>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Weryfikacja konta w tobet

konradbcn07 27

konradbcn07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Po 8 dniach konto zweryfikowane , jeżeli ktoś ma problem to pisać do mnie na PRIV, chętnie pomogę ;)

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
też juz po weryfikacji,czekałem 4 dni.I nie chodzi w sumie o czas,ale o te ich wymagania co do dokumentów,bo dla mnie to jest jawne naruszanie naszej prywatności wołanie np wyciągu z konta,skanu karty czy rachunków za media

A 0

adicek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Juz nie wiem co robic zlecenie wyplaty dalem 14.12 co prawda wczoraj dostarczylem im ostatnie potrzebne dokumenty nie wiem co juz robic czy dalej czekac czy im cos pocisnac

nowaq69 21

nowaq69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Juz nie wiem co robic zlecenie wyplaty dalem 14.12 co prawda wczoraj dostarczylem im ostatnie potrzebne dokumenty nie wiem co juz robic czy dalej czekac czy im cos pocisnac

to Ci na pewno nic nie da, jedyne co możesz zrobić to cierpliwie czekać, dopiero po pełnej weryfikacji będziesz mógł liczyć na wypłatę

A 0

adamo85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jako kolejny zostałem przez nich weryfikowany i trwa to już tydzień masakra
Na mojego nosa to pewnie robią jakieś wały na malcie na nasze dane i prawdopodobnie nigdy się o tym nie dowiemy albo dowiemy się wtedy jak policja lub komornik zapuka do drzwi. Mając pesel, miejsce zamieszkania,numery kont bankowych oraz podpis z dowodu -można wszystko. Nie podasz ich do sądu bo jak? skoro zakłady w Polsce są nielegalne!! A jedyny kontakt to jakiś śmieszny suport

S 37

sowa24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RRzeszów
Mimo tego ze od poczatku ich istnienia u nich gram , takze mnie weryfikowali, dokumenty sam im wyslalem w czwartek przed zleceniem wypłaty, dzisiaj konto zostalo zweryfikowane i przelew zatwierdzony, mam nadzieje ze wkoncu uruchomia liveczat tak jak dawniej i napewno nadal bede ich klientem.

G 0

grandwwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam weryfikacja przeprowadzona w 2 dni, ale z naciskaniem na angielski support, bo ten polski to...średnio działa ???? Mam pytanie dzisiaj o 13.15 zatwierdzili wypłatę, konto mam w mbank-u. Kiedy mogę spodziewać się pieniędzy na koncie?

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Witam weryfikacja przeprowadzona w 2 dni, ale z naciskaniem na angielski support, bo ten polski to...średnio działa ???? Mam pytanie dzisiaj o 13.15 zatwierdzili wypłatę, konto mam w mbank-u. Kiedy mogę spodziewać się pieniędzy na koncie?

Do pięciu dni roboczych. Przynajmniej tak piszą na swojej stronie:

Polecenie wypłaty jest realizowane natychmiast po jego rejestracji. Wypłata na konto bankowe dokonywana jest z reguły jako zwykły przelew. Przekaz środków z naszej strony odbywa się 3 razy dziennie w godzinach pracy, a środki trafiają na konto bankowe użytkownika w ciągu 5 dni roboczych.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
grandwwa +1 Punkty
H 5

horcyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie dzisiaj o 13.15 zatwierdzili wypłatę, konto mam w mbank-u. Kiedy mogę spodziewać się pieniędzy na koncie?
Jest szansa, że pieniądze będziesz miał już jutro - większość moich wypłat trafiała na konto na drugi dzień od polecenia wypłaty.
---
Moje konto zostało wreszcie zweryfikowane. W niedzielę napisałem do angielskiego supportu. W odpowiedzi napisali, że do trzech dni sprawdzą dokumenty także wywiązali się z obietnicy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
grandwwa +1 Punkty
dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy ktoś kto przesłał dokument w ciągu ostatnich trzech dni ma już zweryfikowane konto? Ciągle czekam na przejrzenie jednego skanu.

G 0

grandwwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy ktoś kto przesłał dokument w ciągu ostatnich trzech dni ma już zweryfikowane konto? Ciągle czekam na przejrzenie jednego skanu.

Ja wysyłałem w poniedziałek popołudniu, ale po rozmowie z suppoertem wszystkie dokumenty w pełni &quot;prawidłowe&quot; z jego punktu widzenia wysłane zostały już we wtorek o godz. 0.01. W mailu dostałem informacje, że potrwa to do 3 dni. Wczoraj po pytaniu do angielskiego supporta zaakceptowali wszystkie dokumenty, a także natychmiast wypłatę.

A 0

adicek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na angielski to znaczy zmieniliscie tylko strone na jezyk angielski tak ? i wtedy idzie do angielskiego supportu

kokers85 3

kokers85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
pomoc@tobet.com :
Wszystkie pytania w języku polskim.
Czynne od poniedziałku do niedzieli w godzinach: 12:00 - 20:00.

support@tobet.com :
Wszystkie pytania w języku angielskim.
Czynne od poniedziałku do niedzieli w godzinach: 08:00 - 04:00

A 0

adamo85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta weryfikacja jest jednorazowa? czy wtedy kiedy im się zachcę mogą cię weryfikować po raz kolejny?

A 0

adicek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Faktycznie napisalem na angielski czat i po godzinie konto zostalo zweryfikowane a polecenie wyplaty przekazane do dzialu finansow

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Ta weryfikacja jest jednorazowa? czy wtedy kiedy im się zachcę mogą cię weryfikować po raz kolejny?

Może zdarzyć się tak, że kiedyś w przyszłości będą chcieli weryfikować Cię po raz kolejny. Sporo osób pisało o tym na forum. W każdym razie po weryfikacji powinieneś mieć spokój na jakiś czas ;)

B 0

bialas997

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie. Co zrobić jeśli odrzucają potwierdzenie przelewu z mbanku jako metodę/ dowód płatności?

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przeczytałem cały ten temat, ale odpowiedzi nie widzę. Co jeśli mam u nich konto już ponad 30 dni, a do tej pory nie zweryfikowałem konta. Jeśli wpłacę do nich kasę, ugram coś i zechcę wypłacić, wypłacą mi bez problemu? Miał tak ktoś już?