>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
hentai 130

hentai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam już kilka lat, ale rzadko tam grałem. Dopiero teraz przy drugiej wypłacie zażądali weryfikacji. Już prawie tydzień czekam i nadal zero odzewu. Jak się uda wypłacić to uciekam gdzieś indziej.

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Od jakiś dwóch tygodni nie działa, mniej więcej od czasu szturmu Polaków na tą promocje w kasynie z 50 free spinami

Z 0

zie1inski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam zamiar wypłacić 150€. Ile wyniesie mnie prowizja przy przewalutowaniu?

S 13

siemasze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zatorze
Ja dzwonilem na międzynarodowy nr tel i gadałem na czacie holenderskim. Normalnie można po ang. Gość mówił że polski support jest mały. Czat miał wczoraj działać ale nie działa. Mam problemy bo poblokowali mi wypłaty gość mówił że do środy powinni zweryfikować. Nie wierzę im w ogóle. Dlatego codziennie mecze ich na chacie. Wygrałem sporo dlatego jak mi to odblokuja to arrivederci. Takich problemów z obsługą i weryfikacja nie spotkałem jeszcze w żadnym buku.

R 43

rocky18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrów Wielkopolski
Ja dzwonilem na międzynarodowy nr tel i gadałem na czacie holenderskim. Normalnie można po ang. Gość mówił że polski support jest mały. Czat miał wczoraj działać ale nie działa. Mam problemy bo poblokowali mi wypłaty gość mówił że do środy powinni zweryfikować. Nie wierzę im w ogóle. Dlatego codziennie mecze ich na chacie. Wygrałem sporo dlatego jak mi to odblokuja to arrivederci. Takich problemów z obsługą i weryfikacja nie spotkałem jeszcze w żadnym buku.

Masz problemy z weryfikacją czy zablokowali ci tylko opcje wpłat/wypłat? Bo mam podobnie

S 13

siemasze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zatorze
Z weryfikacja. Wysłałem komplet dokumentów a te paly do szczania nawet na maile nodp. Gadam na międzynarodowym czacie i mówią że niby ok. Jednak dalej bez zmian.

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z weryfikacja. Wysłałem komplet dokumentów a te paly do szczania nawet na maile nodp. Gadam na międzynarodowym czacie i mówią że niby ok. Jednak dalej bez zmian.

Zobacz ile buków wyszło z pl, nawet nie wiesz jaki oni mają tam zapewne dym. Napisali że jest ok to zweryfikują, poczekaj troche

K 0

kkaammiill89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witajcie. Mam pytanie. Chce wypłacić kase na konto jednak po wpisaniu danych wyskakuje informacja o błędnym numerze IBAN. Mieliście coś takiego? Gdzie tkwi błąd?

R 43

rocky18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrów Wielkopolski
Mi zablokowali tak poprostu bez żadnego powodu wpłaty i wypłaty więc nie wiem o co chodzi. Pisałem na duńskim czacie i mnie przekierowali na polski-który nie działa... ŻENADA. Na maile nie odpisuja wcale ale powinni się ogarnąć w ciagu kilku dni

krisoff007 293

krisoff007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Witajcie. Mam pytanie. Chce wypłacić kase na konto jednak po wpisaniu danych wyskakuje informacja o błędnym numerze IBAN. Mieliście coś takiego? Gdzie tkwi błąd?

Musisz wpisać &quot;PL&quot; przed numerem konta. Ma to wyglądać tak:

PL801600xxxxxxx.....

Lub ze spacją pomiędzy literami a cyframi. Ale tak jak napisałem powyżej powinno być ok.

D 0

domi1010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie mam problem. Chciałem wypłacić 500 zł przez skrilla i oni poprosili mnie o weryfikacje. Zweryfikowali mnie w sobotę i myślałem, że ta kasa dojdzie w ciągu 12h tak jak pisze. A nadal jej nie ma... Dojdzie czy trzeba będzie się o nią upominać ?

K 0

kkaammiill89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musisz wpisać &quot;PL&quot; przed numerem konta. Ma to wyglądać tak:
PL801600xxxxxxx.....
Lub ze spacją pomiędzy literami a cyframi. Ale tak jak napisałem powyżej powinno być ok.

Wpisywałem tak jak napisałeś i wyskakiwał błąd. Dopiero gdy zleciłem wypłatę przez smartfona system zaakceptował IBAN i pozostałe dane. Kaska w drodze :jupisdfgdfg:

B 31

bushido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja posiadam konto od tygodnia. Zrobiłem jedną wpłatę 500zl a wczoraj już druga wypłata na skrill 1000zl po 4 godzinach na koncie. Ciekawe kiedy stracą cierpliwość i mnie zaczną weryfikować

laceration 0

laceration

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po 3 tygodniach raczyli odblokować konto. Wypłata zlecona w południe a wieczorem już miałem kasę na skrillu. Gdyby nie to, że na dzień dzisiejszy nie ma gdzie grać to po takich perypetiach już bym do nich nie wrócił.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Wiadomość od Unibet
Miło nam ogłosić, iż w sobotę 8 kwietnia Unibet zniósł opłaty za transkacje kartami kredytowymi. Teraz gra z nami będzie jeszcze przyjemniejsza!

roan79 456

roan79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiesz może kiedy czat zacznie działać ,albo na wiadomości zaczną odpisywać?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Nie wiesz może kiedy czat zacznie działać ,albo na wiadomości zaczną odpisywać?

Czat działa, jednak na polskim miałem czekać zanim ogarną 10 osób. Poszedłem na angielski i poszło szybko.

Status
Zamknięty.