>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Wpłaty i wypłaty w Unibet

marten2807 39

marten2807

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 16 stycznia 2020 07:39 przez rafaw1

I w taki sposób czujesz się bezpieczny? Dalej to jest chyba nielegalne....

tak gram w unibet i czuje sie bezpieczny, jesli ktos ci wmowil ze na twoim koncze czeka trzynastu pracownikow banku i tylko czeka az ci przyjdzie nielegalny przelew to puknij sie  w glowe. Wyplata jest przez trustly nie ma nawet wzmianki o czymkolwiek z hazardu, najgorzej to zostawiac kase w podatku w fortunie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zloty5o +18 Punkty
qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Witam. 
Mam revoluta i ta kartę wirtualna. Czy wpłacę i wypłace na nią w unjbecie? Bo w dziale depozyt na uni jest opcja wpłata karta aplikacji mobilnej? I jak potem z wypłatą? 

cebula87 0

cebula87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co sie orientuje to zwrot na karte działa tylko na VISA ,  a wiec nie wyplacisz

P 0

pakito123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 12 lutego 2020 16:50 przez cebula87Z tego co sie orientuje to zwrot na karte działa tylko na VISA ,  a wiec nie wyplaciswyplauni na revolut

Kartę revolut mam visa, to wyplata nie przejdzie?Ktoś wie od kogo jest wypłata w opisie i tytule przelewu?

S 0

sp0ngelele

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, gra ktoś z Was stawkami 500/1000/2000 zł? Jak tak, to limity daja wam jakies?

tyrion77+ 665

tyrion77+

Szanowny Pan
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
cytat z dnia 15 lutego 2020 22:37 przez sp0ngeleleWitam, gra ktoś z Was stawkami 500/1000/2000 zł? Jak tak, to limity daja wam jakies?

są 2 opcję żebyś mógł w UB grac takimi stawkami (zakładam , że podajesz kwoty wygrane z 1 zakładu singlowego) 

1. uwalenie ok 6/9tys pln - wtedy limity x 3/5 nawet na 1 wygrana w zakładzie i pozwalaja wygrac do około 45k pln na 1 koncie

2. grasz jak debil - all in po 1,05 i nizej , kupony 5/6 kombinacji z popularnych dyscyplin i tak przez ok 3 tyg (efekt finansowy dowolny) 

wtedy takze podnosza ci limity wyjściowe

jesli nie, to masz na wejscie z popularnych 500/1000 na wygrana z 1 zakładu i ok 250 pln z mniej popularnych 

nie podaje limitów z LM, ELIgi, czy NBA - tam masz wszędzie kosmos limity bez względu na bukmachera 

H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wszystko fajnie, ale przy zagraniu jednej niszy pojdzie limit z automatu i nic Ci te uwalone konta nie pomoga ...

tyrion77+ 665

tyrion77+

Szanowny Pan
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
Ja nie gram żadnych rzeczy z płatnych, nic z fixów - same live tak samo - więc nie grozi :)

majcher98 0

majcher98

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wejherowo
Witam Was. Pewnie tych pytań były już miliony, jednak dla bezpieczeństwa wolałbym upewnić się od kogoś bardziej zorientowanego niż ja. Klasycznie pytanie: jak to w końcu jest z tymi zagranicznymi bukami? Od wejścia ustawy grałem na polskim ziemniaku i nie powiem - okradanie nas z 12% jest po prostu nie tyle męczące, co złodziejskie. Nie jestem ani grubą rybą grającą za tysiące ani graczem niedzielnym z taśmami za 2 złote. Czy te przelewy z trustly o których wyczytałem są w 100% bezpieczne? Nikt nie będzie się czepiał o np. 3 przelewy w miesiącu po 200 zł? 

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Przy takich kwotach to nikt Cię nie będzie ścigał.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
cytat z dnia 14 lutego 2020 23:02 przez pakito123

Kartę revolut mam visa, to wyplata nie przejdzie?Ktoś wie od kogo jest wypłata w opisie i tytule przelewu?

Wpłacałem do Unibet kartą fizyczną z Revolut (mastercard) i przeszło bez problemu. Visa również nie powinna stwarzać problemu, bo bardziej chodzi o operatora przy ewentualnych blokadach.
Wpłaty/Wypłaty idą z Firstclear LTD.

P 0

pakito123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 17 lutego 2020 16:17 przez al_capone

Wpłacałem do Unibet kartą fizyczną z Revolut (mastercard) i przeszło bez problemu. Visa również nie powinna stwarzać problemu, bo bardziej chodzi o operatora przy ewentualnych blokadach.
Wpłaty/Wypłaty idą z Firstclear LTD.

Dzieki

K 0

kaliano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam . Czy też macie problem teraz z depozytem przez kartę debetową/kredytową?

K 0

kaliano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 20 marca 2020 16:08 przez ar0nek

Z Polski nie wplacisz kartą 

coś się zmieniło ? bo nie jestem w temacie ... wpłacałem na początku tygodnia i było wszystko ok.

K 0

kaliano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dodzwoniłem się teraz na infolinie banku i powiedzieli mi ze  przelew do uni znalazł się na ich "czarnej liscie"

yaros 260

yaros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Możecie wpłacać przez Trustly? Mi się zawiesza po zalogowaniu fo banku.

S 93

slawek-80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice Bydgoszczy
Moja cierpliwość do unibet powoli się kończy. Konto zablokowane od miesiąca, Po przesłaniu dokumentu potwierdzającego adres stałego zameldowania zagranicą dostaje informacje ze środki z konta zostały wypłacone na konto bankowe, Po ponad tygodniu i napisaniu do nich dostaje potwierdzenie ze przelew został wykonany i co się okazało, moje dane się zgadzają ale w potwierdzeniu znajduje się inny bank i inny numer konta. Mija już tydzień od zgłoszenia tego i dalej żadnej odpowiedzi. Brak slow co ten buk wyprawia....

NeverLie2Me 6

NeverLie2Me

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można używać karty Revolut jako "Karta aplikacji mobilnej" - bez problemu działają wpłaty i wypłaty. Problemy momentami po stronie Revo, bo przy większych kwotach blokują konto i trzeba się spowiadać. Dostałem info, że dogadują się z MuchBetter i do końca roku powinna być dostępna też ta opcja.
Post automatycznie złączony:

Możecie wpłacać przez Trustly? Mi się zawiesza po zalogowaniu fo banku.

Ja tak mam, jeśli chcę wpłacić z telefonu i zakładam, że jest to związane z błędem strony, może Adblockiem. Na PC bez problemu. Natomiast zawsze mam info, że kasa będzie dostępna następnego dnia dopiero, gdzie np. na Betssonie, również przez Trustly, idzie natychmiast.