>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wasz najlepszy kupon

Status
Zamknięty.
K 0

karoleks85

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
b-stok
dark moon miales wiecej szczescia niz rozumu.. Moim zdaniem dobry kupon to taki ktory ma wysokie ako ale sklada sie z kilku spotkan dokladnie przeanalizowanych i przemyslanych wtedy naprawde jest sie czym chwalic... A nie nawalic na kupon 20 spotkan i kozak ze trafiles, fajnie masz 400 pare zl ale nie powiesz mi ze siedziales nad kazdym spotkaniem i dokladnie analizowales itd .. Pewnie odpaliles BAH i po kolei po kursach ! wista wioooo ! hehe

ale co do tego kuponu na poczatku storny ktory zamiescil krzysztof to jest cos &lt;ok&gt; z tego mozesz byc dumny!! (jesli to nie bylo oczywiscie na farta)

D 0

dark_moon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
karoleks85
mistrzu dlaczego piszesz &quot;że postawiłem po kursach&quot; nie jest tak jak myślisz. Jak by tak to było napewno jeszcze dużo meczy po małych kursach mogłem postawić nie postawiłem nie analizowałem tych meczy posłużyłem sie intuicją tak jak w tym kuponie: http://img300.imageshack.us/my.php?image=tomekxu8.jpg
tak więc dla mnie jesteś śmieszny :jupi: :jupi: ????

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
koles przeciez taki kupon to zloto! najbardziej liczy sie zysk a nie !! :mrgreen:

K 0

karoleks85

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
b-stok
Dark moon chyba ty jestes smieszny .. ja ciebie nie obrazalem ???? jesli nie rozumiesz polskiego to ci wytlumacze prosciej chodzi mi o to ze takiego kuponu nie trafia sie dzieki umiejetnosciom - tylko dzieki szczesciu, intuicji jak zwal tak zwal..
Moim zdaniem mozesz byc dumny z poprzedniego kuponu ktory umiesciles, a ten nie robi na mnie wrazenia..

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Moje cudo dawno ale zawsze cos

plus zabankowany mecz 1 ktory mi zostal na poniedzilek ( nietrafiony cale szczescie)

pele69 3

pele69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dark_Moon dlaczego nie podajesz zadnych typow na forum??Cos mi sie wydaje ze po tygodniu juz by jazdy tylko od Ciebie łykał typy i miałbys zielony kolor na forum...przemysl to ;)

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
wg mnie to on wali 400 kuponow po 1zl i jak mu wejdzie ten 1 na 400 to wrzuca na forum ???? widac ze gra tasiemce wiec rzadko pewnie to wchodzi. ale moge sie mylic... ale nie sadze zebym sie mylil ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Oto czego dokonalem w przeciągu 12 h z 5 zł niecałe 170 zł ;)

Ten kupon na 101 zł - Kilka typów doradził mi Elit reszta kuponów sam ;)

emil777 0

emil777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Breslau
no wszyscy się chwalą,więc ja też ;-)

jakby zrobić temat na najgorszy kupon to bym zarządził ;-)

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
pierwszy mala stawka niezle ako jak na singla, a drugi to moj kupon o byc albo nie byc. ostatnia kasa ???? gralem progresje i jakby nie weszlo to bym sie zegnal ???? wybralem z oferty 5 spotkan na noc/ranek i mialem dubel ulozyc. okazalo sie ze te 2 weszly a pozostale 3 nie ???? analiza z 2-3 h ;) ferie byly to bylo wydarzenie dnia :jezora:

wiem ze to do niektorych waszych kkuponow z tysiacami wygranych pryszcz ale dla mnie niezle ;)

remik47 0

remik47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WRO
A trafił ktoś takie kursy na 1 kuponie ??? ???? ???? ????
Kuponik trafiony w Dzień Niepodległości 2006 :jezora:

Status
Zamknięty.