>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
K 0

kubaa007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witajcie. Jak dotąd stawiałem u bukmachera stacjonarnego- milenium. Chciałbym rozpocząć granie w internecie i padło na unibet.
Konto internetowe (mbank) mam od niedawna, z przelewami nie mam za dużo do czynienia więc mam pytanie. Unibet życzy sobie, aby podać numer referencyjny transakcji. Gdzie mam go wpisać? W tytuł przelewu? No i co z pozostałym danymi: co wpisać w adres(ulica) skoro jest podane tylko &quot;Eartporth plc, Warsaw&quot; no i nazwa banku

Dziękuje z góry za pomoc

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Witajcie. Jak dotąd stawiałem u bukmachera stacjonarnego- milenium. Chciałbym rozpocząć granie w internecie i padło na unibet.
Konto internetowe (mbank) mam od niedawna, z przelewami nie mam za dużo do czynienia więc mam pytanie. Unibet życzy sobie, aby podać numer referencyjny transakcji. Gdzie mam go wpisać? W tytuł przelewu? No i co z pozostałym danymi: co wpisać w adres(ulica) skoro jest podane tylko &quot;Eartporth plc, Warsaw&quot; no i nazwa banku
Dziękuje z góry za pomoc

Skorzystaj z przelewów24. Dużo lepsze rozwiązanie niż tradycyjny przelew ????
Cały proces trwa kilka minut. Pieniądze powinny byc u buka po kwadransie - zazwyczaj są natychmiast.
Same plusy ;)

K 0

kubaa007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki wielkie za rade. Skorzystałem z p24, kase w 10 min miałem na koncie w unibecie:grin: Polecam

N 6

nunsan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Mam mały problem z weryfikacją konta. Chcą ode mnie skan dowodu i jakiś opłacany rachunek, co jeśli mieszkam z rodzicami i nie opłacam rachunków. Może miał ktoś podobną sytuację?? Co mam im innego wysłać?? Chce wypłacić na moneybookers

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Chce przelać pieniądze na Unibet poprzez Internet. Potrzebne mi są jednak takie dane jak: dokładny adres ( ulica, miejscowość, kod pocztowy ). Na stronie nie moge tego znaleźć. Napisałem wiadomośc do BOK, ale na razie bez odpowiedzi. Orientuje się ktoś gdzie te dane mogą być ?

Co wpisujemy &quot;Tytułem&quot; ? Numer Referencyjny, Numer Konta ?

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Podają tylko takie Dane jak:
Właściciel konta
Nazwa banku (skrót)
Konto
Numer konta
IBAN
BIC (SWIFT)
Numer referencyjny

Przelewając przez Neta potrzebuje jeszcze tych co wcześniej wymieniłem

K 0

korasek25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam moze mi ktos pomoze przelalem pieniadze do Unibetu. Odbiorca w przelewie jest DIALCOM24 czy wszystko jest ok? czekam pol godziny i narazie nic nie przyszlo nie jestem pewien cyz czegos nie skopalem
Prosze o odpowiedz

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Witam moze mi ktos pomoze przelalem pieniadze do Unibetu. Odbiorca w przelewie jest DIALCOM24 czy wszystko jest ok? czekam pol godziny i narazie nic nie przyszlo nie jestem pewien cyz czegos nie skopalem
Prosze o odpowiedz

Korzystałeś z przelewów 24? Jeśli tak to pół godziny to za długo.
Zrobiłeś wszystko, tak jak było opisane?
Podałeś w tytule numer p24-XXX-XXX?
Jeśli nie popełniłeś żadnego błędy, całkiem możliwe, że problemy mają przelewy24 lub Unibet.
Radzę zadzwonić na infolinię przelewów (do znalezienia na ich stronie) i dowiedzieć się o co chodzi.
Być może poproszą o przesłqnie screenu z potwierdzeniem przelewu a jeśli u nich wszystko zostało zrobione poprawnie - pomogą Ci zainterweniować w Unibecie ????

edit: Teraz zauważyłem, że to problem sprzed 2 dni :|

tkh 1

tkh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile minimum trzeba wpłacić na konto ? Chodzi o przelew24. 20 zl ?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Ile minimum trzeba wpłacić na konto ? Chodzi o przelew24. 20 zl ?
Nie ma limitu.
Sprawdziłem teraz i jest coś takiego.
Limity
Minimum: 0 EUR
Maximum: 10 000 EUR

Wynika z tego, że każda suma przejdzie

forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaj wpłaciłem pieniadze do Unibet i dostałem takiego maila
Zgodnie z procedurami bezpieczeństwa transakcji finansowych na koncie Unibet oraz na podstawie Ustawy o Grach przez Internet możesz zostać poproszony o przesłanie dokumentów w celu weryfikacji konta gracza takich jak: dowód osobisty, karta kredytowa, wyciąg z konta bankowego lub potwierdzenie miejsca zamieszkania. Weryfikacja konta odbywa się głównie w związku ze zleconą wypłatą na osobiste konto bankowe. W celu uzyskania większych informacji na ten temat, bardzo prosimy o kontakt za pomocą jednego z oferowanych przez nas sposobów ( email, telefon lub LIVE czat). Z przyjemnością odpowiemy na każde pytanie.
i mam pytanie jeżeli wypłace na MB to nie beda żadali skanu? bo wypłacałem w zime i wtedy nie chcieli skanu ale tez wtedy nie dostałem takiego meila po depozycie

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nie ma to reguły. Tak jak pisze w tym mailu, możesz (ale nie musisz) zostać poproszony o dokumenty.
Jako, że to 2 twoja wypłata myślę, że nie zostaniesz o to proszony, ale ręki uciąć sobie nie dam ;)
W zakładach sportowych mogą grać tylko osoby, które ukończyły 18 rok życia ;)

C 0

cieslakasia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie polecam tego bukmachera. Założyłam konto, wpłaciłam kase, wygrałam i wypłaciłam. Kasa doszła. Jednak poraz drugi gdy chciałam wypłacić pieniądze (37 tyś zł) zarządzano odemnie dokumentów. Wysłałam im skan dowodu osobistego, kopie w .pdf wpłaty depozyti i kopie tez w .pdf mojego rachunku bankowego. Dokumenty nie zostały zaakceptowane i zostałam poproszona o inny dokument. Wysłałam im skan legitymacji studenckiej oraz skan potwierdzenia z banku że posiadam rachunek bankowy. Oczekuję na weryfikację ponad tydzień. Dla mnie to przesada. Specjalnie tak robią żeby nie wypłacić środków i szukają dziury w całym.

środki wypłacili, ale konto zablokowali ????

M 3

mariomatt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chorzów Batory
Nie czesto gram u tego buka wiec chciałem wiedzieć. Dziwna sytuacja ,dopiero jak napisałem do nich mejla około 16 dostałem po 17 odpowiedź ,że o 12:04 wysłali pieniadze na konto bankowe. Po 19 pieniadze zaksiegowane przez mbank. Dzieki za odpowiedź.

cinek68 0

cinek68

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zazwyczaj dostajesz maila jak wyślą. Ja 2 razy chyba nie dostałem.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Tak, potwierdzam ????
W niedzielę późnym wieczorem zleciłem wypłatę, w poniedziałek wczesnym rankiem dostałem emaila od nich, że wysyłają, a dziś kasa na koncie bankowym ✅

Status
Zamknięty.