>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wasze kluby, kadry i składy w FM :D

till 0

till

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
http://i196.photobucket.com/albums/aa213/Till91/beztytuu.jpg?t=1208550037
w FM2k6, i zeby nie bylo ze gram zajebista druznyna od poczatku to przenioslem sie tam z Nottm Forest(league 1 - 2 awanse i jeden sezon w Premiership z dobrym wynikiem)
z Fm 2008 raczej nie ma co wrzucac bo mam Leicester z ktorym tez awansowalem wlasnie do Premiership i czekam na wolne posady w wiekszych klubach bo jestem przymierzany m.in. do Bayernu, Milanu, PAO
pozdro ;)

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zaś ja próbuję Wisełką coś wygrać w europie... właśnie kończę pierwszy sezon i dopiero zaczynam przygodę w europejskich pucharach /niestety tylko p. uefa/

U 0

urbi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja teraz pogrywam Legia dopiero 1 sezon,udalo mi sie wygrac Lige,w pucharze Uefa udalo wyjsc mi sie z grupy, nastepnie w dwumeczu przegralem z Besiktasem ale niewiele brakowalo.

vice-versa 22

vice-versa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stargard Szczecinski
... więc i ja dodam od siebie kilka screenschotów z &quot;Football Manager 2008&quot;

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
niemam screenów po formacie, ale zazwyczaj biore kluby z srodka tabeli ze wskazaniem na utrzymanie sie w lidze. HSV niepamietam jaki mialem cel od zarzadu ale w pierwszym sezonie zdobylem mistrza niemiec i to jeden z moich małych sukcesów :]
Ps. Vice versa respekt za 2012 rok, tez doszedlem do tego roku ale zaczynajac w CM 01/02 ????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Rzeczywiscie vice versa jestes mistrzem w tej grze tak samo jak w typowaniu ????

Ja mam niestety wersje z bledem i w trzecim sezonie gra mi sie zacina i nie moge grac dalej :/
U Ciebie w kadrze Atletico zauwazylem tego samego pilkarza co ja mialem czyli Giorginio Wijnaldum. A jesli ktos szuka pilkarza do srodka pomocy to polecam Evera Banege. Z bramkarzy mysle ze warto zainwestowac w Kaspera Schmeichela.

Vice Versa gratuluje dominacji na Hiszpanskich boiskach!!! ????