>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Wpłaty i wypłaty w Unibet

N 0

naza13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mógłby ktoś mi napisać jak wygląda wypłata z Ecopayz? Jak najkorzystniej wypłacić w Euro/PLN? wyczytałem, że w Polsce nie da się wypłacić Euro z euronetu.. Czy lepiej opłaca się Skrill i wypłacać normalnie w PLN? Ale nie wiem czy Skrill nie blokuje wpłat/wypłat do bukmacherów z terytorium polski

islandski 303

islandski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Naza nie sluchaj tych dzieci i oszustow. To jeden z najpewniejszych bukmacherów od wielu lat. Jeśli nie masz zamiaru kombinować i zakladac kont na babcie psy i koty to śmiało wplacaj każdą kwotę. Ja polecam trustly korzystam od wielu lat i nie ma zadnych problemów. Zawsze wypłata o 12 na drugi dzień na koncie. Z Ecopayz nie wpłacałem a skrill wycofali.

J 0

jacek123456

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Naza nie sluchaj tych dzieci i oszustow. To jeden z najpewniejszych bukmacherów od wielu lat. Jeśli nie masz zamiaru kombinować i zakladac kont na babcie psy i koty to śmiało wplacaj każdą kwotę. Ja polecam trustly korzystam od wielu lat i nie ma zadnych problemów. Zawsze wypłata o 12 na drugi dzień na koncie. Z Ecopayz nie wpłacałem a skrill wycofali.
Wpłaciłem ponad 5,500zł, konto na mnie, od miesiąca próbuje wypłacić niecałe 5,000zł to mi weryfikują konto 4 tygodnia i nie odpisali na ani jednego meila.
Mam 35 lat.
kogo nazywasz dzieckiem albo oszustem? Mnie?
Ale tak wpłaty przez Trustly w minute na koncie, za to wypłaty póki co nigdy, codziennie piszę meile w dwóch językach,nie odpisali, konto niby ciągle w weryfikacji, czaisz islandski?

islandski 303

islandski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jacek nie czaje bo znam kilkanascie osob,które tam grają od 10 lat i nigdy nie mieli najmniejszego problemu. Ja też nie. Wyplaty sa najszybsze i najmniej problemowe jakie mialem w zyciu. Prawdopodobnie problem lezy po twojej stronie, poniewaz tak jak mowie nigdy mi, ani zadnemu z moich znajomych Unibet nie robil nigdy zadnych problemow, wiec nikt na forum mnie do tego nie przekona.

jacek1992 13

jacek1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Jacek nie czaje bo znam kilkanascie osob,które tam grają od 10 lat i nigdy nie mieli najmniejszego problemu. Ja też nie. Wyplaty sa najszybsze i najmniej problemowe jakie mialem w zyciu. Prawdopodobnie problem lezy po twojej stronie, poniewaz tak jak mowie nigdy mi, ani zadnemu z moich znajomych Unibet nie robil nigdy zadnych problemow, wiec nikt na forum mnie do tego nie przekona.
Potwierdzam wypłacam zawsze przez przelew bankowy jednego dnia wieczorem i na drugi dzień do godziny 18 mam na koncie zawsze bezproblemowo

dymultra 53

dymultra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Frankfurt
Wpłaciłem ponad 5,500zł, konto na mnie, od miesiąca próbuje wypłacić niecałe 5,000zł to mi weryfikują konto 4 tygodnia i nie odpisali na ani jednego meila.
Mam 35 lat.
kogo nazywasz dzieckiem albo oszustem? Mnie?
Ale tak wpłaty przez Trustly w minute na koncie, za to wypłaty póki co nigdy, codziennie piszę meile w dwóch językach,nie odpisali, konto niby ciągle w weryfikacji, czaisz islandski?
Widzę,że jęczysz też na innym forum,miotając bezmyślnie oskarżenia przeciwko poważnej firmie.Napisz może więcej szczegółów,bo to trochę dziwne,że wpłaciłeś 5500,a chcesz wypłacić 5000.Czy zrobiłeś pełny obrót i po jakim kursie?Przedstaw historię obrotów tą kwotą,bo to pachnie praniem pieniędzy i firma tak to pewnie widzi.

islandski 303

islandski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No jasne jak słońce ze coś kombinuje, najgorsze, że tacy ludzie drą się najgłośniej i przez nich ludzie grają poźniej w ziemniakach. UNIBET nikogo kto gra zgodnie z regulaminem nie oszuka, gwarantuje

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No jasne jak słońce ze coś kombinuje, najgorsze, że tacy ludzie drą się najgłośniej i przez nich ludzie grają poźniej w ziemniakach. UNIBET nikogo kto gra zgodnie z regulaminem nie oszuka, gwarantuje
Brakuje tu jeszcze reszty historii, że żona jest zaangażowana w sprawę.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Witam, mógłby ktoś mi napisać jak wygląda wypłata z Ecopayz? Jak najkorzystniej wypłacić w Euro/PLN? wyczytałem, że w Polsce nie da się wypłacić Euro z euronetu.. Czy lepiej opłaca się Skrill i wypłacać normalnie w PLN? Ale nie wiem czy Skrill nie blokuje wpłat/wypłat do bukmacherów z terytorium polski
Są w Polsce bankomaty Euronetu które wypłacają w Euro ale nie jest ich dużo. Jak wypłacasz w złotówkach to przeliczenie wygląda mniej więcej tak za 1 Euro 4 Złote

speedy_ut 228

speedy_ut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Wpłaty trustly i kartą działają normalnie? Czy raiffeisen coś świruje?

N 0

naza13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki, a korzystniej wychodzi Skrill, czy Ecopayz (wliczając przewalutowanie), bo np. Sportingbull ma opcje Skrill, a podobno Skrill nie obsługuje bukmacherów z terytorium Polski, to jak to jest. Jeszcze jedno, jak na karcie Ecopayz ma się te euro bo nie ma pln, to przy zakupach w polskim sklepie ściągają dodatkowo prowizje, przewalutowanie? Czy ile mam do zapłąty, tyle odejmnie z konta Ecopayz?

max188 0

max188

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Jak można wypłacić kasę z tego bukmachera?
Zawsze korzystałem ze skrilla a on od kilku miesięcy nie obsługuje buków dla Polaków.
Teraz ten buk w Polsce jest nielegalny to jak sobie radzicie?

islandski 303

islandski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jak pisałem juz 4 razy w tym temacie. Trustly...
Przecież masz dostępne kanały wypłaty wypisane w zakładce wypłata. Wszystkie działają i jak sobie nie dasz czegoś wmówić to w 100% bezpieczne

max188 0

max188

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ok, rozumiem. Przelew poprzez trustly [nigdy jeszcze nie korzystałem z tej opcji] przelewam kasę do mojego banku np mbank. Bardziej mi chodzi o to, że buk w Polsce jest nielegalny. Kasa dojdzie i US ją skasuje?

M 0

matiszinio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Islandzki, mam pytanie odnośnie maksymalnej kwoty wypłaty za pomocą Trustly. Jaką największą sumę wypłacałeś jednorazowo? Czy istnieje jakiś próg pieniężny, który nie warto przekraczać?