>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłata i wypłata bez obrotu

matfat 8

matfat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Problem dosyć nietypowy. Potrzebuję jak najszybciej mieć kasę na swoim koncie bankowym w PKO BP. Do miasta mi się nie chce jechać wpłacić kasy i teraz mam pytanie. Wpłacam do któregoś z buków załóżmy 100 zł przez paysafe card, po czym od razu klikam na &quot;wypłata&quot; i przesyłają mi kasę na konto. Czy to jest możliwe? Jeśli tak, to u którego z buków i czy wymagany jest jakiś obrót? Thx

esiok5121 313

esiok5121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
moze na pokerstars, tyle ze nie wiem ile bedzie szlo na koto bankowe, sprawdz sobie. Przez MB od razu dostajesz pieniadze

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
matfat +2 Punkty
K 59

kita

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Potrzebujesz kasę na koncie jak najszybciej, a kombinujesz, żeby wpłacić kasę do bukmachera, który z reguły się trochę ociąga zanim zatwierdzi przelew, który potem musi dojść do twojego banku. Zakładam, że bukmacher nie robi przelewów natychmiastowych i pomijam, że w regulaminie ma napisane, ile trwa realizacja wypłaty na konto bankowe. Ale pominę też ten fakt --&gt; pytasz się w czwartek, czyli masz przed sobą jeszcze weekend, a przelewy zwykłe nie są wtedy księgowane w bankach. A co najgorsze, gdyby była jakaś, nie daj Boże, &quot;obsuwa&quot;, to w następny wtorek masz Nowy Rok - kolejny nieroboczy dzień. Nie wiem, na ile jesteś obyty z bukami (chyba niewiele), ale być może będą cię chcieli zweryfikować przed wypłatą, jednak i tym się nie martw, bo z pewnością zrobią dla ciebie wyjątek i zrobią to bardzo szybko.
Gratuluję myślenia i powiedz, czy zdążyłeś na czas z kasą. ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zakladowa +3 Punkty (hahah swiete slowa :D)
O 0

onverskillig

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Problem dosyć nietypowy. Potrzebuję jak najszybciej mieć kasę na swoim koncie bankowym w PKO BP. Do miasta mi się nie chce jechać wpłacić kasy i teraz mam pytanie. Wpłacam do któregoś z buków załóżmy 100 zł przez paysafe card, po czym od razu klikam na &quot;wypłata&quot; i przesyłają mi kasę na konto. Czy to jest możliwe? Jeśli tak, to u którego z buków i czy wymagany jest jakiś obrót? Thx

szkoda zachodu, taka operacja to niestety nie kwestia czasu

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Błąd w bwin każda wpłata przed wypłatą musi być obrócona. Poza tym teraz bwin kasuję opłatę za przelew 30zł. A po trzecie jest to już na pewno nieaktualne.