Jakie bzdury. Mahut na trawie jest o wiele lepszym graczem niż na innych. Ma bilans 106/51, a Ferrer 43/20. Taak, większość piłek na trawie będzie wracać nieźle ???? Mahut nie ma serwisu,jaja jak berety.... Totalnie mnie nie zdziwi jak Mahut wygra jakieś 3:1. Co z tego,ze Ferrer pokonał Sele w super stylu jak ten mecz będzie miał inną charakterystykę.
Gdzie napisałem, że nie ma serwisu? Napisałem, że nie jest wystarczająco dobry żeby klepać wszystkie gemy do zera i do 15, warto rozróżniać słowo słaby i porządny. Twój klasyczny argument bilans wzięty z tennisexplorera, dla przykładu Luke Saville ma bilans 39/20 na trawie, czyli Saville = Ferrer? Jesteś ostatnią osobą na tym forum, która powinna się czepiać czyichś analiz, piszesz jakieś wypracowania na dwie strony, które zawierają tak nieistotne rzeczy jak: ranking, ZAWSZE bilans z tennisexplorera, pierdoły typu "najlepiej czuje się na hali, bo mój kochany tennisexplorer pokazuje, że rozegrał tutaj najwięcej meczów" i ogólne lanie wody. Przytoczę ostatni bet na Sijslinga, który jest aktualnie beznadziejny, no, ale przecież Vesely ma mało meczów na trawie, co z tego, że potrafi serwować i ma kończące uderzenie, przecież Sijsling ma bilans w tym roku 4/3, a Vesely 3/3, więc chyba wiadomo kto wygra. Pokonał kilku wieśniaków z
ITF-ów w kwalifikacjach, więc z pewnością jest super ograny. I do tego legendarny cytat o Goffinie "ma dobry skręt tułowia" no po prostu kwintesencja dobrej analizy. Kiedyś napisałem analizę w twoim stylu
http://forum.bukmacherskie.com/f152/atp-tour-memphis-buenos-aires-rotterdam-08-02-14-02-2016-a-129274-2.html#post5934231 becik wszedł bez problemu, więc może ja też powinienem dostać rangę znawca? W końcu jeśli piszę tak dobrze jak mistrz zasługuję na nią.