>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Warunek W technikum

S 6

serenowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Mam takie Pytanie,wiem że opinie sa różne na ten temat i itp i nikt dokładnie mi na pewno nie powie jak jest ale może co nie co ktoś coś wie.
Mam pytanie jak w temacie postu o warunek w technikum.W tym roku otrzymałem ocenę niedostateczną z Języka Obcego.I będę musiał napisać test komisyjny pod Koniec Sierpnia.Niestety musiałem wyjechać zagranicę by pomóc ojcu w Robocie jest to wyjątkowa sytuacja pracuje od Rana do wieczora praktycznie i niestety nie mam czasu na naukę nie ma na to szans nawet gdybym chciał ,zresztą samemu z języka obcego ciężko się coś nauczyć jak się go nie rozumie więc musiałbym brać jakieś korki itp.Nie mam na to kompletnie czasu.Jestem w 3 klasie technikum.Wiem że wyszło jakieś rozporządzenie jeśli chodzi o warunek jeśli się ma taka ocenę z 1 przedmiotu na koniec.Czy w razie gdybym poszedł na ten test komisyjny i bym go nie zdał czy jest możliwosc otrzymania takiego warunku w tej sytuacji.Wiem że to przedmiot maturalny ale ja nie mam zamiaru w tym roku pisać Matury nauczycielom już to deklarowałem zależy mi na razie na tescie zawodowym.Jak myślicie jest szansa na bym dostał warunek.Dodam że koleżanka w tamtym roku w 2 klasie Liceum otrzymała taki warunek i wcale nie musiała go zaliczyć w 3 klasie co prawda też matury nie pisała.
Nie wiem co zbytnio zrobić oczywiscie coś będe próbował się uczyć choć w wolnych chwilach ale ciężko wracam w nocy zmęczony nie ma szans na naukę.
Zaraz pewno ktoś zasugeruje że jakiś tuman czy coś idz się ucz!!
Ale nie każdy jest orłem i jak wiecie ciężko w technikum jest Ten język dodam że mam z wychowawczynią.Myślalem by zapytać ją czy mam szanse na warunek ale znowu jaki nauczyciel ci powie że dostaniesz a ty olejesz i nic nie nauczysz się więc na pewno by nie powiedziała.
Jak myslicie co w tej sytuacji.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
z tego co wiem te &quot;warunki&quot; wchodzą dopiero od nowego roku szkolnego, ale nie jestem do końca pewien

S 6

serenowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz co Prawda mam więcej czasu zacząłem się coś uczyć ale wątpię bym dał radę
Hmmm jak do zawodówki w 3 klasie technikum??? RAMZES już w tamtym roku jak pisałem koleżanka dostała warunek więc chyba już jest.
Zobaczymy jak to będzie obym dał radę.

poznaniak 128

poznaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiebodzin-Miasto Jezusa
Tak są warunki, jeśli jest to język obcy który będziesz kontynuował w 4 klasie to masz szansę na warunek. Tylko musisz iść na &quot;poprawkę&quot;, jak nie zdasz możesz liczyć na warunek.

S 6

serenowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki wielkie za pomoc oczywiście pójdę na ten test by go zdac nie liczyć na warunek. Będzie ciężko bo nie zbyt z języków.Wolałbym mieć z czegoś innego.Trochę siedze po nocach i sie uczę jeszcze troche czasu zostało.Tylko boję się że nie zdam i wtedy mi nauczyciel powie nie ma warunku;/ Wtedy chyba się załamie i zakończę edukację.Ale myślę że nauczyciel mnie nie owali wiedząc że i tak matury nie piszę na razie jakbym skończył tylko zawodowy sie liczy dla mnie co miałem średią z zawodowych 4,0.
A jeszcze takie pytanie czy miał juz ktoś z takim czymś doczynienia w razie wo to składa się jakieś papiery o ten warunek dopiero jak ci powiedzą że nie zdałeś czy przed?

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
lepiej z 3 klasy przepisać się do 1 niż powtarzać klika razy 3 i 4 klasę ;)

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Idziesz, nie zdajesz, przechodzisz warunkowo. Oczywiście jeśli ten przedmiot jest w następnej klasie, jeśli nie to musisz go zdać żeby przejść do następnej klasy.