>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Wpłaty i wypłaty w Unibet

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poratuje ktoś radą co robić z większą sumą (5cyfrowa). Wypłacać małymi transzami to wiadomo, ale jak często? Wypłata trustly.
do 60 tyś złotych możesz nawet jednorazowo i bez żadnych obaw

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Zleć to na 2-3 razy po około te 5k pln. Nie ma co się aż tak z tym &quot;pieprzyć&quot;.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski
Witam,
wpłaciłem wczoraj za pośrednictwem trustly na Uni, wiem że w przypadku mbanku pieniądze są na drugi dzień ale zwykle były nawet przed południem, a tym razem jak do tej pory ich nie ma. Miał ktoś podobny przypadek (kasa dotarła później, ale dzień po transakcji), czy może już warto podjąć jakieś kroki?

B 0

budyniowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
wpłaciłem wczoraj za pośrednictwem trustly na Uni, wiem że w przypadku mbanku pieniądze są na drugi dzień ale zwykle były nawet przed południem, a tym razem jak do tej pory ich nie ma. Miał ktoś podobny przypadek (kasa dotarła później, ale dzień po transakcji), czy może już warto podjąć jakieś kroki?
Dotarły w końcu pieniądze?

H 0

harrykotel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Jaki bank, waszym zdaniem, jest najlepszy do wypłacania pieniędzy z Unibetu przez Trustly? Dużo osób w ten sposób wypłaca, bo trochę się obawiam tej metody jednak :/

M 0

marcinex17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaka jest minimalna wypłata przez trustly? ???? I czy przy kwotach do 200-300 zł wypłąty można wypłacać bez obaw na konto bankowe?

M 4

matprze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Czy ktoś się orientuje czy wpłacając przez trustly unibet ma dane osobowe konta, z którego się wpłaca? Wpłaciłem z konta kuzyna, teraz chce wypłacić i obawiam się, że mogą się doczepić, że wpłata nie była z mojego konta. Ktoś miał podobny przypadek?

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Witam,
Jaki bank, waszym zdaniem, jest najlepszy do wypłacania pieniędzy z Unibetu przez Trustly? Dużo osób w ten sposób wypłaca, bo trochę się obawiam tej metody jednak :/
Każdy, no może uważaj na Pekao SA

Jaka jest minimalna wypłata przez trustly? ???? I czy przy kwotach do 200-300 zł wypłąty można wypłacać bez obaw na konto bankowe?
Wchodzisz na stronę , wypłaty i masz napisane ile jest min, z tego co pamiętam 50zł. Możesz bez obaw.

Witam. Czy ktoś się orientuje czy wpłacając przez trustly unibet ma dane osobowe konta, z którego się wpłaca? Wpłaciłem z konta kuzyna, teraz chce wypłacić i obawiam się, że mogą się doczepić, że wpłata nie była z mojego konta. Ktoś miał podobny przypadek?
Nie ma, chyba że są jakieś komplikację wtedy mogą wystąpić do trustly o takowe dane.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ryzyko jest że się wygra 12% więcej niż w ziemniakach :)

miles87 63

miles87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jesteście w stanie połączyć się z live chatem na unbecie?
Pomyliłem dział proszę usunąć:/

B 0

bmx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, jak szybką idą przelewy przez trustly ? w sobotę też księgują ? przelew z t mobile

K 73

kolumbo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłacałem kartą mbanku. Na stronie unibetu jest informacja, że nie pobierają żadnych opłat, a jednak prowizja została pobrana - jakieś 6%. W histori transakcji jest to sprzedawca TRASERINT Macie tak samo?