>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Winmasters

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
???? Na forumku zawsze pozytywnie. Weźcie jeszcze załatwcie pokój na świecie i żeby dzieci w Afryce miały codziennie po 2 bochenki chleba naszego powszedniego.
Nie wiem na co tak pieprzycie w tym temacie. Raczej nikt przez takie działania nie zdecyduje się na rejestrację...
Widać że tam u nich musi być mocno słonecznie...., Bo ilość idzie z jakością...
Nic nie poradzimy.

oldhand 266

oldhand

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macie jakiś support, czy tylko ludzi zajmujących się marketingiem na forum? Pisałem dwa razy w innych sprawach i ani razu nie otrzymałem odpowiedzi.

W 84

winmasters

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Winmasters
Polski support pracuje Pon-PT 9-17 do 22 i w weekendy anglojęzyczny.
Prosimy o podanie na priv nazwy użytkownika i problemu, a my postaramy się pomóc.

W 84

winmasters

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Winmasters
WERYFIKACJA
na [email protected]
1. Dowód to żsamości: kopia (preferowane zdjęcie) paszportu lub dowodu osobistego.

2. Dowód metody p łatności: wyraźna kopia (preferowane zdjęcie) przedniej strony Twojej karty kredytowej lub debetowej, z wyraźnymi czterema ostatnimi cyframi numeru Twojej karty,
lub
zrzut z ekranu Twojego konta portfela elektronicznego (np. Skrill lub Neteller), który dowodzi, że wcześniej dokonałeś wpłaty do naszego serwisu,
lub
jeśli używasz Przelewy24 prosimy o nadesłanie pliku lub screenu z Twojego rachunku bankowego.
3. Potwierdzenie adresu: kopia (preferowane zdj ęcie) aktualnego wyciągu z konta bankowego lub faktura za media (z ostatnich trzech miesięcy), z widocznym adresem zamieszkania i Twoim nazwiskiem.
Dokumenty prosimy przesyłać w pliku: .jpeg, .jpg, .png, .gif.

W 84

winmasters

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Winmasters
W grupie B w walce o Final Six w Rio de Janeiro wciąż liczą się 3 drużyny USA, Polska i Iran. W ten weekend Biało-Czerwonych czeka szczególnie trudne zadanie - dwumecz w Teheranie. Czy podopieczni Stephane&#39;a Antigi poradzą sobie z ciężkim przeciwnikiem na jego terenie? Obstawiaj mecze
Iran - Polska po najwyższych kursach na winmasters!

W 84

winmasters

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Winmasters
The Championships, jak inaczej nazywa się Wimbledon, to jedno z najbardziej wyczekiwanych wydarzeń w tenisowym kalendarzu. Cała uwaga skupia się na wielkiej 4, do której należą Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic i Andy Murray. Nikt spoza tej czwórki nie triumfował w turnieju od 2003 r. Federer wygrał 7 razy, Nadal i Djokovic po 2 razy, a Murray zajął 1 miejsce w 2013.

Sprawdź naszą ofertę!!!

bo u nas liczą się kursy

W 84

winmasters

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Winmasters
Prosimy o podanie nazwy użytkownika w winmasters.
Poprosimy o przyspieszenie ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wladcasmieci +2 Punkty (RickyFCB mój nick w Winmasters.)
W 84

winmasters

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Winmasters
Już dzisiaj wielki finał Copa America. W meczu finałowym gospodarze turnieju Chile podejmą reprezentację Argentyny. Faworytem spotkania jest Argentyna, która w półfinale rozgromiła Paragwaj 6:1, ale i Chile da z siebie wszystko by zdobyć pierwszy w historii tytuł najlepszej drużyny obu Ameryk. Obstawiaj finał Copa America teraz i na żywo po najwyższych kursach na winmasters!

W 84

winmasters

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Winmasters
Wszelkie wpłaty/ wypłaty widnieją w historii transakcji dopiero po ich realizacji.
Postaramy się przyspieszyć wypłatę. Okres urlopowy niestety daje się we znaki.:;/:

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wszelkie wpłaty/ wypłaty widnieją w historii transakcji dopiero po ich realizacji.
Postaramy się przyspieszyć wypłatę. Okres urlopowy niestety daje się we znaki.:;/:
To w czasie urlopu niema osób które zastępują urlopujących?, trochę dziwna sytuacja.

W 84

winmasters

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Winmasters
To w czasie urlopu niema osób które zastępują urlopujących?, trochę dziwna sytuacja.

Zawsze jest obsada, na wszystkich stanowiskach, tylko mniej osób. Poza tym Klient po weryfikacji w ten sam dzień, w najgorszym wypadku na drugi dzień dostaje pieniądze, to chyba nie najgorszy wynik?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zawsze jest obsada, na wszystkich stanowiskach, tylko mniej osób. Poza tym Klient po weryfikacji w ten sam dzień, w najgorszym wypadku na drugi dzień dostaje pieniądze, to chyba nie najgorszy wynik?
&#39;&#39;Prawie&#39;&#39; czołówka ;).

W 84

winmasters

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Winmasters
Po zwycięstwie w Słowenii nad NK Celje piłkarze Śląska Wrocław jedną nogą są w II rundzie eliminacji do Ligi Europy. Względny spokój przed rewanżem ma również drużyna z Białegostoku, która w ostatnich minutach meczu z FK Kruoja zdobyła gola. Czy nasi piłkarze zapewnią dziś sobie awans przed własną publicznością? Obstawiaj teraz i na żywo po najwyższych kursach na winmasters!

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Cześć, witam. Mam następujące pytanie. Założyłem u Was konto - wybrałem niestety walutę EURO. Jak teraz to będzie się tyczyć z wpłatami skoro Skrill mam na PL? Z góry dzięki za odpowiedź.