>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

wbrew bukom

Status
Zamknięty.
cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli nie zamierzasz typów opierać o nikogo, czy żaden serwis, tylko zawsze walić &quot;po kursach&quot; musisz liczyć się z tym, że wraz z ilością prób stosunek błędów do wygranych będzie zbliżał się 1. Pamiętaj, że kurs ustawia oddsmaster i gdyby jego szacowania były non stop błędne...
Osobiście wolę grać under, gdy ktoś upiera się nad overem i odwrotnie. Jeżeli ten daje 3/10, to ja wystawiam zakład za do gry 3, zaniżając z lekka kurs. I czekam... Widać nawet kiedy umoczył na swojej grze... Kiedy jara się i stawki mu rosną... Kiedy przecenia swoje możliwości, a potem zazwyczaj oddaje.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
Odense - Horsens under2,5 2,35
Dainava - REO under2,5 2,20
IF Start - Ull/Kisa 2 (AH +1) 2,35
Brann - Steabek under3 2,05
Sarbsborg - Bryne 2 (AH +1) 2,30
Sandefjord - Tromsdalen under3 2,15
Fyllingsdalen - Nardo under4 2,14
Criciuma - CBR under2,5 2,35
Gamba Osaka - Keshiwa Reylos under3 2,10

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Osobiście wolę grać under, gdy ktoś upiera się nad overem i odwrotnie. Jeżeli ten daje 3/10, to ja wystawiam zakład za do gry 3, zaniżając z lekka kurs. I czekam... Widać nawet kiedy umoczył na swojej grze... Kiedy jara się i stawki mu rosną... Kiedy przecenia swoje możliwości, a potem zazwyczaj oddaje.

Ciekawe to co mówisz.
Możesz podać jakiś przykład?
Rozumiem,że mówisz o giełdzie zakładów typu Betfair ?
Daniel

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
Odense - Horsens under2,5 2,35 ⛔ 4:1
Dainava - REO under2,5 2,20 ✅ 2:0
IF Start - Ull/Kisa 2 (AH +1) 2,35 ⛔ 2:0
Brann - Steabek under3 2,05 zwrot 2:1
Sarbsborg - Bryne 2 (AH +1) 2,30 ✅ 2:2
Sandefjord - Tromsdalen under3 2,15 zwrot 1:2
Fyllingsdalen - Nardo under4 2,15 ✅ 0:1
Criciuma - CBR under2,5 2,35 ✅ 2:0
Gamba Osaka - Keshiwa Reylos under3 2,10 ⛔ 3:6
Zysk/strata: 10,28j✅
Typy: 19✅/14⛔/5z
Yiled: 27,05%
Znowu do przodu... A yield przy 38 typach chyba względnie wysoki!

sebasthian 10

sebasthian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Burkina Faso
a ja mam pytanie, na jakiej podstawie wybierasz spotkania?
tzn wybierasz kursy 2.15 - 2.35 ale takich kursow jest wiecej , a Ty wybierasz 10 -12 druzyn.
To przypadkowe druzyny ? takie w jakie Ci sie trafi ? czy wlasnie istnieje jakies kryterium doboru ?

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
wczoraj sporo porażek na blogu:
Zysk/strata: 7,03j✅
Typy: 23✅/22⛔/5z
Yield: 14,06%✅
Po 50-ciu kuponach skuteczność bliska 50%, ale zarobki będą realne nawet nieco poniżej tego poziomu...
Sebasthian, nie dobieram meczów wg konkretnego klucza, zerkam tylko na tabelę, ostatnie mecze i raczej takie granie na wyczucie... Wczoraj mi zdecydowanie wyczucia zabrakło 4✅/8⛔

sebasthian 10

sebasthian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Burkina Faso
hmm ja wczoraj nie znalazlem Twoich typow w Unibecie i postawilem bez wyczucia... tak jak lecialo kursy powyzej 2 na over/under 2,5 .
Wyszlo mi 10 typow z czego 5/5 i ogolem na plus ????
wiec analizy chyba niewiele daja tak mi sie wydaje.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
jak to pisał już Cock faworyzowane kursy są zaniżone, analiza wydaje sie zbedna.
under/over goli są odpowiednio przez bukmachera policzone dla ligi i drużyny, nasz fuks ma polegać na szczesliwym wyborze...

M 135

mhm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ciekawy system. Kibicuje takim jak ty bo sam czesto szukam niespodzianek i wyzszych kursow. Wczoraj zrobiles blad. Zagrales ze Wlosi wygraja puchar. Miales wg systemu grac overa! I bys wygral gruby kurs bo na over 2 bylo cos 2.15 i wiecej. Nie wylamuj sie z systemu. Graj tylko over/under. Nie do konca jest tak ze jest na to szansa 50% aczkolwiek linia oferowana przez buka jest nastawiona na nizszy kurs.

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Popieram mhm.
Grunt to trzymanie sie jednego sposobu.
Analizy ci nic nie pomogą bo wg analiz to właśnie bukmacher ustawia kursy a tutaj chodzi o to by go ograć.
Płaska stawka może mieć sens przy kursach 2+ ponieważ z 10 wytypowanych jak wejdzie ci połowa to już nie jesteś stratny, a co więcej jesteś na ✅ pytanie tylko jak dużo?

brylant 66

brylant

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...
Dobry temat, sam bawiłem się swego czasu w granie zakładów dwudrogowych - wybierałem zawsze ten z wyższym kursem, jakby nie patrzeć według matematyki powinniśmy mieć około 50% skuteczności. Choć czasami musiałem postawić np kurs 70 ???? (wtedy matematyka ma mniej do powiedzenia)

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
(wtedy matematyka ma mniej do powiedzenia)
Nie bujaj! Przez cały czas mówi matematyka. ;)
Można grać i trzydrogowe spotkania - albo layem na giełdzie, albo backując coverem alternatywne wyniki... Handicap staje się zbędny. ;)

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
no to Cock zajebał... nie wyginaj mnie :razz: jesteś cwaniakiem na Betfair? :cool:
Brylant i Dalik potwierdza, że skuteczność 50% i mamy fajną jazdę.
nie wiem czy moge sie z mhm zgodzić, bo w koncu poprzedni tez grałem włochów na awns z niemcami, wiec na nich straty nie odnotowałem, a w koncu było to tak samo dwudrogowe zdarzenie, gdzie realnie mozna było oceniać szanse zwycięstwa 50/50, ale taki był dzień - matematyka - zarządziła, że Włosi byli bez sił i ze złą taktyką, pewnie gdyby Włosi zagrali to co w grupie przeciw Hiszpanii to może właśnie wcale over2,5 by nie wszedł...

sebasthian 10

sebasthian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Burkina Faso
przegladajac statystyki over/under 2,5 wychodzi srednia wlasnie 50%
Są ligi które osiągają 89%, ale są też te które mają 21% .
Większość oscyluje w granicach 50%.
Suma sumarum i tak wyjdzie 50% ;) więc matematyka tutaj działa, a skoro wychodzi 50% to granie na kursy powyżej 2 ma jak najbardziej sens.
co do mhm ja bym się z nim zgodził, bo tak jak pisałem wcześniej, nie postawiłem na Twoje typy, tylko na te które znalazłem z kursem powyżej 2 i tylko over/under.
5/5 z końcowym wynikiem na plus, gdzie u Ciebie nastąpił minus tego dnia;)
Dzisiaj rzuciłem 16 zdarzeń, co do wyniku dam znać jutro.

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Większość oscyluje w granicach 50%.
Przecież pisałem. ;)
Jeżeli nie zamierzasz typów opierać o nikogo, czy żaden serwis, tylko zawsze walić &quot;po kursach&quot; musisz liczyć się z tym, że wraz z ilością prób stosunek błędów do wygranych będzie zbliżał się 1.
O co chodzi z tym zajebaniem, wyginaniem i cwaniakowaniem? Gram, ale bez analiz. Strata czasu, łatwiej przeanalizować czyjąś dochodowość i ewentualnie naiwność, niż mecz... Przecząc czemuś, co wydaje się być pewne, podobnie gram back kurs wyższy niż 2.

sebasthian 10

sebasthian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Burkina Faso
no ok cock grasz back na 2, tzn. handlujesz kursem na betfair?? jesli tak to co w przypadku gdy od samego poczatku Twoj typ sie nie sprawdza i zaczyna rosnac? szybko odstawiasz sie na layu zeby zminimalizowac straty ?

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
O co chodzi z tym zajebaniem, wyginaniem i cwaniakowaniem? Gram, ale bez analiz. Strata czasu, łatwiej przeanalizować czyjąś dochodowość i ewentualnie naiwność, niż mecz... Przecząc czemuś, co wydaje się być pewne, podobnie gram back kurs wyższy niż 2.
Ja po prostu wczesniej nie wszystko zrozumiałem z tą giełdą ???? Ty nie analizujesz, a jakoś chyba ciułasz (bynajmniej takie można odnieść wrażenie), bo nie obserwujemy tu na forum Twoich typów, więc pewnie Ciebie bukmacher nie lubi... a może własnie jesteś tylko teoretykiem...

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jesli tak to co w przypadku gdy od samego poczatku Twoj typ sie nie sprawdza i zaczyna rosnac? szybko odstawiasz sie na layu zeby zminimalizowac straty ?
Jeżeli gram wbrew... I jest powiedzmy 3:0 nie dla mnie to pewnie że gonię beta. Ale generalnie nawet przy 1:0 trwam, zakładam się po prostu konsekwentnie, na dłuższą metę &quot;ten koleś zanosi kasę&quot;. ;)
Ja po prostu wczesniej nie wszystko zrozumiałem z tą giełdą
Nie zawsze giełdą... Zależy co wygodniej... I co bardziej się opłaca... Tracę bardzo dużo na przewalutowaniach i zamierzam skupić się na &quot;głośnych ligach&quot; tylko coverując.
Ty nie analizujesz, a jakoś chyba ciułasz (bynajmniej takie można odnieść wrażenie), bo nie obserwujemy tu na forum Twoich typów, więc pewnie Ciebie bukmacher nie lubi... a może własnie jesteś tylko teoretykiem...
Analizuję i to prawda, ciułam. Moje typy? A jak sobie wyobrażasz moje typy, że kolejny over 0,5 gola wtopi? Że będzie 0:0? Że Polska nie wygra z Grecją, że Ty nie masz racji, że kto inny upierdzieli w nadziei łatwej kasy? Dziennie angażuję ok 50-80% kapitału gdy sezon wre, gdy ogóry do 20%...
To czy ktoś mnie lubi lub nie... A co mnie to obchodzi? Bawię się w to dla pieniędzy, nie dla sympatii. A piszę trochę z nudów, trochę z litości, no i w nadziei, że z dyskusji wyciągnę cenne wnioski. ;)

M 135

mhm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja bym tutaj jeszcze urozmaicil ten system na granie wbrew temu co graja ludzie tzn na odchyl od linii podstawowej bo ona wynika z matematyki. Jezeli ludzie graja na zdarzenie dwudrogowe to wydaje sie ze zyskujemy value wzgledem matematycznego wyliczenia bukamachera. I mowie tutaj o over/under ale rowniez handicapach (najlepiej tennisowych czy siatkarskich bo tam jednak sie zdobywa tyle pkt ze latwiej o usrednienie szansy niz w pilce).
Warto sie temu przyjrzec ale to sa sprawy na duze budzety.
Przede wszystkim po 100 typach nie ocenisz czy warto takie cos grac. Musisz miec 1000 spotkan i wiecej. Proba 100 nic nie powie. Mozesz miec mega farta albo mega pecha i zle ocenisz &quot;system&quot;.

Status
Zamknięty.