>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Wpłaty i wypłaty w Unibet

O 0

ohyes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłem przed chwila 300zl przez trustly, sadziłem ze jest to przelew natychmiastowy, wiadomo kiedy zaksieguja mi na unibecie?

fiolek77 9

fiolek77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przemysl
Mam pytanie czy ktos wypłacił depozyt przez trustly I nie otrzymał pieniedzy?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ohyes z jakiego banku wpłacałeś? Nie każdy bank jest niestety online. Przy wpłacie jest to zresztą napisane. A twoje pieniążki to jeśli nie będą dzisiaj wieczorem. To niestety może tak być że będą dopiero w poniedziałek. Liczą się sesje elixir w twoim banku. Powiedz co to za bank, i o której był przelew. Fiolek77 jeśli bukmacher zaakceptował wypłatę, to nie ma opcji aby nie doszła wypłata. No chyba że podałeś zły numer konta..

O 0

ohyes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mBank około 12:15

edit 18;15 juz jest

C 0

czarson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów / Poznan
Panowie,
moje konto ( nest bank ) nie widnieje przy wpłacie TRUSTLY na liście. Teraz pytanie czy mogę:
Wpłacić przez kartę ( już to robiłem) kwotę kilkuset złotych, po ewentualnej wygranej założyć konto bankowe w innym banku, połączyć TRUSTLY, przelać trochę kasy na Unibet i wypłacić tą metodą większą ilość pieniędzy (np. 20 k ) ?

N 22

nika8332

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kozmin Wielkopolski
czy jak dzis zrobie przelew przez trusty z pkobp to bedzie z automatu czy bedzie trzeba czekac do poniedzialku ? dzieki za odp

E 0

egiza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jedyną bezpieczną opcją wypłaty jest obecnie opcja Unibet-entropay-skrill-bankomat i 11 procent prowizji za wszystkie operacje?

B 0

bartek890215

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zrobiłem wpłatę przez trustly 2 dni temu,dalej nie mam pieniędzy na koncie. Pisałem do nich na maila,nie odpisali,Widzę że wiele osób miało tu podobny problem,jak wam się to skończyło,czy dostaliście pieniądze ile czekaliście?

M 40

mazda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Pany mam pytanie dotyczące wypłat za pomoca trustly ???? bo tak przelewam kase na swoje konto bankowe. Czy ktos miał problemy poznej z urzedem skarbowym itd. ? Może moje wypłaty nie sa ogromne (ale wole dmuchac na zimne) wyplaciłem może z 4000 zł ( w ratach po 300-700 zł) Czy ktos miał jakies problemy itd. ? czy nie ma sie czym przejmowac. dzieki za odp. zdrówka!

G 37

general1973

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakis czas nie grałem na Unibecie.
Dziś przed chwilą wpłaciłem środki przez trustly i nie ma pieniedzy na koncie.Dodam ,że wczesniej wiele razy wpłacałem i wypłacałem przez trustly i wszystko było ok.Bank BGZPARIBAS
Czekać?
edit: po 15tej tego samego dnia pieniądze zostały dopisane do konta.

L 0

lukas1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pany mam pytanie dotyczące wypłat za pomoca trustly ???? bo tak przelewam kase na swoje konto bankowe. Czy ktos miał problemy poznej z urzedem skarbowym itd. ? Może moje wypłaty nie sa ogromne (ale wole dmuchac na zimne) wyplaciłem może z 4000 zł ( w ratach po 300-700 zł) Czy ktos miał jakies problemy itd. ? czy nie ma sie czym przejmowac. dzieki za odp. zdrówka!
Można wypłacać po 5 i 10 tysi i nikt się nie czepia tylko najpierw trzeba je wygrać

matimacosz 264

matimacosz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Lasu
Wpłacał i wypłacał ktoś za pomocą HiPay?? Czy dla polskiego gracza jest to bezpieczne jeśli chodzi o jawność gdzie idą te pieniądze? Czy jest to pośrednik który tak jak np. Ecopayz chroni nas aby ktoś nie wykrył że próbuje wpłacać do zagranicznego buka?&gt;?

S 22

sieko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacał ktoś na jeden strzał kwoty powyżej 1000pln przez trustly? Nie będzie problemów?

kamilxait 638

kamilxait

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takie pytanie można przez trustly wypłacać kasę na konto którego nie jestem właścicielem ? Konto u Buka na mnie a przelew trudtly na konto dziewczyny

G 0

goralpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy to prawda że jeśli wplacilem 2000zl to przed wypłatą muszę obrócić cala kwotę? Unibet cofnęlo mi wypłatę powołując się na to. Ktoś już tak miał? Czy mnie oszukują i liczą że się potkne na jakimś zakładzie?