>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Karta nie musi być zarejestrowana, ani wcześniej zweryfikowana przez bukmachera.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jacek111 +1 Punkty (dzięki)
josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak masz kasę na karcie i jest to Twoja karta to wpłacaj i już.

jacek111 +1 Punkty (dzięki)
M 2

milenkowic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podczas wyplaty na konto bankowe wymagana jest weryfikacja? Wcześniej juz wplacalem za posrednictwem banku.

M 2

milenkowic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy mogą spodziewać się przelewu na koncie jeśli w sobote dostałem maila, że kasa wyszła od Unibetu?

libra 0

libra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Kiedy mogą spodziewać się przelewu na koncie jeśli w sobote dostałem maila, że kasa wyszła od Unibetu?

Ja zwykle jak zlecałem wypłatę to do 2 dni miałem kase u siebie na koncie w mBanku. Ogólnie polecam tego buka. Nigdy nie miałem z nimi problemu.

M 2

milenkowic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja zwykle jak zlecałem wypłatę to do 2 dni miałem kase u siebie na koncie w mBanku. Ogólnie polecam tego buka. Nigdy nie miałem z nimi problemu.
ok, dzięki. Mam nadzieje że w środe-czwartek będę miał kasę. Przez święta wszystko się opóźnia.

sergiu 123

sergiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrów Wielkopolski
Wielki ✅ dla Unibetu. Dziś rano zlecona wypłata na konto bankowe i po południu już mam pieniądze.

Jaki bank? Zleciłem wypłatę dzisiaj o 8:00, czekać standardowo od 2 do 3 dni roboczych dla mnie nie problem, ale ciekawi mnie kiedy dojdzie. Ostatnio jak robiłem to po dwóch dniach, wcześniej po trzech więc różnie z tym bywa. No i jeszcze jedna sprawa wcześniejsze wypłaty były znacznie mniejsze o tej zleconej dzisiaj (1,5 tysiąca dzisiaj) i nadal ode mnie nie chcieli żadnych dokumentów w celu weryfikacji konta co jest nie do pomyślenia np w Tobecie.

nr69 +1 Punkty
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Wypłaty na MB realizowane są w mega szybkim tempie i to w niedziele. Ostatnia wypłata doszła w niedziele w 1 godzinę od zlecenia.
Bardzo solidna firma.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jaki bank? Zleciłem wypłatę dzisiaj o 8:00, czekać standardowo od 2 do 3 dni roboczych dla mnie nie problem, ale ciekawi mnie kiedy dojdzie. Ostatnio jak robiłem to po dwóch dniach, wcześniej po trzech więc różnie z tym bywa. No i jeszcze jedna sprawa wcześniejsze wypłaty były znacznie mniejsze o tej zleconej dzisiaj (1,5 tysiąca dzisiaj) i nadal ode mnie nie chcieli żadnych dokumentów w celu weryfikacji konta co jest nie do pomyślenia np w Tobecie.

Ale to ciebie chyba nie martwi ???? Ja w unibet jeszcze nigdy nie zlecalem wyplaty ale niedluigo mam taki zamiar. Wyplacalem spore sumy z Bet365 i Pinnacle i tez nigdy niechcieli zadnych skanow wiec to fajna sprawa. Moze dlatego ze wplacam i wyplacam tylko i wylacznie przez MB. Nigdy nie korzystalem tez z zadnych bonosow od wplaty itp.

N 6

noname88xd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
proland
co do unibetu ostatnio zlecałem dwie wypłaty jedna wtorek o godz 13:30 wyszła od nich druga w środe o 7:00 wszystko złapałem tego samego w ostatniej sesji ing ;] także wielki + za szybkość

pts 24

pts

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Orientujecie się może, czy w Unibecie jest jakaś prowizja od wypłaty nieobróconego depozytu, bo wiem, że np. w Expekcie jest?
Konkretnie chodzi mi o to, żeby przelać kasę z Moneybookers do Unibetu, a stamtąd dopiero na konto bankowe, żeby nie płacić prowizji (jak przy przelewie z MB na konto).

macu90 20

macu90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, jesli wpłacę pieniądze przez MB to będę mógł wypłacić te pieniądze od razu na swoje konto? jeśli tak to czy trzeba obrócić to kwotą? (jesli tak to czy całą?) a może jest jakiś inny buk, który pozwala na coś takiego -&gt; MB -&gt; buk -&gt; konto bankowego(bez ponownego przelewania na MB)? dzięki!

forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja nie dawno zlecilem kolo 20 i mialem nastepnego dnia kolo 12

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłata zlecona wczoraj o 22:00 dotarła na MB dziś koło 13:00.Wiem że są szybsi ale to była moja pierwsza bo nie gram tam tylko jakimś dziwnym trafem udało się ugrać trochę z &quot;przerwowych freespinów&quot;.Jak dla mnie zdecydowanie na✅.

Status
Zamknięty.