>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

wpłata MB - wypłata konto bankowe!

K 17

kamil755

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wawa
powiedzcie mi do jakiego bukmachera moge wpłacic pieniądze przez MB azebym mógł wypłacić na konto bankowe ? bo niestety tam gdzie gram czyli Bet365 i Betclick nie ma takiej opcji! tym czym wplace tym musze wypłacic! :kwasny4565::kwasny4565:

P 1

prawil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marki
Możesz w Betssonie... Sam z tamtąd wypłacałem pieniądze po przez &quot;Bank Transfer&quot; (przelew bankowy) na konto w ing pieniądze zaksięgowałem jakoś po trzech dniach więc bez problemowo wypłacają... Tylko tyle że masz limit i mniej jak 80zł nie wypłacisz Oczywiście też licz się z tym że zawsze o skan dowodu możesz być poproszony

K 17

kamil755

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wawa
Możesz w Betssonie... Sam z tamtąd wypłacałem pieniądze po przez &quot;Bank Transfer&quot; (przelew bankowy) na konto w ing pieniądze zaksięgowałem jakoś po trzech dniach więc bez problemowo wypłacają... Tylko tyle że masz limit i mniej jak 80zł nie wypłacisz Oczywiście też licz się z tym że zawsze o skan dowodu możesz być poproszony

boze no i co z tego ze o skan poprosza jak juz dawno na betssonie mam konto zweryfikowane !!! a mi chodzi o wplate przez MB a wyplate na konto bankowe! a w betssonie o ile wiem jak tak zrobi to mi cofna pieniadze na koncie! czytaj ze zrozumieniem ????

marasking 63

marasking

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w Gamebookers tak można zrobić, ale oni nie mają konta w polskim banku wiec stracisz na przewalutowaniu.

arkadia 0

arkadia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio próbowałem właśnie tak jak Ty bez potrzeby ponoszenia dodatkowych kosztów. Slyszalem ze w Unibecie mozna cos takiego zrobic ale niestety wpierw trzeba zagrac za cala kwote :/. Nie moglem dluzej czekac i wyplacilem kase normlanie poprzez moneybookers ponoaszac oplate manipulacyjna w wysokosci chyba 7 zl.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Z tego co pamiętam w Expekt też możesz wpłacić MB a wypłacić na konto bankowe.