>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Wpłaty i wypłaty w Unibet

denver94 23

denver94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaki jest najbezpieczniejszy sposób wypłaty wygranej kasy od tego Buka?
Przechodzę właśnie weryfikacje, nie będzie problemu jeśli wszystkie moje dane są z polski ?

spekul@nt 709

spekul@nt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaki jest najbezpieczniejszy sposób wypłaty wygranej kasy od tego Buka?
Przechodzę właśnie weryfikacje, nie będzie problemu jeśli wszystkie moje dane są z polski ?
Ja wpłaciłem z Revoluta, wypłacałem również na to podkonto. Bez problemu. Dane podawałem jak w każdym innym buku, nie ma to znaczenia skąd jesteś.

denver94 23

denver94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wpłaciłem z Revoluta, wypłacałem również na to podkonto. Bez problemu. Dane podawałem jak w każdym innym buku, nie ma to znaczenia skąd jesteś.

A jak Revolut zapatruje się na wpłaty/wypłaty w granicach 5-10k ? są jakieś problemy?

machlak 0

machlak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Czy wypłaty z trustly normalnie dochodzą i niema z nimi żadnych problemów?

K 0

Konrado90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Proszę o poradę. Zleciłem wypłatę w sobotę z unibet. Moja wypłata poszła do weryfikacji. Po kontakcie z czatem kazali mi wysłać potwierdzenia przelewów oraz pytali czemu mam różne IP przy logowaniu. IP mam różne, bo loguje się z laptopa i telefonu, natomiast.. Przebywam obecnie na terenie Niemiec czego nie zgłosiłem do unibet. Po prostu nie miałem pojęcia, ze musze to zrobić, ponieważ wcześniej wypłacałem bez problemu. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z graniem na polskim koncie za granicą? Jakie argumenty wystosować? Być może nie będzie problemu, dział bezpieczeństwa ma sprawdzić temat.

slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Proszę o poradę. Zleciłem wypłatę w sobotę z unibet. Moja wypłata poszła do weryfikacji. Po kontakcie z czatem kazali mi wysłać potwierdzenia przelewów oraz pytali czemu mam różne IP przy logowaniu. IP mam różne, bo loguje się z laptopa i telefonu, natomiast.. Przebywam obecnie na terenie Niemiec czego nie zgłosiłem do unibet. Po prostu nie miałem pojęcia, ze musze to zrobić, ponieważ wcześniej wypłacałem bez problemu. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z graniem na polskim koncie za granicą? Jakie argumenty wystosować? Być może nie będzie problemu, dział bezpieczeństwa ma sprawdzić temat.

Od 2.5 miesiąca jestem w DE, dzisiaj o 5 zlecone na trustly, o 12 na koncie. Też im nic nie zgłaszałem. Pozdro

M 307

marok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Konrado90 - zleciłeś wypłatę w sobotę, zdziwiłeś się że nie ma na koncie w niedzielę? i wtedy czat a oni ci o IP? Nic nie rób, banki to przemielą, nie zlecaj wypłaty w weekendy i nie gadaj z nimi na czacie, do IP zawsze się czepiają zanim cokolwiek ci odpowiedzą.

K 0

kowinka0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam czy można jakoś inaczej wypłacić pieniądze z unibet niż bank albo trustly? Bo mam tylko takie dwie opcje?

K 35

krachoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piotrków Trybunalski
Witam. Ja mam takie pytanko. Wpłaciłem pieniądze na Unibet we wtorek. Dziś jest czwartek i wciąż ich nie ma. Z reguły pojawiają się u nich na koncie maksymalnie na drugi dzień. Wiecie może o co chodzi?