>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher William Hill - opinie

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
S 9

sebek2301

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo duży ✅ za chat w jezyku polskim,rownież kontakt drogą mailową, sprawna obsluga, przyzwoite kursy
Mały minus za to, że na mniej popularne dyscypliny typu pilka reczna np. LM typy pojawiają się dopiero w dniu meczu.
I z mojej strony ⛔ za wyplate, wplacilem kartą kredytową ,a juz wyplacic na nią nie mogłem ( wg pani z chatu, na moja karte nie mozna wyplacac, a z innych bukmacherów BaH, Betfair, expekt itd. normalnie mozna) i musialem wyplacac przelewem zagranicznym, czekac 5 dni roboczych i prowizja za wyplate 11zł.
Ogólnie bardzo polecam bukmachera ✅✅✅

nowaq69 21

nowaq69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Z weryfikacją nie było problemu wysłałem skan prawa jazdy po godzinie konto było zweryfikowane, co do MB zleciłem wypłatę w piątek wieczorem do tej pory czekam na pieniądze

klimo 15

klimo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ilavia
Witam, chciałem się zapytać, czy na william hill mogę założyć konto, mimo, że już mój brat ma tam konto (ten sam adres zamieszkania). Nic nie znalazłem o tym w regulaminie?
pozdrawiam i dzięki za Odp.

M 0

milosz01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najgorszy bukmacher jaki może tylko być. Nie polecam.
Skan prawa jazdy im nie starczył.
Żeby wypłacić chcą skan dowodu, rachunek/wyciąg potwierdzony notarialnie i co najlepsze mam im to wysłać poczta na Gibraltar.

Biorąc pod uwagę kwotę jaką mam tam do wypłacenia pozostaje mi jedynie zrezygnować z grania w tym dziadostwie. Szkoda czasu i kosztów jakie muszę poświęcic, żeby wypłacić 80£.

W mojej ocenie ta firma to największe dziadostwo, a już stawianie takich wymagań wobec wyżej wymienionej kwoty to jawne okradanie klienta.
Inne firmy takie kwoty wypłacały mi w kilka godzin, żądając co najwyżej skanu jednego dokumentu.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Miałem/mam trochę styczności z tym bukmacherem więc dodam coś od siebie.
Może na razie od strony wizualnej.
Kwestia gustów itp ale mi się układ strony spodobał. Dość przejrzyście wszystko , strona działa płynnie to na ✅
Sama oferta średnia. Na piłkę nożną , na popularne ligi jest cała masa przeróżnych rodzajów zakładów. Jeśli szukać coś z egzotyków - pojawiają się problemy.
Piłka tam dominuje , kiedyś szukałem chyba czegoś z LM z ręcznej - nie znalazłem.
Na duży ✅ zasługuje support. Szybkie odpowiedzi drogą e-mail , czat też dobrze ogarnięty więc to się może podobać. Weryfikacja konta trwała około godziny. Standardowo dowód wystarczył.
Szkoda , że nie ma PL waluty , zawsze grałem w złotówkach i ciężko było przestawić się na €.
Póki z pomocą pana z czatu zleciłem wypłatę. Miałem problem z wpisanie danych bankowych , okazało się , ze nie można używać Polskich znaków typu ą, ć, ę, ó itp.
Póki co zleciłem wypłatę , mam nadzieję , że żadnych dokumentów potwierdzanych notarialnie nie będa chcieć.

D 3

di-natalie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najgorszy bukmacher jaki może tylko być. Nie polecam.
Skan prawa jazdy im nie starczył.
Żeby wypłacić chcą skan dowodu, rachunek/wyciąg potwierdzony notarialnie i co najlepsze mam im to wysłać poczta na Gibraltar.

Biorąc pod uwagę kwotę jaką mam tam do wypłacenia pozostaje mi jedynie zrezygnować z grania w tym dziadostwie. Szkoda czasu i kosztów jakie muszę poświęcic, żeby wypłacić 80£.

W mojej ocenie ta firma to największe dziadostwo, a już stawianie takich wymagań wobec wyżej wymienionej kwoty to jawne okradanie klienta.
Inne firmy takie kwoty wypłacały mi w kilka godzin, żądając co najwyżej skanu jednego dokumentu.
przeszedlem na williama z bet clica i jedna i druga firma jakos mnie nie zaskoczyla na minus. nie powiem o nich zlego slowa.Co do bet clic wystarczyl im moj paszport i nie bylo zadnego problemu z wyplatami.A co do williama ,przy wyplacie nawet sie o nic nie spytali.poprostu wyplacam i tyle. Owszem mieszkam w anglii moze stad ta roznica. co prawda przeszedlem na stacjonarny,dzis byl moj debiut i jutro ide odebrac 360 funcikow.pozdrawiam

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Wypłata zlecona w czwartek wieczorem. Dziś rano zaksięgowana na koncie bankowym ;) żadnych dokumentów nie trzeba było , Euro stoi po 4.50 , mi policzyli po 4.35 ale to szczegół już.
Ja z czystym sumieniem mogę polecić tego bukmachera ✅

M 0

milosz01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dodam jeszcze tylko, że możecie sobie odpuścić livechat. Dwa dni próbowałem zanim złapałem kolesia. A Pan Grzegorz jest przezabawny.

&quot;Grzegorz: Ja sie moge z Panem zgodzic w kazdej kwestii, bez wyjatku. Prosze zrozumiec, ze polecenia przyszlo z Dzialu Finansowego, ktory decyduje o wyplatach.&quot;

Czyli nie ma sensu go o cokolwiek pytać, szkoda czasu.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Dodam jeszcze tylko, że możecie sobie odpuścić livechat. Dwa dni próbowałem zanim złapałem kolesia. A Pan Grzegorz jest przezabawny.
Nie wiem co miałeś nie tak , ale ja z Chatem łączyłem się ze 4-5 razy. Raz czekałem z 10 minut , a tak to nie więcej niż 1-2min.
Rozmawiałem z tym samym panem zapewne , i 5 razy szybko rozwiał moje wątpliwości ;)

D 16

djorkaef

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak zagrać za ten darmowy zakład. Wybieram mecz na dole mam do wyboru darmowy zakład, wybieram go wciskam postaw zakład i pojawia się komunikat podaj stawkę dla swojego zakładu, czy jeszcze muszę wpisać stawkę 25E NIE WYSTARCZY ZE NA DOLE WYBRAŁEM DARMOWY ZAKŁAD 25E:pL25

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Jak zagrać za ten darmowy zakład. Wybieram mecz na dole mam do wyboru darmowy zakład, wybieram go wciskam postaw zakład i pojawia się komunikat podaj stawkę dla swojego zakładu, czy jeszcze muszę wpisać stawkę 25E NIE WYSTARCZY ZE NA DOLE WYBRAŁEM DARMOWY ZAKŁAD 25E:pL25

dokładnie tak trzeba zrobić , musisz wpisać stawke. tylko nie dziel tego na pół czy coś w tym stylu. Ja miałem 70€ freebeta , pierwszy zakład postawiłem za 40 czy 50€ i reszta przepadła. Masz 25free to wpisz całość.

D 16

djorkaef

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zrobiłem tak i mi odjęło stawkę 25 euro z konta czy jak zakład mi nie wejdzie to
wrócą mi 25 euro?

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
zrobiłem tak i mi odjęło stawkę 25 euro z konta czy jak zakład mi nie wejdzie to
wrócą mi 25 euro?

ale z konta na którym miałeś pieniądze , czy z tego freebeta ?

ale tak czy siak jak zakład nie wejdzie to nic nie zwrócą.

D 16

djorkaef

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zaznaczyłem na dole miałem do wyboru 2 opcje:

Wybierz swój darmowy zakład
E25:pL25

wybrałem to drugie i jak chciałem postawic zakład to pojawiał się komunikat o przymusie wprowadzenia stawki wiec ja wprowadziłem i pieniądze pobrało z konta głównego. Był to mec CP-Birmingham który jeszcze trwa. Czy w na moim koncie w moich zakładach powinno byc gdzies zaznaczone ze to jest darmowy zakład

M 18

marian123415

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ryki
Ja mam pytanie.
Wpłaciłem 10 euro. Postawiłem to 10 euro odrazu( zdaje sie ze nie zaznaczając freebeta) i myślełem ze ten darmowy zakład działa na zasadzie cashbacka czyli zwrotu.
Zakład ten nie wszedł. I teraz pytanie.
Gdy nie mam juz kasy na koncie a mam darmowy zakład moge go zrealizować?