>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Weryfikacja telefoniczna

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Orientuje się ktoś o co pytają podczas weryfikacji telefonicznej?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +11 Punkty
C 94

crock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Weryfikacja odbywa sie po polsku czy angielsku??
I mam pytanie odnosnie poprawnie wpisanego numeru(komorkowego), +48 nie moge wpisac wiec wpisuje normalnie 48515xxxxxx??

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
czy u nich weryfikacja polega na telfonie czy trzeba im wysyłąc skany dowodu tego bym nie chciał wole telefonicznie

M 0

mikels

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do mnie dzwonili i pytali jaka jest różnica między handicapem azjatyckim a 3 drogowym.
Pytali też o hc 0.0,-0.5. Jaką mają marże na livie itp. Połowe z tego nie wiedziałem bo jakiś cwaniaczek dzwonił, ale generalnie kolo powiedział że mogę wypłacic i od tamtej pory nie ma problemu.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak można NIE przejść tej weryfikacji? Chodzi mi o to jak podam wszystkie dane osobowe imię, nazwisko, data urodzenia itp., ale nie będę znał odpowiedzi np. jaką mają marże?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
A jak można NIE przejść tej weryfikacji? Chodzi mi o to jak podam wszystkie dane osobowe imię, nazwisko, data urodzenia itp., ale nie będę znał odpowiedzi np. jaką mają marże?

Nie, nie. O marżę Cię nie zapytają. Przecież to nie jest test: &quot;Co wiesz o naszym buku&quot; tylko sprawdzenie czy znasz dane, które podałeś.
Gdy dzwoni do Ciebie kobieta i każe wymieniać datę urodzenia, imię itd. w różnej kolejności to musisz &quot;być ich właścicielem&quot; albo świetnie je pamiętać. Gdybyś musiał szukać najpierw kartki z zapisanymi odpowiedziami raczej byś nie przeszedł weryfikacji ;). To samo jeśli okazałoby się, że ktoś inny jest właścicielem numeru telefonu jaki podałeś.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie, nie. O marżę Cię nie zapytają. Przecież to nie jest test: &quot;Co wiesz o naszym buku&quot; tylko sprawdzenie czy znasz dane, które podałeś.
Gdy dzwoni do Ciebie kobieta i każe wymieniać datę urodzenia, imię itd. w różnej kolejności to musisz &quot;być ich właścicielem&quot; albo świetnie je pamiętać. Gdybyś musiał szukać najpierw kartki z zapisanymi odpowiedziami raczej byś nie przeszedł weryfikacji ;). To samo jeśli okazałoby się, że ktoś inny jest właścicielem numeru telefonu jaki podałeś.
Czyli wystarczy swoje dane znać i nić kompletnie nie wiedzieć o bukmacherce? Cytuję:
Do mnie dzwonili i pytali jaka jest różnica między handicapem azjatyckim a 3 drogowym.
Pytali też o hc 0.0,-0.5. Jaką mają marże na livie itp.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Czyli wystarczy swoje dane znać i nić kompletnie nie wiedzieć o bukmacherce? Cytuję:

Tak.
Nie wiem po co mieliby pytać o marżę... albo zadawać inne pytania związane z bukmacherką. Post kolegi wydaje mi się mało realny ale możesz poczekać aż dostaniesz potwierdzenie od kogoś innego.

hulio90 288

hulio90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto
Podłącze się pod temat.Jestem pełnoletni mam konto na siebie w banku etc ale mam telefon na abonament na mojego tatę ponieważ jeszcze studiuje i nie mam zarobków. To znaczy że nie mogę podać tego nr. telefonu??

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Oni dzwonią, a nie sprawdzają na kogo jest telefon ???? Przecież przy tel na kartę nie można tego sprawdzić ;)
Możesz mieć tel. na tatę, grunt że z niego korzystasz i w razie gdyby dzwonili, Ty odbierzesz.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dziś przyszedł do mnie list od bet365 w celu weryfikacji konta. Więc niektórzy z was też mogą się tego spodziewać.

J 188

jarekrk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KRK
po weryfikacji telefonicznej chcieli skan dowodu aby dokończyć identyfikacje, i aby przesłać mi bonus na konto... MIał też tak ktoś?
teraz po zalogowaniu się wyświetlił mi sie komunikat ,że nie mogą zakceptowac mojego maila i mam uaktualnić dane moje...
OCB?

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
i jak jest z tą weryfikacją tel? rozumiem, że kolega mikels sobie jaja robi?
Niestety przeprowadziłem się i nie mam jeszcze dokumentów na nowy adres, dlatego zarejestrowałem się na mamę i mam nadzieję, że nie będzie miała problemów z przejściem weryfikacji, jeśli jej tam trochę wytłumaczę.

W 0

wiewiorek567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jeżeli poda im się ten pesel, oni go gdzieś sprawdzają czy jak to jest?
chodzi mi oto, czy mogą sprawdzić czy podałem prawidłowy.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jeżeli poda im się ten pesel, oni go gdzieś sprawdzają czy jak to jest?
chodzi mi oto, czy mogą sprawdzić czy podałem prawidłowy.

Odpisałem Ci w innym temacie. Weryfikacja telefoniczna nie służy do sprawdzenia prawidłowości danych. Służy do sprawdzenia czy osoba, której mają dane faktycznie u nich gra czy tylko użyczyła dane innej osobie.

M 0

mick303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po jakim czasie, od prosby o telefon, oni dzwonia zeby zweryfikowac konto?
Ja czekam juz cztery dni i jeszcze nie dzwonia.

pkanonier 6

pkanonier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
ta weryfikacja telefoniczna jest obowiązkowa w jakimś określonym czasie od depozytu, czy można to zrobić przed samą wypłatą?