Mozesz grac w co chcesz. Obrót liczy sie tylko na slotach.tylko sloty.. więc jak ktoś gra na innych grach ten juz nic nie wyplaci?
nieraz tak ???? bo zdarzają sie w tych supportach nierozgarnieci ludzie, którzy nie potrafią pomóc, zdarzało mi sie to juz 3 razy w tak dobrym buku jak bet365.Aha tzn ze bardziej wierzysz ludziom z fb niz supportowi ?? ????
musisz obrócić 30x na slotach, przed wypłatą.nieraz tak ???? bo zdarzają sie w tych supportach nierozgarnieci ludzie, którzy nie potrafią pomóc, zdarzało mi sie to juz 3 razy w tak dobrym buku jak bet365.
Czyli jak ugram 500euro to moge wszystko wyplacic (no nie wszystko tylko 480) ? wygląda aż za dobrze :spokodfhgfh:
ja zapytałem jeszcze raz o max wypłate to mi odpisała "9000 per month" ????
jest jakiś ryzykant?![]()
Zleciłem 120 Euro-> 100 + depozyt na Mb. Myślę, że w najgorszym razie choć depozyt zwrócą;] Troszkę rozmów na lc odbyłem i stwierdzam, że wszyscy są niesamowicie zakręceni ale do 5 dni powinienem dostać kasę.
tak , sprecyzowałem. pytałem juz na LC 3 różnych osób i każda mi odpisuje, że można wyplacac ile sie chce. już sam nie wiem.Sprecyzowałeś że pytasz o max wypłate z TEGO właśnie bonusa?