>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wasze realne stopy zwrotu z typowania singli i surebetów - zakłady jako inwestycja

B 453

boxingcavalier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Byłbym wdzięczny gdybyście przedstawili swoje % stopy zwrotu z typowania.
1. Singli
W celu urealnienia stopy proszę o branie poniższych czynników:
- tylko single,
- poprzedzone analizą sportową dyscypliny, na której się znacie,
- ilość dokonanych zakładów: kilkadziesiąt,
2. Surebetów
Najlepiej gdy korzystaliście ze stron/programów wskazujących surebety u różnych booków.

W powyższych dwóch przypadkach proszę:
- odliczyć koszty manipulacyjne (prowizje, opłaty za przelewy, itp.)
- nie wplatać zakładów składanych dla emocji przy oglądaniu zdarzenia sportowego, zabawy czy hazardu.
Jestem ciekaw Waszych doświadczeń i zwrotów %.

B 453

boxingcavalier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Coraz dziwniejsze posty dodajesz... po co Ci takie informacje w ogóle?
Na bookmakerce nie znam się, nie mam doświadczenia, a jedynie wiele dziwnych opowieści słyszałem, większość albo od megalomanów albo od totalnie przegranych - przepuścili firmy, majątki swoje i rodziny.
Jeżeli czytam, że u booka z tzw. górnej półki limit na singla w popularnej dyscyplinie jest ok. 1 tys. $, a jeszcze mogą rugować z typowania gdy zacznie się trochę wygrywać, to.... biorąc pod uwagę tylko te fakty i wiele postów jak to niektórzy tworzą zbitki kuponów na 10 spotkań, licząc na farta, ma się nieodparte wrażenie, iż cała ta bookmakerka @ jest zabawą dla dzieci.
Chciałem to w jakiś, mniej lub bardziej trafny, sposób zweryfikować.
Uważasz, że co powinno mnie interesować przy rozpoczęciu tej &quot;zabawy&quot;?
Jaki book daje bonus 100zł, a jaki 150zł?

B 30

banglard00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyglada ze ty zachowujesz sie jak dzieciak bo nie rozumiesz co sie do ciebie pisze.
Czy ty nie rozumiesz ze limity na lige angielska czy niemiecka sa po kilkadziesiat tysiecy dolarow na jedno uderzenie?
Na boks na topowe walki tez mozesz postawic bez problemow podobne kwoty.
Wiec przestan zadawac debilne pytania i pokaz kupon jak stawiasz 20 000$.

B 453

boxingcavalier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyglada ze ty zachowujesz sie jak dzieciak bo nie rozumiesz co sie do ciebie pisze.
Udowodnij merytorycznie swe miałkie słowa, inaczej twoja wypowiedź jest całkowicie bezwartosciowa.
Twój idiolekt opierający się na błazeńskim &quot;lol&quot; (post nr 1878 w temacie http://forum.bukmacherskie.com/f98/ustawa-hazardowa-prawo-hazardowe-cz-2-a-58266-94.html#post4876138) wskazuje najdobitniej o infantylności lub adolescencji wtórnej.
Czy ty nie rozumiesz ze limity na lige angielska czy niemiecka sa po kilkadziesiat tysiecy dolarow na jedno uderzenie?
Posty wielu użytkowników jasno mówiły o limitach, czy to ogólnych, czy indywidualnych, na spotkania pierwszych lig z państw Europy, w tym również wymienionych przez ciebie. Podawali konkretne przykłady, sytuacje, a ty - jak dotychczas - nadajesz swym pustym wynurzeniom walor repliki ex cathedra.
Na boks na topowe walki tez mozesz postawic bez problemow podobne kwoty.
Kolejne twoje twierdzenie merytorycznie bezwartościowe.
Dowody.
W Pinnacle na najbliższe walki można postawić ok 1,2 tys. $ - http://forum.bukmacherskie.com/f149/pinnaclesports-6366-78.html#post4898744.
W Sbobet : do 85$ - http://forum.bukmacherskie.com/f149/sbobet-57089-5.html#post4899007
A są to firmy pozycjonujące się w wąskim niby elitarnym gronie booków, przyjmujących zakłady bez limitów, a na pewno ze znacznie mniejszymi niż pozostała część branży.

Wiec przestan zadawac debilne pytania
Nie udowodniłeś, że moje pytania są &quot;debilne&quot;, zatem, a contrario, takim okazuje się twój werbal.
i pokaz kupon jak stawiasz 20 000$.
Nie muszę uwiarygadniać swych działań w twych oczach, albowiem twe zdanie o mych działaniach, negatywne, pozytywne, czy też balansujące miedzy owymi dwoma biegunami, tak immanentne dla dziecięcego egotyzmu, w zupełności mi obojętnym, analogicznie do twego, ze wszech miar przaśnego, jestestwa.
Nie będę kontynuował rozmowy z tobą.

twojprzyjaciel 70

twojprzyjaciel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestem?
BoxingCavalier - nie obnoś się tak z ty szerokim zasobem słów, bo śmiesznie to wygląda. Pozdrawiam

B 30

banglard00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy tobie jest ciezko wytlumaczyc ze kazdy bukmacher ma inny target?
Po co patrzysz na Sbobet na boks jak to jest bukmacher od pilki noznej i nie sa zainteresowani targetem na boks?
Napisze ci ostatni raz jak tego nie zrozumiesz to :
Liga angielska, niemecka - limity po 30 000$ na jedno uderzenie na bukmacherach co nigdy nie limituja. Wiec problem masz z glowy i juz przestan pisac ze ktos napisal ze go zlimitowali za lige angielska.
Hokej NHL na jakis amerykanskich bukach albo pinnacle tez powinny byc hity po 10 000 na jedno uderzenie albo wiecej.
Boks - na topowe walki bez problemow postawisz 10k tylko nie na pin czy sbo. sprobuj na becie czy jakis amerykanskich bukach.
Poza tym grajac grubo tylko lige angielska, niemiecka, hokej NHL i topowe walki bokserskie na Bet365 mozesz dostac vip konto i limity po 100-200k dolarow na zdazenie.