>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Walnij głową w klawiature !!!! :D

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
każdy ma swoją technikę... teraz o numeryczną
3+61

bdjoe 0

bdjoe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
3miasto
ogolnie to powaznie jest zenujacy ten temat...
ale cuz, jezeli ktos ma takie upodobania to czemu nie ;)

dj-kriss 0

dj-kriss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
vgft
Jeden z najgłupszych pomysłów jakie widziałem w internecie, ale lubie takie ????

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeden glupi wpis uzytkownika spowodowal to ze 40 osob walilo głowa o klawiature.
dobre ????
ja nie mam zamiaru, a Wam zycze milej zabawy :roll:

brigantos 0

brigantos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków a jak
to sa prawdziwe dzieci Neo wala głowa w klawiature i sie cieszą,a jak im ktoś napisze że sa popier..... to sie jeszcze syczą buahha
żeby wkupić sie w wasze kregi,podsune wam dzieciaki autystyczne nowa zabawe ,,kto nagra filmik jak żry własne główno&#39;&#39; przeciesz jak to niżej typek napisał trzeba być na luzie,wiec dawać małolaty wklejajcie swoje nagrania

radek_3city 0

radek_3city

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto
to sa prawdziwe dzieci Neo wala głowa w klawiature i sie cieszą,a jak im ktoś napisze że sa popier..... to sie jeszcze syczą buahha
żeby wkupić sie w wasze kregi,podsune wam dzieciaki autystyczne nowa zabawe ,,kto nagra filmik jak żry własne główno&#39;&#39; przeciesz jak to niżej typek napisał trzeba być na luzie,wiec dawać małolaty wklejajcie swoje nagrania

Wątpię żeby ktoś chciał kopiować Twoje doświadczenia. A sądząc po tym jak Ci idzie pisanie sam podpadasz pod ucznia szkoły podstawowej, tylko chyba Ty już dawno zaliczyłeś uderzenie w głowę z tym że z dużej wysokości... Ja tam w klawiaturę głową walić nie mam zamiaru, ale jeżeli ktoś chce to proszę bardzo, droga wolna. Co Ci to przeszkadza?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
TY nagrasz ten filmik jak nie dobrowolnie to Ci w tym pomoge własnoręcznie eunuchu jeszcze jedna wypowiedz w moim temacie w twoim wykonaniu i bedzie nie związana z tematem zgłaszam to modom nie pasi nie zaglądaj trzeba zlapac do siebie troche dystansu NARA

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi :]
brigantos, jak byś nie zauważył, to w tej &#39;zabawie&#39; biorą udział też osoby dorosłe i poważne. poprostu niektórym wydaje się to śmieszne, jest to pewną formą relaksu...
żeby nie było, ja też dodam swoje parę groszy :p
hjuyn

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ten temat przynajmniej jest smieszny ????
fhdfsjhs ???? - ps walnalem reka a nie glowa

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

skoncz szkole a pozniej sie wypowiadaj, jak ci cos nie pasuje to nie zagladaj. Sam uwazam, ze temat jest conajmniej dziwny i nie zamierzam walic glowa w klawiature, ale co ci do tego.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u7yrftg5
Z dedykacją dla Brigantosa ;)
to tylko zabawa chłopie ????

M 0

marcin_fci