>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wasze telefony

szprej 0

szprej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co to za złom ? ????

szprej 0

szprej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale to tylko w starszych modelach. W tych nowszych awaryjność dżojstików jest mniejsza... ????

kubota 76

kubota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przytkowice
No co prawda to prawda mój kumpel miał kiedys takiego starszego sonego i mu sie cały czas psuł zmienił na k 750 i luks ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
K800i i jakaś stara nokia z kolorowym... Nie wiem nawet jaki model. Z SE jestem zadowolony, jak narazie.

pzDr

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Nokia 6230 ????

jak pisał jeden z poprzedników - telefon niezawodny ;)

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
SE k600i

ogolnie jak dla mnie moze byc, bo przynajmniej radia sobie sluchac moge gdzie tylko jestem :p

antykac 0

antykac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
poco komu kom ? ja od czasu zgubenia kilka miesiecy nie kupuje nic . spokój rzecz najcenniejsza ;]

radek_3city 0

radek_3city

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto
co do niezawodności nowych Nokii to muszę się niezgodzić, kiedyś sam twierdziłem &quot;tylko Nokia&quot;, po modelach 6280 i n70 zmieniłem wkońcu markę na SE k800i i stwierdzam że jest od Nokii po prostu lepszy. Aparat 3,2 mpx w SE a w Nokii to kolosalna różnica, a w ciągu pół roku jeszcze mnie nie zawiódł, może jedynie bateria za mała, ale tylko dlatego że korzystam cały dzień z bluetooth&#39;a. A Nokie z symbianem to już wogóle masakra. Najlepsza Nokia to 6310i.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
co do niezawodności nowych Nokii to muszę się niezgodzić, kiedyś sam twierdziłem &quot;tylko Nokia&quot;, po modelach 6280 i n70 zmieniłem wkońcu markę na SE k800i i stwierdzam że jest od Nokii po prostu lepszy. Aparat 3,2 mpx w SE a w Nokii to kolosalna różnica, a w ciągu pół roku jeszcze mnie nie zawiódł, może jedynie bateria za mała, ale tylko dlatego że korzystam cały dzień z bluetooth&#39;a. A Nokie z symbianem to już wogóle masakra. Najlepsza Nokia to 6310i.
Lepszy SE - tak, zgadzam się.
Ale lepszy nie znaczy wytrzymalszy. Niektóre modele SE, pomimo ciekawych funkcji, są śmieciami, które rozpadają się po kilku miesiącach.

extaze 0

extaze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
poco komu kom ? ja od czasu zgubenia kilka miesiecy nie kupuje nic . spokój rzecz najcenniejsza ;]

Popieram w 100% :p Po zgubieniu komy 3x z rzedu poddalem sie, i wogole nie interesuje mnie kupno nastepnego ;d