>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wealth Wars - sposób na kieszonkowe?

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tyle zarobiłem, jak mi dalej nie wierzysz to po prostu masz kompleksy ????

M 0

mar733

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja w to wierze ???? Bo faktycznie można czasem trafić w tej grze na okazję - nieraz widziałem screeny 11 $ 21$ a z tego screena widać spory zarobek z kradzieży ???? ???? ????

Znalazłem ostatnio podobną stronkę do WealthWars
http://www.piratetheworld.com/?ref=bWFyNzMz

Jest w zasadzie identyczna, z tym że rozwijamy statek a nie bazę. Zarobki zbliżone

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na specjalnych polach ???? pochodzisz troche po mapie to napewno znajdziesz ????

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze nie, ale liczę, że 1 sierpnia moje konto PayPal zwiększy się ????

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi :]
dlaczego nikt mi nie wierzy
dobra juz ci wierze....wiadomo chodzi duzo cwaniakow po forum....chociarz dziwne bo ja zrobilem 10 000 ruchow i ukradlem zaledwie 16,costam $ przy 2 poziomie ataku ???? ja zawsze nie mialem zbytniego szczescia w takich gierkach ;-) ......a gdzie a gdzie ten koles mieszka to tez bym zaatakowal :jezora:
pozdro

p.s. dołączam sie do pytania cerbera, bo pomylila mi sie kolejnosc.....ja osobiscie mam teraz płot na 8 stóp ;-) czyli 8foot fence........ale o ile sie nie myle to decoy to jest 1 albo 2 poziom, a 3 poziom to wood fence (drewniany plot :razz: )

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj poszedłem do niego po haracz, atakuje (mam 5 poziom) a tu ???? Gość rozbudował obronę przez jeden dzień :twisted: Zaraz patrzę w Base Logbook a on mnie w nocy szpiegował :sad: Ale przestraszył się mojej obrony ????

M 0

mojo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Whoa!! You have reached the end of the world!
Turn around and try back later as the world expands!

nie ma jak dojść do końca świata

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
po co to piszesz mojo ?? mslisz ze nikt nie byl na koncu swaita ?? :-? ;-)

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja do końca świata mam 3 kroki :jezora:

dark1976 152

dark1976

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zywiec
Panowie złupiłem gościa na ponad 70 dolców, podniosłem obrone do 5 za to plus kupiłem rower, pytanie czy wzmacniać obronę ? po tym ataku jestem w szoku , jak zobaczyłm info o kasie jaką miał ten gość :wowsdf: i bez obrony !
doraddzie czy warto jeszcze wydać kasę na obrone zostało mi około 50 dolców i troche szkoda bo koniec miesiąca blisko ?
pozdrawiam

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
No to ja mam pytanie: jak jedziesz tym rowerem ▶ | 150S-150W| jestesmy na takim terenie i przeskakujemy o 2 pola | 150S-152W| i jak na polu |150S-151W| bylo ,albo moutains albo MB albo DB to to pokazuje czy przepada :?:

doraddzie czy warto jeszcze wydać kasę na obrone zostało mi około 50 dolców i troche szkoda bo koniec miesiąca blisko ?

HM ja bym na Twoim miejscu czekał do wyplaty i jeszcze troche prubował zarobic :p

dark1976 152

dark1976

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zywiec
niestety nie widać co minąłeś, nie ma żadnego info nie zauważyłem tak jak napisałeś jakby skakać co dwa pola, ale jest to o tyle korzystne że możesz prędzej dojechać do farmy ;-) , no to próbuje uzbierać conieco
pozdrawiam

emde 0

emde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swietochlowice
Dla takich ataków warto żyć ???? :jezora: :jezora:

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może każdy napisze swoje współrzędne, abyśmy siebie czasami nie zaatakowali ( ja na przykład rzadko po loginach patrzę) Co o tym sądzicie?? To moje 266N-345E

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tylko ze ktos nie z forum moze to wykorzystac wreccz do zaatakowania nas.... ;-)

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Skoro jesteśmy w sojuszu to nie możemy się atakować.

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
nie wszyscy sa w sojuszzu.......a propos sojuszu....co by bylo gdybym kogos z niego zaatakowal.....czy moze wyswietla sie jakas inf. ze jestem z nim w sojuszu ?? wie ktos cos o tym ??