokować teraz jak najwięcej kont, ja mam zablokowane konto, czekam na informację, wysłałem dokumenty weryfikacyjne.

Status
Zamknięty.