Ja nic nie wspomniałem o sensacji napisałem kogo zabraknie w ekipie Blanca i to wszystko. Na pewno byli by silniejsi z tymi piłkarzami. A doskonale wiem że w Bordeaux grają tacy gracze jak Micoud, Chamakh czy Cavenaghi.
zgadzam sie z tym co piszesz o Wisle, zawodnicy ci napewno chca sie pokazac trenerowi, aby byc moze wskoczyc do pierwszego skladu, wiec napewno nie odpuszcza i dadza z siebie wszystkojak dla mnie mecz na no bet
tacy pilkarze jak pawelek, baszczynski, cleber, diaz, brozek, cantoro, jirsak, dudu, kmiecik, paulista to moze i jest rezerwa wisly, ale wielu z nich mogloby byc co najmniej podstawowymi zawodnikami w polowie klubow naszej ligi, m. in. jagi (z calym szacunkiem), wiec nie ma co przesadzac ze slaboscia wisly, nie jest to pierwszy garnitur ale wg mnie i tak faworytem jest wisla
co do meczu Legii, to moznaby zaryzykowac 2, mysle ze urban sie ogarnie i po faatlnym meczu w grodzisku bedzie chcial podniesc morale druzyny wystawiajac silny sklad w bytomiu i dazac do zwyciestwa, co prawda jesienia rozgrywki pucharu ekstraklasy traktowal ulgowo, ale tearz sytuacja jest inna i wg mnie (a mysle ze wg urbana tez) dzisiejsze zwyciestwo pomoze Legii wejsc w rytm gry jakiej sie od niej oczekuje, kurs tylko 1,9 ale chyba warto
Nie wiem jak jest naprawdę, ale buki w Serbii dały kurs na Partizan 1.15, a one raczej mają lepsze info niż te u nas. Według mnie takie informacje czasem służą do dezinformacji, ale ja tego meczu nie obstawiałem więc nie bardzo wnikałem w informacje podawane przez serwisy.Partizan Mobtel - Efes Pilsen 2 4.00
Godzina: 20:15
"Efes ma być w tym meczu osłabiony, ale i tak pierwsza 5 gości wygląda dość solidnie. Jednak pojawiają się ciągle informacje, ze gracze którzy mieli dziś nie zagrać będą w Belgradzie. Buki same nie wiedzą co robić i ciągle leciały kurs na Partizan później znów trochę do góry, a teraz to dużo bukmacherów ściąga to spotkanie z oferty. A więc Efes nawet drugą piątkę ma bardzo mocną a bukmacherzy się boją więc z pierwszym składem musi być coś na rzeczy."
huachipato - universidad catolica 1
kursy od wczoraj pospadały z 3,7 do 2,35 np. w bwin na jakimś chilijskim forum przeczytałem że universidad catolica ma grać drugim składem lub że ma poważne osłabienia. Dodam jeszcze że totolotek wycofał to spotkanie dziś z oferty a bah wogóle go chyba nie miało w ofercie.
Tak a bah znowu mecz z oferty wycofał są szybsi heh![]()