>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Wpłaty i wypłaty w Unibet

S 22

sieko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pany, a zmieniacie hasło do konta bankowego przed wpłatą/wypłatą przez trustly żeby potem z powrotem powrócić do dawnego? ???? Czy raczej to są niepotrzebne kombinacje i trustly jest legitne bez zbędnego przypału? :p myślałem, o wypłacie po prostu na konto bankowe, ale to jest chyba akurat w obecnym układzie najbardziej przypałowa metoda

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy to prawda że jeśli wplacilem 2000zl to przed wypłatą muszę obrócić cala kwotę? Unibet cofnęlo mi wypłatę powołując się na to. Ktoś już tak miał? Czy mnie oszukują i liczą że się potkne na jakimś zakładzie?
To normalne

sebastyan 0

sebastyan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam do was pytanie, jaki jest najlepszy sposób obecnie na wypłatę środków z Unibetu. Ile najbezpieczniej jest wypłacić jednorazowo, tysiąc, pięć tysięcy ? Mam konto Ecopayz zaktualizowane do silvera. Jeśli jest tu ktoś kto wypłaca grubsze pieniądze chętnie skontaktowałbym się z nim na priv. Z góry dzięki.

piotrekr1992 0

piotrekr1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam,
wpłacał ktoś środki na uni przez trustly z &quot;innego&quot; banku (millennium), rozumiem, że wtedy nie ma procederu z podawaniem loginu i hasła do swojego konta tylko wykonuje się im (trustly) przelew na kwotę depozytu?
Jak w takiej sytuacji wygląda późniejsza wypłata przez trustly?

S 0

salvio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
witam,
wpłacał ktoś środki na uni przez trustly z &quot;innego&quot; banku (millennium), rozumiem, że wtedy nie ma procederu z podawaniem loginu i hasła do swojego konta tylko wykonuje się im (trustly) przelew na kwotę depozytu?
Jak w takiej sytuacji wygląda późniejsza wypłata przez trustly?
Z tego co wiem przy wypłacie przez trustly wystarczy nr konta.

Q 95

quma1964

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.Mam pytanko czy można spokojnie grać i wypłacać kasę??co polecacie??ten trustly??

Q 95

quma1964

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzę że w Unibecie mam możliwość korzystania z ecopayz.Wplacam tam hajsik potem przelewam do unibet,gdy chce coś wypłacić przelewam na konto w tym Eco i potem stamtąd na Swoje konto bankowe Tak??

Q 95

quma1964

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki za info.Mozesz przybliżyć jeszcze parę rzeczy?jest to darmowe??opłacalne??

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Co to jest te hipay?
Widzę że wpłata karta i to bezpieczne jest?
I jak wpłace ta metoda to potem wypłata też od razu na kartę czy trustly?
Jak to wygląda?

Q 95

quma1964

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siema.Probuje wpłacić hajsik na unibet przez ten portfel Ecopayz i wyskakuje mi takie coś redirecting i cały czas myśli.Mial ktoś podobny problem?
U mnie na Chrome normalnie teraz działa

santimina 14

santimina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Wystąpił błąd, którego nasz serwer nie lubi. Spróbuj ponownie później lub skontaktuj się z nami, a nasz zespół IT zajmie się tą sprawą.
Takie cos wyskakuje mi jak proboje wplacic depozyt na Uni poprzez karte bankowa o co moze chodzic?

tobias 359

tobias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wystąpił błąd, którego nasz serwer nie lubi. Spróbuj ponownie później lub skontaktuj się z nami, a nasz zespół IT zajmie się tą sprawą.
Takie cos wyskakuje mi jak proboje wplacic depozyt na Uni poprzez karte bankowa o co moze chodzic?
Zmień metodę płatności i wybierz ,,HiPay&#39;&#39; Wpisujesz dane karty i wpłacasz normalnie.

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
To jak z tymi wypłatami bez dowodu.?
Buk zawsze przed wyplata pieniedzy zazada weryfikacji dokumentow. Czasem skonczy sie na dowodzie a czasem oprocz tego trzeba przedstawic wyciag np. portfela internetowego. Nigdy zaden buk nie wysle Ci kasy bez zweryfikowania konta dowodem.

M 0

mich_tas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Okej a ile razy muszę obrócić wpłaconą kasą żeby później można było wybrać kase?

K 197

krzy18s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Podbijam pytanie kolegi. Jak legalnie lub w miarę legalnie grać z unibetem. Jak zalegalizować kwoty od 1000 do 4000 płatność przelewem z konta czy preferowane są inne metody obrotu kasa?