>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ważne informacje dotyczące spotkań

Status
Zamknięty.
haboku 0

haboku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gamba-Trinita typ 2 @ 5.25 Bet365
Fix na gości jak sie patrzy,Gamba dotrzymuje założeń
Belarussian
Brest-MTZ RIPO typ 2 @ 2.20 BAH
Właścicielem MTZ jest miliarder i czyni wszystko aby zdobyć w tym sezonie mistrzostwo.Brest nie powinno przeszkadzać bo jest dobrym przyjacielem MTZ
Darida-BATE typ 1 @ 6.81 Profesjonal
Tutaj także zespoły zaprzyjaźnione.Bate korumpuje mecze na lewo i prawo i ma niesamowitą passe 15 meczów bez porażki w tym sezonie.Przyjaciołom sie pomaga i okupującej ostatnie miejsce Darida 3 pkt Bate ma oddać jutro
Też się zastanawiałem nad Trinitą, ale do końca nie jestem pewien, czy nie pójdzie krzyżowo jednak, chociaż w 1 odczuciu pomyślałem o gościach. No i to nie jest FIX, tylko zwykłe 3za3

nabuchodonozor 0

nabuchodonozor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gamba-Trinita typ 2 @ 5.25 Bet365

Darida-BATE typ 1 @ 6.81 Profesjonal

Tutaj także zespoły zaprzyjaźnione.Bate korumpuje mecze na lewo i prawo i ma niesamowitą passe 15 meczów bez porażki w tym sezonie.Przyjaciołom sie pomaga i okupującej ostatnie miejsce Darida 3 pkt Bate ma oddać jutro

BATE raczej nie bedzie chcialo oddac pozycji lidera.. czy to napewno pewne info? :F

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no właśnie 0-1 czy 1-1 bo na unibecioe pokazało full time 1-1 ale przed 90 minutą było 0-1 i po 90 minucie zreobiło się 0-0 a w 93 pokazali 1-1 więc nier wiem o co chodzi. Na innych serwisach jest 0-1

gambaosaka jesteś wielki !!!

haboku 0

haboku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no właśnie 0-1 czy 1-1 bo na unibecioe pokazało full time 1-1 ale przed 90 minutą było 0-1 i po 90 minucie zreobiło się 0-0 a w 93 pokazali 1-1 więc nier wiem o co chodzi. Na innych serwisach jest 0-1

gambaosaka jesteś wielki !!!

byś poszuklad troche, to sam bys znalazl Trinite ;)

G 0

gambaosaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brondby - Aalborg typ 1 @ 1.90 Will Hill
Mój znajomy z Chorwacji poleca ten typ za średnią stawke

baros 15

baros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Brondby - Aalborg typ 1 @ 1.90 Will Hill
Mój znajomy z Chorwacji poleca ten typ za średnią stawke
Aalborg bez bodajże 4 podstawowych zawodników w tym meczu....Również Polecam :p
-------------------------------------------------------------
Servette - Lugano

w drużynie Servette zabraknie tych zawodników: Pizzinat, Celestini, Girod, Guillou, Boughanem, Bouziane, Treand &amp; Vitkieviez

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda Daridy bo kurs wyśmienity ale Japońska liga i kurs 5.0 pierwsza klasa.:spokodfhgfh:

baros 15

baros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
w Japońskiej lidze dość często wpadają tak Ciekawe kursy jak z Trinitą.
Nawet w tej kolejce wpadł jeden ciekawy kurs w innym meczu:
Kobe - Chiba | 0:1 | 4,50
Trzeba obserwować co się dzieje w tej lidze ;-)

G 0

gambaosaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak mój post zostanie skasowny teraz to juz nie podaje typów
potem zaedytuje i podam typy
Vader // Jak piszesz post z stylu:
Dzisiejsze moje propozycje :
Djurgarden IF - Helsingborg typ 2 @ 2.89

podobno fix na gości w tym spotkaniu
To co to ma być? Super uzasadnienie... Fix. Aha. Fryzjer ustawił jeszcze powiedz.
Beau:Ja usunąłem post, w którym zacytowałeś swój poprzedni post i dopisałeś:&quot;..............&quot;.Na forum edytuje się posty!!

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Malmoo -Kalmar każdy grał 2 mecz raczej fix moim zdaniem tylko każdy miał błędne info. Klamar prowadzi sobie 2-1 i nagle 84 min 2-2 i 87 min 3-2 dla Malmoo dla mnie trochę dziwne

haboku 0

haboku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Malmoo -Kalmar każdy grał 2 mecz raczej fix moim zdaniem tylko każdy miał błędne info. Klamar prowadzi sobie 2-1 i nagle 84 min 2-2 i 87 min 3-2 dla Malmoo dla mnie trochę dziwne

dziwne? to uroki 3za3, ;) :spokodfhgfh: nic w tym dziwnego ????

G 0

gambaosaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to taki wymysł tych, co myślą, że 90% spotkań jest ustawionych

A żebyś wiedział kolego ,jakbyś pojeździł troche po skandynawii i znał biegle angielski to byś duzo sie dowiedział.Zespoły nie są mocno finansowane przez sponsorów,kontrakty też nie sa wysokie ,poziom piłkarski też nie stoi na wysokim poziomie,tam jest wszystko z góry ustalane w więkoszości tak jak w latach 90 w lidze polskiej ale nie na zasadzie korumpowania sędziów ,tylko zgody za pomocą dwóch stron.Mniejsze ligi ,większa egzotyka co za tym idzie więcej przekrętów i ja podam coś od siebie .
Assyriska - Häcken typ X @ 3.30
Zespoły umówiły sie między soba że nie będą robić sobie krzywdy i mecz zakończy sie remisem
Throttur - Breidablik typ 2 @ 2.7
Zapewne już nie znajdziecie takiego kursu w sieci bo jest już z góry ustalone że Breidablik wygra te spotkanie .Chłopcy mają wysokie aspiracje ,grają dobrą piłkę i chcą zajść daleko a Throttur nie będzie przeszkadzał
EDIT: Szwecji jestem pewien ale Islandia moze byc kontrolowana przez buki ja nie mam na to wpływu,zwłaszcza ze juz kurs mocno poleciał

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
A żebyś wiedział kolego ,jakbyś pojeździł troche po skandynawii i znał biegle angielski to byś duzo sie dowiedział.Zespoły nie są mocno finansowane przez sponsorów,kontrakty też nie sa wysokie ,poziom piłkarski też nie stoi na wysokim poziomie,tam jest wszystko z góry ustalane w więkoszości tak jak w latach 90 w lidze polskiej ale nie na zasadzie korumpowania sędziów ,tylko zgody za pomocą dwóch stron.Mniejsze ligi ,większa egzotyka co za tym idzie więcej przekrętów i ja podam coś od siebie .

cóż, jakoś nie mam zbytnio czasu jeździć po skandynawii ( angielskiego uczyłem się 12 lat ) i dowiadywać się ????
tak się tylko zastanawiam, że jeżeli piłkarze duzo nie zarabiaja, wszyscy co tam grają wiedzą kto wygra a kto przegra ( tak jak w latach 90 w polskiej lidze ), to po co graja te druzyny z dołu tabeli ktore tak czy siak spadną ? po co nawet grają Ci średniacy jeżeli nie maja z tego zadnych korzysci ? śmieszna sprawa, tak grać aby sobie grać : ) tym bardziej, że w skandynawii korupcja jak wiemy jest największa w europie, nawet większa niż na bałkanach i w turcji :&gt;
i fakt poziom piłkarski jest tam na prawdę bardzo słaby, żaden wyróżniający się zawodnik nie przechodzi co roku do klubów z angielskiej premier league, a taki Rosenborg ciągle odpada w pierwszej rundzie LM, a już o graniu i wygrywaniu z takimi czołowymi drużynami europejskimi jak Valencia czy Chelsea można włożyć w bajki prawda ?

żeby nie było, uważam, że są w piłce przekręty, ale takie wyciąganie wniosków typu 3za3 czy 1za1 jest dla mnie w większości śmieszne i wygląda jak wróżenie z fusów - po takim wróżeniu też czasem coś nam wyjdzie i się sprawdzi, chociaż każdy człowiek, który posiada ułamek zdrowego rozsądku sam wie jak jest to idiotyczne :]

w jednym się z Tobą zgodzę - z ostatnim zdaniem

pozdrawiam

matys007 0

matys007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lask
Assyriska - Häcken typ X @ 3.30
Zespoły umówiły sie między soba że nie będą robić sobie krzywdy i mecz zakończy sie remisem
Throttur - Breidablik typ 2 @ 2.7
Zapewne już nie znajdziecie takiego kursu w sieci bo jest już z góry ustalone że Breidablik wygra te spotkanie .Chłopcy mają wysokie aspiracje ,grają dobrą piłkę i chcą zajść daleko a Throttur nie będzie przeszkadzał

Hmmm... skąd Ty masz tyle i takie info ? :jezora:
Boje się , ale z drugiej strony, to myślałbym nad tym żeby na Breidablik postawić jakąś większą kaskę... tylko nie wiem jaka jest pewnośc typu.... ;)
Może doradzisz coś &quot; Gambaosaka&quot;, mnie i innym kolegom z forum ? ????
w jednym się z Tobą zgodzę - z ostatnim zdaniem
Co miałeś na myśli &quot; Baqu &quot; ? ????
pozdro

haboku 0

haboku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to taki wymysł tych, co myślą, że 90% spotkań jest ustawionych
To już Ty napisałeś ;), ale gdyby tak pare osób popatrzyło z tej nieco innej strony. Nie mówie tutaj o samych zakładach, które osobiście traktuję jako rozrywkę. Tu chodzi o brak piękna futbolu. I to jest w tym najgorsze, i na tym tracimy niestety My. Już nie chodzi o korupcję, o &quot;widzimisie&quot; milionerów i miliarderów, którzy robią więcej niż dają kasę na zespół, ale i opłacają coś jeszcze. Znaleźć takie spotkania bardzo łatwo, śmiać się też :spokodfhgfh:. Ale radze takie mecze czasem zobaczyć, a nie patrzeć w suche statystyki. Piszesz, czy też cytujesz, że 90%. No powiem, że Islandia z roku na rok zbliża się zatrważająco do tej granicy. To ogrom, ale, przy półamatorskich czy też amatorskich ligach, takie rzeczy są na porządku dziennym, a o tym się nie mówi. I radze na wszystko patrzeć przez różowe okulary. Bo jeszcze moment i wywiąż się jakis spór, a po co. Każdy najlepiej nich gra swoje, a nie potem naskakuje jak nie wejdzie. I Ci co wypisują, że peffka, też niech uważają co piszą. I to niech będzie pointą.

baros 15

baros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Hmmm... skąd Ty masz tyle i takie info ? :jezora:
Odpowiem Ci skąd on wg mnie posiada takie informacje...a no z pewnego Blogu na którym ponoc Świetny Expert podaje typy. Większość typów tego użytkownika w tym temacie jest słowo w słowo kopiowane z Bloga i wklejane.
a ta część typów, które akurat nie są z tego Bloga...hmm...mogą znajdować się również na podobnych stronach, blogach itp.

hmm.... a czy to jest akurat jego Blog to szczerze wątpię...

Ale osobiście nie mam nic do tego że podaje te wszystkie typy tutaj...

pozdrawiam...

Status
Zamknięty.