filip_r2
Użytkownik
A co sądzicie o Zakopalowej +1.5 seta. W Eastbourne osiągnęła dobry rezultat doszła do półfinału. Cibulkova dość słaby serwis. A Zakopalova odwrotnie.
Która z tych czterech pań według was ma jutro największe szanse: Sloane Stephens (z Cetkowską), Jowanowski (z Lisicką), Hampton (z Watson) czy Morita (z Peng)? Kursy na każdą z nich są bardzo wysokie, ale moim zdaniem co najmniej dwie z nich jutro odniosą zwycięstwo.
A co do Uli, to podobnie jak z Wawrinką, jestem w szoku. Liczyłem na spacerek u Polki.
Ja bym upatrywałbym największe szanse Mority i Stephens.Która z tych czterech pań według was ma jutro największe szanse: Sloane Stephens (z Cetkowską), Jowanowski (z Lisicką), Hampton (z Watson) czy Morita (z Peng)? Kursy na każdą z nich są bardzo wysokie, ale moim zdaniem co najmniej dwie z nich jutro odniosą zwycięstwo.
A co do Uli, to podobnie jak z Wawrinką, jestem w szoku. Liczyłem na spacerek u Polki.
>3 na Hampton to uważam największe nieporozumienie w dzisiejszych kursach na Wimbledonie. Nie wiem skąd taka dysproporcja, to że Heather łatwo wygrała z Benesovą to żaden wykładnik jej formy, Czeszka gra beznadziejnie ostatnio, wrażenie robi za to pokonanie Hantuchovej przez Jamie po walce. 3.30 to spora przesada.