>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wnioski o odblokowanie działów oraz PW.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poprosiłeś o stream w temacie i go dostałeś, bez PW obyło się.

I mam za każdym razem spamować w tematach ? Nie bójta sie nie w głowie mi flod i inne gówna. Potrzebuje normalną komunikacje z ludźmi. Przecież macie wgląd do PW userów więc śmiało.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ależ uparci wszyscy jesteście. Nie ma żadnego wglądu w PW userów.

No dobra niech Wam będzie. Co nie zmienia faktu, że wobec braku DNTB PW naprawde ułatwiło by mi życie, a zabawy w multi i inne gówna skończyłem po maturze ;)

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego z uporem maniaka kasujecie moje posty...na zaczepki odpisujecie bardzo szybko, wiec co z moimi pw ? Czy naprawde na tym forum slowo resocjalizacja nie ma znaczenia ? Czy po prostu wolicie multi, niz zeby ktos kto 10lat temu mial siano w glowie wrocil do korzeni i dzielil sie swoja wiedza ? Samo to, ze ktos tyle czasu w tym siedzi jako tako z tego ma hajs i nie poplynal powinno swiadczyc, ze warto dac mu szanse.
Takze prosze po raz kolejny o zdjecie bloka na pw bo jest on na dzien dzisiejszy niezasadny.
Blokada zdjęta. Proszę o rozwagę. //K@mil
edit: Dzięki.

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw/Kraków
Witam, nie bylo mnie na forum od 2013 roku. Mam zablokowane PW. Moglbym prosic, o odblokowanie jej? Nie mam pojecia co przeskrobalem ale obiecuje poprawę ????
E: Ktoś to czyta? Jaki jest sens blokowania tego PW wogóle i odstraszania ludzi od forum? Szczególnie, za nic.

olek-k 123

olek-k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Finlandia
Witam. Jestem na forum dopiero od dwóch miesięcy i chciałbym też móc podawać typy w dziale na żywo. Czy można prosić o odblokowanie mi tego wątku? Wiem że nie mam jeszcze 100 postów ale tyle napisać to mi jeszcze ze 2 miechy zejdzie. Pisać byle jakich postów chyba sensu nie ma, więc proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Zdrówko administracji
No ok.Dzięki za odpowiedz.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem na forum dopiero od dwóch miesięcy
to stosunkowo niedługo
Wiem że nie mam jeszcze 100 postów ale tyle napisać to mi jeszcze ze 2 miechy zejdzie
wychodzi na to, że po 4 miesiącach od rejestracji uzyskasz dostęp do danego działu. to byłby bardzo dobry wynik. dodatkowo, na pocieszenie, pomyśl sobie, że są kilkuletnie konta które nie spełniają wymogów, także uszy do góry i do pisania. 85 merytorycznych postów to nie jest tak wiele. nie każdy z nich musi być esejem w sportowym dziale tematycznym.
poza tym, puszczając pojedynczych userów powstałby znowu jeden wielki spór. jest nowy dział i nowy regulamin, który premiuje aktywnych w życiu forum użytkowników. zmiany in plus.
pozwoliłem sobie odpowiedzieć za administracje. jeżeli jednak ta ma inne poglądy na daną sprawę to przepraszam.

k@mil 1,2K

k@mil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
W pełni podzielam to co napisał Kuchcik Mu. Po to został nałożony limit 100 postów w tym dziale, żeby mogły w nim pisać tylko i wyłącznie osoby &quot;zweryfikowane&quot;. Olek K. potraktuj ten okres do osiągnięcia powyższego limitu, jako czas na poznanie zasad panujących na forum jak i osób, które tu się udzielają.

gelo-14071 413

gelo-14071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja jestem na forum w cholerę długo i miałem dużo więcej postów niż mam przypisane, tylko gdzieś poleciały w kosmos i też nie mogę pisać typów na żywo, buu...

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw/Kraków
Witam... jesczcze raz... co mozna zrobci aby zostalo odblokowane PW? ALBO chcoiaz dowiedziec sie za co zostalo zablokowane? Chcialbym napisac do kilku osob nie bylo mnie 2 lata. Przepraszam ze pisze drugi raz ale było zero reakcji..
PW odblokowane, proszę o rozważne korzystanie z niego. //K@mil

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo prosilbym o idblokowanie dzialu off top zeby pogadac o wszystkim i niczym. Z gory dzieki !
HP odblokowane. //K@mil

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Proszę o przyjrzenie się problemom technicznym, które zgłasza użytkownik hugo87 w tym wpisie:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/system-potrzebuje-pomocy-129539.html#post5943859
P.S podziękował bym Ci za pomoc klikając +dzięki, lecz moje konto jest trochę zwichrowane. Po pierwsze nie nalicza mi postów przez co nie mogę nigdy dodać konkretnego linka, a klikając w +dzięki daje informację, że muszę podziękować wpierw komuś innemu. Próbując to zrobić pojawia się ta sama informacja i to wszystko się zapętla.
Poprawione. //K@mil

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
k@mil +10 Punkty
M 52

mentos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, nie moge wysylac wiadomosci. Kto ma na to rade?

M 52

mentos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robson dzieki. Gdzie moge zglosic, aby odblokowano mi wysylanie priv?

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
W tym temacie właśnie. Wkrótce może któryś z adminów jak będzie dostępny to Ci odblokuje bądź nie... zależy za co miałeś zablokowaną opcję wysyłania PW. Nie mi to oceniać. Pozdrawiam

M 52

mentos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Komus nie spodobala sie moja ocena typow a pozniej juz poszlo

k@mil 1,2K

k@mil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
Jak sie nie znaszcnacvtovlepiej zamknij sie. Jezeli jeszczecraz takie idiotyzmy napiszesz typu Troickiego to wypierdalasz zvtego forum

Właśnie za takie obraźliwe wiadomości, jest blokowane pw.