>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

weryfikacja KYC

adi777 386

adi777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
też przy logowaniu sie na bet365 dostaje co chwile taka informacje ale taka prawda po co im kolejna weryfikacja skoro konto mam dobre 7lat?
czekam na &#39;czat&#39; w tej sprawie i dam znać czego sie dowiedzialem ale jedno co zrobie to na pewno wyplace pieniadze po tej &#39;weryfikacji&#39; i zamykam konto u nich bo śmieszne to przestaje być co oni wyprawiaja..

C 92

cebulka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Heh tylko dostan sie na ten czat wczoraj na wieczor przegapilem kolejke, a dzisiaj jeszcze wieksza. Swoja droga maja tam niezly balagan, bo kilka dni temu zapewniali mnie ze moje konto zostalo w pelni zweryfikowane kilka lat temu, a teraz wszystkie moje dane oprocz adresu zniknely i chyba nie obejdzie sie bez ponownej weryfikacji????

adi777 386

adi777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Bet365 wprowadzil nowa procededure weryfikacji kont i dlatego prosimy o ponowne przeslanie skanow dokumentow.
Pana konto musi zostac zweryfikowane.
Uprzejmie informuję, że obustronny skan/kopię lub zdjęcie dowodu osobistego lub też prawa jazdy należy przesłać na adres [email protected] . Weryfikacja danych zajmuje minimalnie do 72 godzin lub wiecej.Dokumenty sa weryfikowane tak szybko, jak jest to mozliwe. O wyniku weryfikacji zostanie Pan o tym poinformowany mailem.
W temacie emaila prosze wpisac Pana login do konta oraz 4 cyfrowy numer bezpieczenstwa. zostanie Pan poinformowany drogą mailową.

Już nie trzeba drogą email ponieważ zrobili pod etapami mozliwosc ladowania zdjec i wysylanie poprzez zalogowanego uzytkownika.

K 74

karol666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lubelskie
Długo czekaliście na weryfikację? Ja koło 8 rano wysłałem dokumenty przez kreatora i dalej konto zablokowane

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyslalem im wczoraj skany tylko i wylacznie z przodu dowodu osobistego i prawa jazdy. Do tej pory zadnej odpowiedzi... Gdy wchodze w uslugi -&gt; uzytkownicy -&gt; Twoje konto -&gt; Weryfikacja tozsamoscil. Mam informacje ze moje konto jest zweryfikowane, natomiast w zakladach nie widze np przedzialow 10 minutowych..

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marracash
jeszcze o tej weryfikacji, ktoś gdzieś pytał i nie było odpowiedzi.
Powiedziano mi na czacie, że na dosłanie skanów dokumentów i zweryfikowanie się
jest 30 dni od momentu wyskoczenia monitu przy logowaniu i odebraniu maila z informacją o weryfikacji. Po tym czasie dopiero nastąpi blokada konta.
Oczywiście lepiej zrobić to szybciej jak chcesz coś wypłacić ;)

lysy007 0

lysy007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwne te weryfikacje. Pierw piszą, że trzeba podawać nick i kod bezpieczeństwa w mailu a później nagle pojawia się ta druga opcja i z konta nie trzeba nic takiego podawać gdzie zawsze jak pisało się wiadomość do nich to tego oczekiwali. Te weryfikacje spowodowane są pewnie tymi bzdurami co było napisane na jednym z portali, ludzie wpadli w panikę zaczęli wypłacać kasę i coś musieli wymyśleć żeby spowolnić to. Pytanie ile klientów właśnie przez taką ich grę stracą. Największa hipokryzja to wpłacać kasę na konto można a już wypłacać nie...

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Te weryfikacje spowodowane są pewnie tymi bzdurami co było napisane na jednym z portali, ludzie wpadli w panikę zaczęli wypłacać kasę i coś musieli wymyśleć żeby spowolnić to. Pytanie ile klientów właśnie przez taką ich grę stracą.
Jak ty to wykombinowałeś to nie mam pojęcia ????
Zaraz po zalogowaniu pojawia się komunikat o treści :
Zgodnie z warunkami licencji, musimy zweryfikować Twój wiek i tożsamość......
Jak widzisz pierwsze zdanie już nam mówi po co to wszystko. Zapewne też dostałeś informację o zmianach jakie zachodzą w bet365. Jest zmiana licencji, nowy regulamin, nowa polityka prywatności.

sts1906 3

sts1906

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
DG
Ciekawe czy mi przyjmą, gdy zmieniałem dowód osobisty na nowy adres( i nowe zdjęcie - o 7 lat starszy) a prawo jazdy jeszcze nie zmienione(stary adres sprzed 7 lat i stare zdjecie spika 18 lat)......

1 12

19stalowiak79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie czy do tej weryfikacj rzeczywiście potrzebne sa aż 2 dokumenty tożsamości np prawo jazdy i dowód osobisty???

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie czy do tej weryfikacj rzeczywiście potrzebne sa aż 2 dokumenty tożsamości np prawo jazdy i dowód osobisty???

U mnie wystarczył pierwszy etap do weryfikacji czyli skan 1 dokumentu.