>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wasze metody na "czarna serie"

lexewus 0

lexewus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co robić gdy kupony masowo nie wchodzą?
Siema ????
Mam obecnie tzw. &quot;czarną serie&quot;, chyba już pięć kuponów pod rząd (nawet single...) nie weszło. Ja np. teraz jestem w tracie 2tygodniowej przerwy, zaczne grać na początku stycznia, miejmy nadzieje że taka taktyka pomoże ;)
Najpopularniejsze sposoby:
-przerwa w graniu
-zmniejszenie stawek gdy widzimy, że nam nie idzie

nasty 12

nasty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
typeczki
modzi daja, ja nie spotkalem sie z czyms takim, raz blisko bylem, gralem dalej swoje bez zmiany stawek i przeszlo ????

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zmiana stawek nic tu nie da ???? Postawisz taki Juventus po kursie 1,33 i i tak nie wejdzie(1:2 z Catanią ???? ) Moim zdaniem ograniczenie się do singli,ew. dubli ???? A stawek wlasnie zwiekszenie ????

lexewus 0

lexewus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Juz któras osoba wspomina niemile mecz Juve - Catania xD A to był właśnie pewniak :]
Może zacytuje moją własną analize:
Z tego co wiadomo gospodarze mają obecnie kłopoty kadrowe, bo w następnym meczu nie zagra: Mauro Camoranesi, Ciro Ferrara, Gianluigiego Buffon, Giorgio Chiellini, Mohamed Sissoko, Vincenzo Iaquinta i Christian Poulsen. Są pogłoski o zmianie trenera. Catania jeszcze nie wygrała na wyjeździe. Myślę, że w tym meczu będzie na to dogodna okazja, chociaż bardziej spodziewam się remisu - Juve dawno nie zaliczył takowego.
No co do zwiększania stawek podczas &quot;czarnej serii&quot; to ja sobie zwiększyłem.. ze klasycznych 100zł na 200zł i przegrałem ją również... :razz: A jednotygodniowa przerwa w graniu już raz mi pomogła ????

M 28

mitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przerwa to tak naprawde glupi pomysl.
Podstawa typowanie jest wyszukiwanie value. A co jesli w czasie tej przerwy omina nas 3-4 swietne typy z duzym value? Starcimy pieniadze. Czarna seria przychodzi do kazdego, grunt to nie stracic glowy i typowac dalej tak jak gdyby nigdy nic. Po to jest duzy budzet, zeby mozna bylo to przetrzymac!

nasty 12

nasty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
typeczki
nie laczmy czarnej serii z progresja bo to nie zawsze ma dobre wyniki najwazniejsze - alleluja i do przodu! ????

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Przerwa to jednak dobry pomysł przy dość długiej &quot;czarnej serii&quot; człowiek ma czas żeby odpocząć i przemyśleć pewne sprawy. Jeśli nie idzie to myślimy sobie gram dalej żeby odrobić straty i to jest największy błąd bo nie myślimy co gramy tylko za ile a wtedy następna wtopa !! Dobry typer ma dobrą psychikę i nie daje się wrobić przy kilku porażkach ale mało jest takich ludzi, wszystko zależy od naszej psychiki - jeśli jest słaba to dajemy się ponieść emocją i wtedy przerwa jest dobry rozwiązaniem aby poukładać sobie w głowie.

M 28

mitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przerwa to jednak dobry pomysł przy dość długiej &quot;czarnej serii&quot; człowiek ma czas żeby odpocząć i przemyśleć pewne sprawy. Jeśli nie idzie to myślimy sobie gram dalej żeby odrobić straty i to jest największy błąd bo nie myślimy co gramy tylko za ile a wtedy następna wtopa !! Dobry typer ma dobrą psychikę i nie daje się wrobić przy kilku porażkach ale mało jest takich ludzi, wszystko zależy od naszej psychiki - jeśli jest słaba to dajemy się ponieść emocją i wtedy przerwa jest dobry rozwiązaniem aby poukładać sobie w głowie.
Zakladam, ze kazdy dazy do bycia jak najlpeszym &quot;typerem&quot;.

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Juz któras osoba wspomina niemile mecz Juve - Catania xD A to był właśnie pewniak :]
Może zacytuje moją własną analize:

No co do zwiększania stawek podczas &quot;czarnej serii&quot; to ja sobie zwiększyłem.. ze klasycznych 100zł na 200zł i przegrałem ją również... :razz: A jednotygodniowa przerwa w graniu już raz mi pomogła ????
Nie dziwie sie ze Ci kupony nie wchodza skoro w twojej analizie piszesz ze nie zagra Ciro Ferrara(trener turyńskiego zespolu). Jesli tak analizujesz to nic dziwnego :p

lexewus 0

lexewus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tu akurat była pomyłka, bo wkleiłem nie tam gdzie trzeba tego trenera xD Ale wiedziałem że Catania wygra lub nawet remis, tyle, że zawsze sie boje stawiac kase na pewniaczki z kursem 8.00 :-(

S 0

stormpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tu akurat była pomyłka, bo wkleiłem nie tam gdzie trzeba tego trenera xD Ale wiedziałem że Catania wygra lub nawet remis, tyle, że zawsze sie boje stawiac kase na pewniaczki z kursem 8.00 :-(

Jeśli zrozumiesz że &quot;pewniaki&quot; i szczęście nie istnieją to być może coś uciułasz ;). Ja boję się stawiać kasę po kursie mniejszym niż 2.00. W przeciwieństwie do Ciebie, mnie nie obchodzi kto wygra. Grając kursy z przedziału 2.00 - 8.00 czarnych serii miałem sporo, nawet już nie liczę. Często zdarzało się że traciłem ponad 50% swojego budżetu w 2 dni i to przy ostrożnym stawkowaniu 1-4% kapitału na spotkanie. Ale mnie to już nie rusza i nie popadam w paranoję, że wtopię kasę. Czarna seria jest czymś naturalnym i wliczam to w ryzyko tej branży, jeśli ktoś tak nie uważa nie powinien obstawiać zakładów. Narobi se tylko kompleksów i popadnie w długi.

Grając wartościowe kursy jestem pewien, że po czarnej seri (szybciej czy później) przyjdzie hossa i vice versa. Więc co robie w przypadku takiej serii? Gram se dalej identyczną metodą. Śmieszą mnie wymówki w stylu: &quot;tylko 1 mecz w kuponie nie wszedł na 23, na nast. dzień to samo...&quot;. Sklejanie taśm pozostawiam bez komentarza lol. Gdyby bukmacher miał takie podejście jak większość z was to zapewne szybko zmieniłby branże i założył np. warzywniak.
Pozdrawiam