>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Walkower

S 0

szymonbobry

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś odbył sie mecz Lechia - Zawisze wynik 0-0, obstawiłem zakład na Zawisze i mi nie wszedł, w internecie pojawiła sie plotka że wynik zostanie zweryfikowany jakos walkower na korzyść Zawiszy, gdyby wynik został tak zweryfikowany jak bwin rozliczy mi to spotkanie?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeśli bwin miałby jakoś zareagować na tego całego &quot;walkowera&quot; to myślę że anulowali by zakłady i odzyskałbyś jedynie kwotę zakładu ;)

M 13

maak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rowniez licze na to, ze bwin odda stawke. Bo niestety tez na tym spotkaniu wtope zaliczylem... W ogole jest to realne zeby tak sie stalo?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Większość bukmacherów uznaje ten wynik, który ma miejsce gdy sędzia kończy mecz. Co bardziej perfidni wybierają ten wynik, który lepiej im pasuje.

Inna sprawa to to, że &#39;korekty przy zielonym stoliku&#39; często mają kilkudniowe opóźnienie w stosunku do meczu (zebranie komisji, protesty, odwołania itd.), a mecz musi być rozliczony szybciej. Dochodziłoby do tego, że Ci gracze, którzy wygrali wynikiem z boiska wypłaciliby pieniądze zaraz po rozliczeniu, a Ci którzy wygrali skorygowanym wynikiem po kilku dniach zgłosiliby się z reklamacją i bukmacher musiałby wszystkim wypłacić pieniądze.

W tym wypadku bardzo marne szanse, żeby bwin zwrócił pieniądze za mecz w którym znaczna większość osób stawiała na Zawiszę.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bludek ma rację ale nic wam nie zaszkodzi napisać do supportu i dowiecie się jak oni stoją z tą sprawą ;)