>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wasze opinie o Interwetten

Status
Zamknięty.
bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No niestety zdecydowanie negatywna ocena tego buka....założyłem konto kasę wpłaciłem...ale niestety bonusu nie otrzymałem chcociaz to było jedne i jedyne konto u nich.Odpowiedzi od supporta ani polskiego , ani angielskiego nie otrzymałem&gt;nocóż pograłem swoja kasa chwilę kilka PLN zarobiłem i uciekłem od nich&gt;Nie polecam.

F 0

fstr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyłałem do nich kopie dowódu na angielski support,napisali mi ze wszysko ok i zebym sprobował jeszcze raz wypłacic pieniadze,a nie moge,nie wiem czy jeszscze mam czekac czy nie,niepewnie sie czuje

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Typowy bukmacher do wypłaty kaski odrazu po obrocie bonusa nigdy bym tam nie wpłacił bezinteresownie depozytu niedość ze oferta słaba to jeszcze wygląd do bani

Q 4

qw85qw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja mam pytanie, jaka jest minimalna stawka na kupon ? chce postawic zaklad za 3 zl i wyskakuje mi:
&quot;Pewne stawki są poniżej ich limitu. Te zakłady zostały cofniętę na stawke 0. Proszę sprawdż twoje stawki.&quot;
o co chodzi ?

H 0

harry89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odradzam grę w interwetten. w moim przypadku blokowali stawki już przy 80 zł (!). niepoważny bukmacher.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
A samemu nie łaska zrobić takie podsumowanie? Dosyć dużo było pisane o tej firmie, czy to w tym temacie czy w temacie zbiorczym, który jest przyklejony. Dla chcącego nic trudnego ;)

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pozwolę sobie zareklamować Interwetten.
Ten bukmacher jako jeden z nielicznych w mojej opini nie ma żadnych plusów ????
Na spotkania piłkarskie 12% marży, do tego 2% prowizji przy wpłatach/wypłatach Moneybookers = 16%... Można by pomyśleć, że przy takim haraczu nie opłaca się tam grać. Jednak ich pracownicy aktualizujący kursy robią to nieudolnie i z dużym opóźnieniem, więc można wychwycić często niezłe value i zagrać po bardzo korzystnym kursie. Lecz zarobić dużo się u nich nie da. Gram u wielu buków, a u nikogo nie dostałem limitów tak szybko. W chwili obecnej nie mogę zagrać za więcej niż 40PLN, a wygrana brutto nie może być większa od 106,64 PLN...
Resztę graczy obstawiających &quot;inaczej&quot; (czyli pewniaczki, sklejanie taśm) gra w Interwetten doprowadzi nieuchronnie do bankructwa.
Pracownicy supportu nie należą do najlepszych, odpowiadają na maile z dużym opóźnienie.
Firma ma 20 lat doświadczenia... Po niekompetencji jaką prezentują mógłbym śmiało stwierdzić, że otworzyli działalność zaledwie wczoraj. Ich motto na str. głównej to &quot;profesjonalizm i zaufanie&quot; - bez komentarza ????
To bukmacher (choć w ich przypadku to za dużo powiedziane), który zajmuje najniższą pozycję w moim rankingu.
Jednym słowem amatorszczyzna w najlepszym wydaniu. Oczywiście nie polecam zakładania tam konta i wpłacania jakichkolwiek pieniędzy.
Pozdrawiam ????

Status
Zamknięty.