D 

0

dikimow43420
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
co to za buk że jeszcze do tego czasu(a czekam od rana) nic nie odpisali na moje pytanie wielki minus
myslałem że ranga tego buka stoi na najwyzszym poziomie ale sie myliłem
chce zrealizowac wypłate na Mb ale pisze że by sie skontaktowac z suportem

myslałem że ranga tego buka stoi na najwyzszym poziomie ale sie myliłem
chce zrealizowac wypłate na Mb ale pisze że by sie skontaktowac z suportem
![[SANDBOX] Forum Bukmacherskie](https://forum-static.bukmacherskie.com/logofb.png) 

![[SANDBOX] Forum Bukmacherskie](/styles/drift/drift/images/logo.png) 

????  nie robiłem u nich jak dotąd, żadnych depozytów a tu w ten weekend wygrałem na pokerze kilka złotych i u dało mi sie troche później ugrać w kasynie. W niedzielę zrobiłem wypłatę na  przelew bankowy  wiekszą kwotę, myślałem że będą prosić o jakieś dokumenty a oni bez problemów w poniedziałek rano przysłali potwierdzenie na maila o tym że pieniądze zostały wysłane  ????  dzisiaj patrzę a pieniądze już w PKO na moim koncie  ????  duzy plus dla nich za szybkość i polecam ????  ????
  ????  nie robiłem u nich jak dotąd, żadnych depozytów a tu w ten weekend wygrałem na pokerze kilka złotych i u dało mi sie troche później ugrać w kasynie. W niedzielę zrobiłem wypłatę na  przelew bankowy  wiekszą kwotę, myślałem że będą prosić o jakieś dokumenty a oni bez problemów w poniedziałek rano przysłali potwierdzenie na maila o tym że pieniądze zostały wysłane  ????  dzisiaj patrzę a pieniądze już w PKO na moim koncie  ????  duzy plus dla nich za szybkość i polecam ????  ????