>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Weryfikacja danych

E 3

emarti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Który buk nie weryfikuje danych w postaci np. przesyłania dowodu osobistego itp? Wiem że jednym z takich jest Bah. Jest też może jakiś inny? Już miałem zakładać konto w Bet365 ale przeczytałem że wymagają przesłania dowodu.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Który buk nie weryfikuje danych w postaci np. przesyłania dowodu osobistego itp? Wiem że jednym z takich jest Bah. Jest też może jakiś inny? Już miałem zakładać konto w Bet365 ale przeczytałem że wymagają przesłania dowodu.

Poczekaj do osiemnastki.

E 3

emarti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Taaa... Urodziłem się w 1979 roku przyjacielu tak dla Twojej wiedzy. W sumie to będę niedługo obchodził swoją drugą osiemnastkę :) A chodziło mi o brak weryfikacji bo nie jestem za tym aby wysyłać wszędzie swój dowód. Mam założone konto w Bahu ale chcę zmienić buka dlatego pytałem.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Taaa... Urodziłem się w 1979 roku przyjacielu tak dla Twojej wiedzy. W sumie to będę niedługo obchodził swoją drugą osiemnastkę :) A chodziło mi o brak weryfikacji bo nie jestem za tym aby wysyłać wszędzie swój dowód. Mam założone konto w Bahu ale chcę zmienić buka dlatego pytałem.

A skoro tak, to trzeba wysłać i tyle.

Nie no logiczne, że buk musi zweryfikować czy Ty to Ty i nie ma co się temu opierać.

To, że BAH nie prowadzi weryfikacji, to tylko potwierdza jak słaba to firma.

E 3

emarti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale logiczne też jest to że nas interesuje tylko wygrana i nie każdy chce wysyłać skany dowodu na prawo i lewo. Jest oczywiste że lepszym rozwiązaniem jest zarejestrować się i grać niż ujawniać swoje dane na papierze. Czyli co, nie ma innego buka bez weryfikacji?

vitalic 186

vitalic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cze-wa

ja na betcity nic nie wysyłałem a pierwsze wypłaty już zrobiłem więc chyba wysyłanie dowodu do nich nie jest wymagane.

A 0

austin90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bet365 chce skan dowodu? dziwne ja tam konto potwierdzilem na live chacie poprzez numer paszportu a potem weryfikacja pocztowa i konto sprawne

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Pinnacle nie wymaga raczej weryfikacji. Wypłacałem od nich wiele razy i nigdy o nic mnie nie proszono. Tak samo Marathonbet. Warto dodać, że są to chyba najlepsi bukmacherzy internetowi ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
Na unibecie też nie potrzeba skanu dowodu... pod warunkiem, że wysyłasz pieniądze z tego samego konta, co wysyłasz &#39;wygraną&#39; na to samo.. ;)

wielktriada 4

wielktriada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Z tą weryfikacją to chyba różnie bywa. Ja z tego co pamiętam musiałem wysłać skan dowodu do bet-at-home a na betclic to już na pewno - po zalogowaniu na konto gracza mamy zakładkę dokumenty i prędzej czy później o nie poproszą ( z tego co tam widzę skan dowodu załączałem w 2010 a wyciąg z konta w 2012 ).