>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Weryfikacja konta w tobet

radhu21 635

radhu21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oborniki
dostałem takie info z Tobetu, &quot;Bardzo prosimy o przysłanie skanu ze strony profilowej Pańskiego konta Moneybookers. Skan ten może Pan wykonać przechodząc do zakładki My account =&gt; Profile w swoim koncie Moneybookers&quot;, czy wie ktoś jak wykonać ten skan? Bo nie bardzo wiem o co im w tym momencie chodzi!!!

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wchodzisz tam gdzie napisali ???? czyli :
Logujesz sie na MB wchodzisz na My Account, naciskasz przycisk na klawiaturze &quot;Print Screen&quot; (calkiem u gory obok F12 ???? ) , odpalasz program paint ???? , wciskasz klawisze ctrl+v , lub naciskasz Plik -&gt; Wklej. Zapisujesz plik jak tam Ci pasuje i masz zrzut ekranu z konta MB (screen)

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli chodzi o mnie to przy weryfikacji musiałem podać:
- Skan paszportu
- Skan z Mbanku gdzie jest napisane moje miejsce zamieszkania ( alternatywna opcja za rachunek za media )
- Skan ze strony profilowej z MB

radhu21 635

radhu21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oborniki
czy dopóki nie zweryfikują konta, nie dostanę pieniędzy, które zleciłem, aby przelali mi z powrotem na konto z wygranych?

raiders 164

raiders

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Falubaz
Czy podczas weryfikacji Tobet prosił kogoś o skan karty kredytowej /płatniczej ??
Jestem w trakcie weryfikacji buk zażądał odemnie skanu dowodu osobistego , karty płatniczej (dokonywałem z niej depozytu ) oraz skanu rachunku za media !
Jestem nieco zaskoczony takimi wymaganiami biorąc pod uwagę rangę firmy która jest raczej niska . taki bet365,pinnek,unibet wymagają tylko dowodu ewentualnie skan /screenshot konta...

luqash 38

luqash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy podczas weryfikacji Tobet prosił kogoś o skan karty kredytowej /płatniczej ??
Jestem w trakcie weryfikacji buk zażądał odemnie skanu dowodu osobistego , karty płatniczej (dokonywałem z niej depozytu ) oraz skanu rachunku za media !
Jestem nieco zaskoczony takimi wymaganiami biorąc pod uwagę rangę firmy która jest raczej niska . taki bet365,pinnek,unibet wymagają tylko dowodu ewentualnie skan /screenshot konta...
Tak. By przejść całą weryfikację należy wysłać awers i rewers:
✅ dowodu osobistego,
✅ karty kredytowej,
✅ rachunku za media/faktury wystawionej za tankowanie paliwa/faktury zażądanej od użytkownika od którego kupujesz coś na allegro.

raiders 164

raiders

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Falubaz
Weryfikację przeszedłem .. trwało to 3 dni wysyłałem 2 x dokumenty .. bo pierwszy raz coś im nie pasiło ... niby dowód osobisty nie potwierdza miejsca zamiszkania ,ale rachunek za TV już potwierdza miejsce zamieszkania i jest bardziej wiarygodny niż dowód osobisty ???? .
Smieszne i żałosne .
CO na ogromny plus kasa na konto bankowe dosłownie w 2 godziny po zaakceptowaniu weryfikacji .. normalnie szok .konto w mBanku .Weryfikacja zakonczona o10:55 -12:50 kasa na koncie.

tmkmzo 2

tmkmzo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zaglebie
U mnie podobnie, musiałem dosłać screen profilu mb ( za pierwszym razem wysłałem z przelewem mb-&gt;tobet), ale ładnie opisali o co im chodzi, zatwierdzili i kasa po paru minutach na mb????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +2 Punkty
hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
ogólnie tobet jest żałosny z weryfikacją. Dla porównania - w Betclic trwało to...15 minut, w Bet365 nie całą godzinę, wystarczył skan dowodu os. a tobet się wygłupia z ilością dokumentów i czasem, na live chacie potrafią tylko rzucać regulaminem, zdecydowanie najgorszy buk z jakim miałem do czynienia, aż strach myśleć co będzie przy wypłacie ;/

B 178

becks-59091

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grzecho - nie wiem dlaczego masz takie problemy, nie zazdroszczę. Napiszę jednak jak było w moim przypadku przy weryfikacji - otóż przebiegła ona pomyślnie w bardzo szybkim czasie. Wysłałem o co prosili i do godziny sprawa była załatwiona.
Robiłem ją już jakiś czas temu i może od tego okresu coś się zmieniło, nie wiem.
Wypłaty realizowali bez problemów.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
od piątku akceptowali skan dowodu osobistego, spoko przed paroma minutami zatwierdzili teraz chcą dokument o wszystko mówiącej nazwie dowód miejsca zamieszkania... rzucę im zdjęcie przed domem z fejsowym podpisem &#39;takie tam przy domie&#39; ręka wskażę na tabliczkę z nr a później tą tabliczkę wyślę im w kopercie... śmieszni są. Dobrze że mam dziś dobry nastrój.

B 178

becks-59091

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może trafiłeś akurat na jakąś upierdliwą osobę, nie wiem ???? Na szczęście jeszcze chyba nigdzie nie miałem problemów z weryfikacją i oby tak było jak najdłużej.
Czyli nie jest źle - jak jest humor dobry to do wszystkiego inaczej się podchodzi ????
Pomysł z tabliczką dobry, humor mi się poprawił :cool:

M 0

manszs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
upierdliwa ta weryfikacja
nie mam zadnego dokumentu-rachunku z ostatnich 3 miesięcy
wygrzebałem jakiś rachunek z poprzednego roku. Jak myślicie czy jeśli zmienie tylko date na rachunku w photoshopie to nie będe miał problemów i uznają mi ten dokument?

M 0

micki92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nisko
Tobet właśnie zrobił mnie w bambuko. Moje konto na stronie tobet zostało zamkniete. Możliwe, że przez to że wpłacałem pieniadze z moneybookers zarejestrowanego na ojca. Lecz do weryfikacji wysłałem im wszystkie potrzebne dokumenty. Moj dowod tozsamosci, fakture za leki (jako ze mieszkam z rodzicami i rachunkow na mnie nie ma) oraz zrzut profilu z moneybookers (wlasnie ojca). Dzisiaj wchodze na Tobet i przy logowaniu wyswietla mi sie ze konto zostalo zablokowane. Co moge teraz zrobic ? Do supportu napisałem - nie odpowiadaja. Chciałem napisac do uzytkownika Tobet.com ale nie mam 10 postow, a sprawa jest dosyc pilna, poniewaz na koncie mialem pieniadze przeznaczone na wyjazd na wakacje, ktore mialem niedlugo wyplacac.

L 2

libaner

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A mnie dziś spotkała przyjemna niespodzianka:grin:
Wygrałem wczoraj na Tobet 400zł w zdrapce, zleciłem wypłatę na MB i byłem pewien, że czeka mnie weryfikacja na Tobet a dziś przyszedł mail, że kasa już jest na MB. ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +2 Punkty
K 0

konrad159

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Weryfikacja jest naprawdę przykra. 2 dokumenty, które wysłałem były sprawdzane łącznie tydzień, a teraz mam przesłać dowód płatności. Pieniądze wpłacałem z internetowego konta mojej mamy, bo własnego jeszcze nie mam, ale konto założyłem na własne dane. Czy to będzie w porządku jeśli wyślę im dowód z tego konta bankowego?