>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wasz znienawidzony piłkarz i trener.

Status
Zamknięty.
konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Cristiano Ronaldo ---&gt; między innymi za te słowa: &quot; (o sobie) Ronaldo to pierwszy , drugi i trzeci najlepszy piłkarz na tym globie&quot;
oraz niemcow nie lubie: (Podolski , Trochowski wyjatki) a tak to reszty ne lubie
Jose Murinho , Jurgen Klinsman , Carlo Ancelotti (chyba za to zucie gumy) Zbycho Boniek

adizg 6

adizg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
Eto,o , C.Ronaldo,
Z trenerow to Janas chyba najbardziej :p
P.S Jak juz to żucie ;)

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
C. Ronaldo, jak bym mógl to bym go ubil, mimo że gra dobrze to swoim zachowanie na boisku mnie w... jak żaden inny zawodnik

Z 0

zuber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Łobodziński, Kosecki, Tomaszewski.
Trenera chyba takiego nie mam.

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z tenisowego raju
Zawodnik: Klose M.
Nienawidze szkopa, pie.... porównując go do Podolskiego to niebo i ziemia - Podolski przynajmniej pamięta skąd pochodzi, a ta ciota Klose to już taki szkop że pewnie pół Polski by wymordował
Trener : Klinsmann, Guardiola

blizu89 8

blizu89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawodników, których nienawidzę jest wielu m.in Jan Tomaszewski (numer jeden na mojej liście), Bartosz Grzelak, CR
A z trenerów podpadł mi ostatnio Rysiek Tarasiewicz (kozaczek).

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
Ballack???? najbardziej, trener Murinho ...

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
piłkarz: materazzi - tutaj chyba nie ma co się rozpisywac o powodach bo by się go nieźle z błotem zmieszało ...
trener: Mourinho

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
piłkarz: Patryk Małecki ???? , Vukovic, Rocki, Kowalczyk (ten który robi z siebie gwiazde co dawniej w Legii grał na napadzie)
trener: Stefan Doktor Majewski

L 5

landzaat21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystko fajnie itp, tylko gdybyście jeszcze podali powody dlaczego ich nie lubicie to temat byłby niezły, a tak dla mnie bardziej to wygląda na nabijanie postów, każdy głupi może wpisać nazwisko, ale z uzasadnieniem mogę się założyć o połowę mniej postów by było, a połowa tej połowy by były teksty typu, bo jest Niemcem, takie moje luźne przemyślenia, no offence ????

traxx 0

traxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystko fajnie itp, tylko gdybyście jeszcze podali powody dlaczego ich nie lubicie to temat byłby niezły, a tak dla mnie bardziej to wygląda na nabijanie postów, każdy głupi może wpisać nazwisko, ale z uzasadnieniem mogę się założyć o połowę mniej postów by było, a połowa tej połowy by były teksty typu, bo jest Niemcem, takie moje luźne przemyślenia, no offence ????

ok!
nie lubie Messiego bo to cherlawy pilkarz. bo nie umie sie przepchnac z pilka - w lidze angielskiej nie dalby rady. nie lubie go bo jest przereklamowany. nie umie strzelac goli z rzutow wolnych, kiepsko gra glowa, wali jakies gole reka (to ma byc fair-play?) i on pretenduje do miana najlepszego pilakrza swiata? nie chce kogos takiego. on na to nie zasluguje i nigdy nie zasluzy.
Gerrard - nie lubie go bo to hipokryta jakich malo. pisal w swojej ksiazce ze brzydzi sie nurkow, wyszydzal takich swiatowej klasy pilkarzy jak C. Ronaldo czy Didier Drogba a sam robi najbardziej PERFIDNE nurkowania w lidze. nie znosze go za to! nie szanuje hipokrytow!
Inzaghi - nie znosze jego stylu gry.

Benitez - bo zniszczyl kariere Jerzemu Dudkowi i Liverpool za jego wodza gra okropny dla oka futkbol MOIM ZDANIEM
nie znosze tez Majewskiego, Piechniczka, Strejlaua.. powod? lesne dziady!

Status
Zamknięty.