G 0 gierman Użytkownik Dołączył Listopad 11, 2012 Posty 1 Reaction score 0 Punkty 0 Listopad 11, 2012 #1 Witam Chciałbym wpłacic kase na mb i tu jest problem mianowicie nie mam konta bankowego . Wiec jak moge wpłacic kase na mb? Czytałem ze przez poczte nie mozna wiec?
Witam Chciałbym wpłacic kase na mb i tu jest problem mianowicie nie mam konta bankowego . Wiec jak moge wpłacic kase na mb? Czytałem ze przez poczte nie mozna wiec?
1,3K josef39 Użytkownik Dołączył Listopad 7, 2011 Posty 1247 Reaction score 0 Punkty 0 Listopad 11, 2012 #2 wiec? Kliknij aby rozwinąć... założyć konto?
M 0 messyy Użytkownik Dołączył Grudzień 30, 2012 Posty 12 Reaction score 0 Punkty 0 Grudzień 31, 2012 #3 Witam. Mam takie pytanie czy ja np. jak mam konto Moneybookers, to czy na te konto mogą mi osoby trzecie wpłacać pieniądze?
Witam. Mam takie pytanie czy ja np. jak mam konto Moneybookers, to czy na te konto mogą mi osoby trzecie wpłacać pieniądze?
1K sylwek2012 Użytkownik Dołączył Grudzień 11, 2007 Posty 1652 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Jastrzebie Zdrój Styczeń 1, 2013 #4 Witam. Mam takie pytanie czy ja np. jak mam konto Moneybookers, to czy na te konto mogą mi osoby trzecie wpłacać pieniądze? Kliknij aby rozwinąć... tak ale tylko jeżeli robią to przez p24
Witam. Mam takie pytanie czy ja np. jak mam konto Moneybookers, to czy na te konto mogą mi osoby trzecie wpłacać pieniądze? Kliknij aby rozwinąć... tak ale tylko jeżeli robią to przez p24